Oplev In-N-Out Burger i Las Vegas

Indholdsfortegnelse:

Oplev In-N-Out Burger i Las Vegas
Oplev In-N-Out Burger i Las Vegas

Video: Oplev In-N-Out Burger i Las Vegas

Video: Oplev In-N-Out Burger i Las Vegas
Video: Dubai Travel Guide - 15 Experiences YOU MUST DO in 2023 2024, Kan
Anonim
4 gange 4 burger på IN-N-OUT Burger i Las Vegas
4 gange 4 burger på IN-N-OUT Burger i Las Vegas

Kan vi nogensinde få nok gode, billige hamburgere, der vil konkurrere med In-N-Out-burgere? Det ville virke som en udtalelse fra de fleste mennesker, der er meget fortrolige med den sydlige Californiens burgerkæde, der nu er udvidet til forskellige steder i vest. Las Vegas er hjemsted for en In-N-Out burger, men den har også Smash Burger, Shake Shack, Five Guys, Umami Burger og White Castle. Du kan være sikker på, at In-N-Out loyalist aldrig vil fortælle dig, at nogle af disse andre burgerbarer er gode, men hvis du vil lave din helt egen smagstest, er Las Vegas et fantastisk sted for din burgerforskning.

Hvad angår In-N-Out Burger, er burgeren på billedet ovenfor 4-by-4, og den er præcis, hvad du ville forvente, meget kød med lige nok ost og en blød bolle. Du kan få ekstramateriale på det, men en almindelig burger er så god som den bliver. De laver ikke kyllingesandwich eller hotdogs eller salater, så hvis du har brug for en god, billig burger, der er no-nonsense, er In-N-Out et rigtig godt bud i Las Vegas.

Hvordan er det på In–N–Out Burger Las Vegas?

Et simpelt burgersted med ekstraordinære burgere til en meget lav pris. Væggene er hvide, medarbejderne bærer hvidt, og stedet er en ren udgave af en fastfood burger joint. Den eneste forskeler de uendelige mængder af mennesker, der skal have en burger med grillede løg og friske pommes frites.

Hvordan er maden på In–N–Out Burger Las Vegas?

Mens jeg var på en roadtrip i det sydvestlige USA, var den eneste konstante bemærkning, jeg hørte om Las Vegas, behovet for at stoppe ved In-N-Out Burger. Hver stat, jeg stoppede i, hørte jeg det samme, "du skal have en In-N-Out burger." Jeg ville gerne forklare, at jeg er vokset op med løg og fritter og burgere, der kræver, at du bliver afhængig på In-N-Out, men jeg afstod.

Så, jeg vil sige det, dette er måske den bedste burger i Las Vegas. Behøver jeg sige mere? In-N-Out Burger i Las Vegas, der er tættest på Las Vegas-striben, ligger lige over I-15 på Tropicana. Du kan faktisk gå dertil fra striben eller tage en taxa. Uanset hvad, vil du være meget tilfreds med In-N-Out Burger i Las Vegas, og du vil begynde at fortælle alle, du kender om det.

Hvorfor er In-N-Out Burger så god?

Efter en nylig introduktion til Whataburger i staten Texas, indså jeg, hvorfor der er denne kærlighedsaffære med In-N-Out burger. For det første er burgerne på Whataburger fantastiske, og de får de fleste fastfood-burgere til at ligne de ting, som din ungdomsskoles cafeteria serverede. Det, der gør In-N-Out burgere så forskellige, er, at de har en distinkt smag. De smager ikke som en charbroiled burger fra dit nabolags burgerhytte. De smager som et helt andet produkt. Jeg tror, det er kombinationen af sauce og løg og en masse s alt, men den forskel er derfor, folk bliver skøre. Selvom jeg er vokset op med disseJeg vælger stadig Five Guys og Shake Shack frem for dem, men du skal træffe din beslutning om dette burgerdilemma.

Få fat! Las Vegas er måske USA's burgerhovedstad.

Anbefalede: