Kendte kokke får Las Vegas-restauranterne til at skinne

Indholdsfortegnelse:

Kendte kokke får Las Vegas-restauranterne til at skinne
Kendte kokke får Las Vegas-restauranterne til at skinne

Video: Kendte kokke får Las Vegas-restauranterne til at skinne

Video: Kendte kokke får Las Vegas-restauranterne til at skinne
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Kan
Anonim

Der kan være en debat om, hvad der gør en kok til en berømthed, fordi kokke i disse dage ikke laver så meget mad foran kameraet, som de gjorde engang. Men hvis du er på weekendophold eller en længere ferie i Las Vegas, er du i gang med en kulinarisk fornøjelse. Berømthedskokke er tiltrukket af Vegas som en magnet, og alt du skal gøre er at prøve at finde den kendte kokkerestaurant, der passer bedst til din smag - eller flere af dem. Så sammen med alle de andre over-the-oplevelser i Vegas, er du i for det samme niveau af spisespænding.

Gordon Ramsay

Gordon Ramsay Burger hos BurGR
Gordon Ramsay Burger hos BurGR

Gordon Ramsay er nok den mest højrøstede berømthedskok derude, og i Vegas er hans restauranter hotte. Du finder en, der passer til din lyst, uanset hvad du har smag for, uanset om det er burgere, steaks, takeaway fish & chips eller autentisk pubmad.

Vælg fra:

  • Gordon Ramsay Steak
  • Gordon Ramsay BurGR
  • Gordon Ramsay Pub & Grill
  • Gordon Ramsay Fish & Chips

Wolfgang Puck

Lupo, Wolfgang Pucks trattoria
Lupo, Wolfgang Pucks trattoria

Wolfgang Puck er kendt af stort set alle interesserede i restauranter, og hans evne til at lave fantastisk mad har hjulpet ham med at skyde i vejret til toppen af enhver type kulinarisk liste. Han er definitionen af enberømt kok, og du får masser af muligheder i Las Vegas for at prøve det, han er bedst til.

Tjek ud:

  • Spago
  • Cut
  • Solaro
  • Wolfgang Puck Bar & Grill
  • Lupo

Giada De Laurentiis

Giada De Laurentiis i Las Vegas
Giada De Laurentiis i Las Vegas

Du ved, hvem hun er, ikke? Giada De Laurentiis ser ud til at være i stand til at lave et væld af gode ting på tv, og hun har åbnet en restaurant i det fornyede hotel The Cromwell på Las Vegas Strip. Og hvilket bedre navn kunne der være end Giada? Levende musik og brunch jazzer op i weekenden, og der er en vinmiddag hver måned.

Emeril Lagasse

Emeril's New Orleans Fish House
Emeril's New Orleans Fish House

Hvis du ser kokke gøre deres ting på tv, er der en god chance for, at du har set Emeril Lagasse skrige "Bam" på fjernsynet og sige "tag det op et hak" meget. I Las Vegas optager hans restauranter det rigtige beløb, og med fire fantastiske at vælge imellem kan du ikke gå g alt.

  • Tabel 10
  • Lagasse's Stadium
  • Delmonico Steakhouse
  • Emeril's New Orleans Fish House

Scott Conant

Spaghetti på Scarpetta
Spaghetti på Scarpetta

Scott Conant optræder i tv, men det er meget mere tilfredsstillende at nyde hans spektakulære mad. I Vegas kan du gøre det på Scarpetta, hvor Conant laver italiensk mad, der er både sofistikeret og jordnær, samtidig med at den er sæsonbestemt.

Bobby Flay

MESA Grill i Las Vegas
MESA Grill i Las Vegas

Bobby Flay er en anden madNetværksberømthed, og du kan prøve hans kulinariske kreationer på to Vegas-restauranter. Hos Mesa Grill kan du smage hans varemærke, krydret svinemørbrad, 16-krydders kylling, tostadas, tamales og andre sydvestlige favoritter. Eller tjek Bobby's Burger Palace, hvor du kan vælge mellem 12 burgere, syndige shakes, flere varianter af fritter og salater og veggieburgere, hvis du føler dig hellig.

Buddy Valastro

Buddy V, Las Vegas
Buddy V, Las Vegas

Buddy Valastro er berømt som Cake Boss på TLC, men i Las Vegas får han sin buzz fra Buddy V's Ristorante på Grand Canal Shoppes i Venetian/The Palazzo. Som han siger på menuen: "Det er bare hjemmelavet mad. Ligesom jeg laver mad til min egen familie." Men hvilken storslået italiensk husmandsmad er det, med frikadeller, spaghetti, carbonara, rejer scampi, ravioli, pizza og kylling piccata. Og det ville ikke være Buddy's uden to-die-for desserter som Nutella kage, butterscotch creme brulee, cannoli, tiramisu og citron hindbær cheesecake.

Anbefalede: