Hawaii-skjorte valgfri: Times Square får et Margaritaville-resort

Hawaii-skjorte valgfri: Times Square får et Margaritaville-resort
Hawaii-skjorte valgfri: Times Square får et Margaritaville-resort

Video: Hawaii-skjorte valgfri: Times Square får et Margaritaville-resort

Video: Hawaii-skjorte valgfri: Times Square får et Margaritaville-resort
Video: ВНЕЗЕМНЫЕ ВСТРЕЧИ (Шокирующие встречи с пришельцами и НЛО) 2024, Kan
Anonim
Margaritaville Resort Times Square
Margaritaville Resort Times Square

På grund af åbning i det sene forår, bringer Margaritaville Resort Times Square et hotel i resort-stil med ø-tema til Times Square og en strandstemning til selve centrum af New York Citys berømte byliv.

Placeret på hjørnet af Seventh Avenue og West 40th Street, er dette 32-etagers glastårn forankret af et udendørs pooldæk på fjerde sal med en helårs udendørs pool og hytter i skyggen af falske palmer.

"Resstedet er afslappet, hvilket ikke er typisk for højspændte Times Square," sagde Margaritaville Resort Times Squares generaldirektør Kori Yoran. "I sin kerne handler Margaritaville om at skabe eskapisme. Der er en stemning uden bekymringer, og det vil vi gerne skabe lige i hjertet af betonjunglen."

Mest usædvanligt inkluderer denne nye bygning en synagoge på stedet med sit eget kosher-køkken, der er tilgængeligt via en separat indgang på første sal. Synagogen, som ikke er en del af resortet, blev overført til den nye udvikling på grund af en lejekontrakt fra 1970'erne med den tidligere bygnings ejer, Parsons School of Design.

"Der var en etableret menighed i det rum, og vi ønskede ikke at fortrænge dem," sagde Yoran, der er født iNew York City. "Det er deres fristed, og det respekterer vi."

Grundlagt af sangeren Jimmy Buffet og opkaldt efter en af hans sange, udviklede denne resorthotelkæde sig fra Buffets Margaritaville-restaurantkæde. Margaritaville Resort Times Square er det første i det nordøstlige og vil tilføje 234 gæsteværelser, fem restauranter og barer, herunder en tagterrasse og 4.861 kvadratmeter butiksareal til området kendt som verdens korsvej og en central turist hub.

5 O'Clock Bar på Margaritaville Times Square
5 O'Clock Bar på Margaritaville Times Square

The McBride Company, der ligger i den lille Vermont-by Manchester, fører tilsyn med Margaritaville Resort-mærkets interiørdesign. Times Square-ejendommen vil have en ensartet stil, inklusive signaturmærkekunst som en kæmpe flip flop-skulptur og lysarmaturer med margarita-glas på hovedet som skærme.

"Du går ind, og du bliver mødt af den store flip flop," sagde Yoran, "og du bliver straks transporteret til Margaritaville." Men bare rolig - der er stadig et par påmindelser om, at du er i byen, der aldrig sover. "Du ser måske Frihedsgudinden ligge i en hængekøje," tilføjede han.

Det mest unikke element i New York er udsigten, som omfatter de nye Hudson Yards-skyskrabere og One World Trade. I mellemtiden har alle værelser rummelige kingsize-senge (selv i dobbeltværelser - en sjældenhed i det rum-udsultede Manhattan) og lyse træsorter med grønne, grønne accenter, som Yoran beskrev som "en luksusfølelse med en tilbagelænet attitude."

Maden ogdrikkevaresteder inkluderer en Margaritaville Restaurant, LandShark Bar & Grill (ved pooldækket), 5 O'Clock Somewhere Rooftop Bar og License to Chill Bar. Forvent mærkefavoritter som vulkanens nachos og "Cheeseburger in Paradise" og margaritas, natch. Selvom det overvåges af mærkets chefkok, vil resortet også have sin egen praktiske chefkok. Endnu er feriestedet ikke klar til at nævne navne, sagde en virksomhedsrepræsentant, men Yoran droppede, at "hun er en velkendt New York-baseret kok."

Når feriestedet er åbnet, vil det naturligvis følge nu almindelige pandemiprotokoller med rengøring og afstand på hele hotellet og i restauranterne, hvor der er opsat skillevægge mellem bordene. Bygningens oprindelige planer inkluderede endda et HVAC-system, der tilfældigvis er i overensstemmelse med sikkerhedsforanst altninger i forbindelse med den seneste pandemi. "Vi var foran bolden på det område."

Times Square er en gennemprøvet turistattraktion for nationale og internationale besøgende, men Yoran og hans team sigter også efter at lokke lokale virksomheder. "80 procent af førstegangsbesøgende i New York bliver på Times Square," sagde han. "Vi ønsker også at koncentrere os om drive-markedet: målrette mod folk i New Jersey og Connecticut. Vi vil have lokale folk, der har brug for et ophold, og at hjælpe dem med at komme ud af huset. Vi tror, det er præcis, hvad folk har brug for lige nu." Finnerne op!

Anbefalede: