Sådan har du råd til en rejse til Japan

Indholdsfortegnelse:

Sådan har du råd til en rejse til Japan
Sådan har du råd til en rejse til Japan

Video: Sådan har du råd til en rejse til Japan

Video: Sådan har du råd til en rejse til Japan
Video: Jeg rejser til JAPAN (vlog) 2024, Kan
Anonim
Miyajima Torii, hiroshima, japan med solnedgang
Miyajima Torii, hiroshima, japan med solnedgang

Japan stiger i popularitet. Landet er altid i front og i centrum på "best of"-lister og "must see"-destinationer. Men folk bliver ofte udsat at rejse til Japan, fordi de mener, at omkostningerne er uoverkommelige - og ja, Japan er en dyr destination. Det er rigtigt, at luksushotelværelsespriser ofte overstiger $500 pr. nat. Men der er tilbud at finde - en simpel TripAdvisor-søgning vil fortælle dig det. For rejsende, der kender det, kan Japan være ekstremt overkommeligt. Der er mange måder at spare på en rejse og holde den på niveau med andre billigere Asien-destinationer.

Bestil en tur

Dette er en af de bedste måder at spare på. Ture er en fantastisk måde at spare på rejser til og i Japan. Fordi priserne er samlet, får besøgende virkelig mest for pengene. Lige nu tilbyder Japan National Tourism Office (JNTO) og Friendly Planet, en global rejsearrangør, to ture med op til $500 i rabat – Tokyo Express-turen og Japan Panorama.

Tokyo Express inkluderer flybillet tur-retur, fem overnatninger, daglig morgenmad, en byrundtur og meget mere. Priserne starter ved $1.399.

Japan Panorama er en 10-dages tur, der inkluderer Tokyo, Fuji-bjerget, Osaka, Kyoto og mere, hvor man besøger nogle af Japans mest berømte seværdigheder såsom GoldenPavillon og Asakusa. Priserne starter ved $3.899 og inkluderer flybillet, overnatning og 11 måltider og mere.

Friendly Planet giver endda sine gæster sine egne tips til overkommelige aktiviteter i Tokyo.

velkomstkort

Disse kort – som også kun kan være udskrifter på hjemmesiden – er en fantastisk måde at modtage rabatter på alt fra attraktioner til historiske steder til shopping og restauranter. De er fulde af særlige tilbud, der er tilgængelige for ikke-japanske besøgende, i øjeblikket i fire regioner i landet: Tokyo, Kobe, Shoryudo og Kitakyushu. Det nemmeste sted at anskaffe dem er i det lokale besøgsinformationscenter eller i lufthavnen.

Bliv i Ryokan

Hvis du ønsker at genskabe filmen "Lost in Translation" i Tokyo, bliver du nødt til at hæve pengene til et ophold på Park Hyatt – og jeg forstår det, jeg har været der, gjort det – og det er dyrt, men det værd. Men hvis du er ved at dø efter at besøge Japan og ikke ønsker at udskyde Benjamin's for en luksus hoteloplevelse i højhuse, så bo i ryokan, som er traditionelle gæstehuse i japansk stil, der tilbyder en virkelig autentisk oplevelse.

De er ofte placeret i hjertet af byen, og mange serverer middag, hvilket sparer gæsterne endnu flere penge.

Spar på spisning

Forlad gourmetspisningen – du behøver den ikke for at nyde det autentiske japanske køkken. Faktisk har de fleste japanere ikke længe trukket flere retters måltider regelmæssigt. At score ramen-nudler serveret ved disken og spise yakitori-kyllingkabobs er det sande "brændstof" bag Japans madkultur. Gå efter afslappede, autentiske japanske madoplevelser, vælg soba-nudlehuse og ramen-butikker, og nyd kun én gourmet-oplevelse – eller en drink i The New York Bar.

jernbanekort

En måde at spare penge på at komme fra en destination til en anden, hvis du rejser uafhængigt, er at overveje at samle din togrejse i et enkelt togkort. At rejse med tog i Japan er en af de nemmeste og hurtigste måder at komme fra et sted til et andet. Ingen andre steder i verden er togrejser så sofistikerede som i Japan – det er en autentisk japansk oplevelse i sig selv.

Anbefalede: