En oversigt over Maui Zip Line-virksomheder
En oversigt over Maui Zip Line-virksomheder

Video: En oversigt over Maui Zip Line-virksomheder

Video: En oversigt over Maui Zip Line-virksomheder
Video: Exploring MONTEVERDE, COSTA RICA! (CLOUD FOREST & ZIP LINES) 2024, Kan
Anonim
Maui kystlinje luftfoto fra oven Wailea Maui, Hawaii
Maui kystlinje luftfoto fra oven Wailea Maui, Hawaii

I takt med at økoturisme eller grøn turisme bliver en mere eftertragtet måde at tilbringe ferier på, er ziplining blevet en af de hurtigst voksende miljøvenlige aktiviteter i hele verden.

Ziplining vandt popularitet i Costa Rica i begyndelsen af 1990'erne, da flere virksomheder begyndte at tilbyde "canopy-ture" gennem den costaricanske regnskov.

På Maui er der tre virksomheder, der tilbyder zip line-eventyr. Den første Maui zipline eller Maui zipline virksomhed var Skyline Eco-Adventures. Dette blev fulgt flere år senere af Kapalua Adventures. Den seneste post i Maui zip line-branchen er Piiholo Ranch Zipline.

Mens nogle af de tidligste zipline-operatører i Costa Rica oplevede alvorlige ulykker, har det ikke været tilfældet på Maui. Alle virksomheder lægger vægt på sikkerheden først, og alle deltagere er fuldt instrueret i brugen af udstyret. Hver gruppe lynlåse er ledsaget af flere velerfarne og ekspertguider. Hver af virksomhederne har lignende, men lidt forskellige krav og begrænsninger, og du bør besøge deres websteder for at få flere oplysninger.

På enunderholdende note, et punkt, som virksomheder aldrig har besluttet sig for, er stavningen af deres virksomhed! Uanset om det er zipline, zip-line eller zipline, er du sikker på at have det sjovt.

Skyline Eco-Adventures - Haleakala Skyline Tour

Eileen Fischer på Skyline Eco-Adventures' Haleakala Skyline Tour
Eileen Fischer på Skyline Eco-Adventures' Haleakala Skyline Tour

Skyline Eco-Adventures blev grundlagt i 2002 og var det første zipline-selskab på Maui og for den sags skyld i USA. Skylines første zip-linjer var placeret på Haleakala Ranch i Upcountry Maui langs Highway 378 eller Crater Road. Dette var den første zip-line-tur, som min kone og jeg nogensinde tog på, og vi gjorde det på Thanksgiving Day i 2005.

Kaldet Haleakala Skyline Tour, denne bane er perfekt til førstegangs zipliners. Haleakala Skyline Tour blander en kort vandreoplevelse med fem zipline-krydsninger hver lidt længere og lidt højere, en "Indiana Jones"-stil svingende bro og en introduktion til Hawaiis unikke og skrøbelige landskab.

Skyline blev kåret som Hawaii Eco-Tour Operator of the Year 2004 af Hawaii Eco-Tourism Association, og denne tur viste os hvorfor. Vi havde det så sjovt, at vi ikke engang var klar over, hvor meget vi lærte om træerne, planterne og dyrelivet i Upcountry Maui. Denne tur kører ni gange om dagen og varer et par timer. Fra juni 2009 er prisen kun 89 USD, men du kan bestille det online for kun 80,10 USD.

Skyline Eco-Adventures - Ka'anapali Skyline Adventure

Skyline Eco-Adventures' Ka'anapali Skyline Adventure
Skyline Eco-Adventures' Ka'anapali Skyline Adventure

Senere, Skylinehar åbnet en anden zipline-tur i West Maui, kaldet Ka'anapali Skyline Adventure.

Mere eventyrlystne end deres oprindelige bane, denne anden bane ligger dybt ind i bjergene over Ka'anapali og kan kun nås med terrængående køretøjer såsom en Pinzgauer. Ka'anapali Skyline Adventure er en hel halvdagsoplevelse med otte ziplines og et måltid serveret på kanten af en 1000 fods udsigt, som giver en fantastisk udsigt over den vestlige Maui-kyst.

Denne tur kører otte gange om dagen og er en halvdagstur. Fra juni 2009 er prisen lidt mere til $149,95, men du kan bestille det online for kun $134,95.

Kunder skal være over 10 år, veje mellem 80 og 260 lbs. og være fysisk i stand til at vandre 1/2 mil i højden over ujævnt terræn for Haleakala Tour og 2 miles for Ka'anapali Tour. Kunder med skader, kroniske hjerteproblemer bør bruge diskretion. Ingen gravide kunder er tilladt. Der er yderligere anbefalinger og krav anført på deres websted.

For reservationer eller oplysninger, ring (808) 878-8400, eller besøg www.zipline.com.

Kapalua Adventures Mountain Outpost Zip Line

Kapalua Adventures Mountain Outpost Zip Line
Kapalua Adventures Mountain Outpost Zip Line

Den anden indgang til Maui ziplining var Kapalua Resort med deres Kapalua Resorts zipline-bane. Zipline-banen er blot en del af Kapalua Adventures Mountain Outpost, som også inkluderer en udfordringsbane, klatretårn og kæmpegynge.

Det er den ultimative miljøvenlige eventyrmulighed på Maui og kunderkan vælge mellem adskillige pakker for at opleve et vilkårligt antal af de tilgængelige aktiviteter i næsten enhver kombination.

Kapalua Resorts zipline-bane er en af landets største med næsten to miles parallelle linjer, der svæver midt i West Maui-bjergene.

Gæster transporteres til bjergudposten fra Kapalua Adventure Center i biodieseldrevne Mercedez-Benz Unimogs via eksisterende ananasmarksadgangsveje. Hele området ejes af deres forælder, Maui Land & Pineapple Company.

Deres ziplines er lidt anderledes end andre, jeg har været på. For det første tilbyder de parallelle linjer, som er gode, når du er sammen med en ven eller et familiemedlem. De har også, hvad jeg følte for at være, en mere behagelig nylon-rip-stop-sele. Det er nemmere at undgå ukontrollerede 360 graders udsving. Deres hårdttræ-bremsebloksystem er også ret anderledes end andre ziplines, jeg har været på. Det giver mulighed for noget lettere, omend mere støjende, brud.

Mere om Kapalua Adventures Mountain Outpost Zip Line

Kapalua Adventures Mountain Outpost Zip Lines hårdttræs bremsebloksystem
Kapalua Adventures Mountain Outpost Zip Lines hårdttræs bremsebloksystem

Da jeg lavede Kapalua Adventures ziplines i marts 2008, var kun fire linjer åbne. De har nu otte linjer inklusive to linjer over 2.000 fod lange. De har også tilføjet en innovativ "lynlåsløfter" - en innovativ transportmekanisme, der løfter dig 3000 lineære fod til startpunktet for de højeste linjer.

Fordi der er så mange forskellige kombinationer af eventyr tilgængelige, er det umuligt at angive alle priserne. Afhængigt af om du vælger at lave fire eller otte ziplines, vil prisen variere fra $150-$300. Som standard skal alle deltagere være mindst 10 år gamle og veje mellem 60-250 lbs.

Runde fyldes hurtigt op, så det er bydende nødvendigt, at du bestiller i forvejen. Da vejret i dette område af bjergene er uforudsigeligt, bliver ture også aflyst, så jeg vil råde dig til at reservere i begyndelsen af din rejse for at give tid til at omlægge tidsplanen, hvis din tur bliver aflyst.

Positivt har Kapalua Resort givet tilsagn om 10 procent af overskuddet genereret af Adventure Center til Pu'u Kukui Watershed Preserve. Det er hjemsted for flere af verdens mest sjældne planter og dyrearter, der ikke findes andre steder på Hawaii, endsige resten af verden. Det er også et af de vådeste steder på jorden med en uberørt tropisk mose. Pu'u Kukui er et naturligt vandskel, som Kapalua Resort og det meste af West Maui-samfundet er afhængige af for vand.

Desværre ophørte Kapalua Adventures driften i begyndelsen af 2013. Vi holder dig opdateret om status for deres zipline

Piiholo Ranch Zipline

Image
Image

Piiholo Ranch Zipline startede sin drift i slutningen af 2008 og opererer nu på den 800 hektar store historiske Piiholo Ranch over Makawao, Maui.

The Ranch-turaktiviteter omfatter rideture og lektioner på hesteryg og Hawaiis nyeste og længste øko-eventyr med zipline. Beliggende på Piiholo Road nær paniolo (hawaiiansk cowboy) by Makawao, er ranchen i en højde af 2000 fod på bjerget Haleakala med to-kystudsigt over Stillehavet.

Piiholo Ranch Zipline-ejere/-operatører og brødre Jeff, Duke og Chris Baldwin er efterkommere af den legendariske syv-generations Baldwin ranching-familie på Maui, der inkluderer far Peter, en konkurrencedygtig team-topper, polo-mester og medlem af Paniolo (Hawaiiansk cowboy) Hall of Fame.

De har bygget en af landets længste og mest økologisk følsomme ziplines, der nærmer sig tre miles af naturskønne gys, med den længste linje på 2800 fod, højder fra 42 fod til 600 fod og hastigheder op til 40 miles i timen.

Kurset inkluderer en zipline med fire linjer side om side (den eneste på Hawaii) og fem ziplines af to linjer side om side; en hængebro; og syv-station, 42 fod højt klatretårn og rebbane (Tango Tower), der dækker cirka 100 acres.

Gæsterne er udstyret med det nyeste ziplining-udstyr, inklusive den topmoderne zipline-sele, der er tilgængelig og tilbyder maksimal komfort, sikkerhedshjelm og tøjret trolley.

Kundskabende guider fører dem gennem et sjovt og udfordrende fugleperspektiv af regnskoven.

Mere om Piiholo Ranch Zipline

Image
Image

Alle ture starter med at krydse en 317 fod lang hængebro, som tager dig fra parkeringspladsen til banen. Ziplines går på kryds og tværs over grønne, dybe kløfter og lynlåse svæver over en smuk skovkrone, inklusive koa-, ohi`a-, halapepe- og kukui-træer, mens de nyder udsigten over kysten og Haleakala-topmødets storhed.

Fire eventyrture er tilgængelige - et 5-linjers eventyr, en 4-linjeEventyr, Tango Tower og et Walk Along Adventure, som giver fantastiske fotomuligheder for venner, der ikke kan lynlås.

Deltagere skal være mindst 10 år gamle og veje mellem 75 pund og 275 pund for ziplining og mindst 60 pund for Tango Tower. Turen er ikke for gravide kvinder, personer med rygproblemer eller nogen alvorlig medicinsk tilstand. Lukkede sko er påkrævet. Der forventes moderat til avanceret fysisk aktivitet og trappegang.

Piiholo Ranch Zipline kører dagligt med ture hver time fra kl. 8.00 til 15.00. 5-Line Adventure koster $190 per person plus skat og varer cirka 3 timer. 4-Line Adventure koster $140 pr. person plus skat og varer cirka 2 timer.

For reservationer eller oplysninger, ring (808) 572-1717, eller besøg piiholozipline.com.

Anbefalede: