En dag i New York City: Rejseplan og forslag

Indholdsfortegnelse:

En dag i New York City: Rejseplan og forslag
En dag i New York City: Rejseplan og forslag

Video: En dag i New York City: Rejseplan og forslag

Video: En dag i New York City: Rejseplan og forslag
Video: New York's Deep Tunnel - The Lincoln Tunnel's Forgotten Past - IT'S HISTORY 2024, Kan
Anonim
Time square i skumringen, New York, USA
Time square i skumringen, New York, USA

Hvis du er i New York City i under 24 timer, kan det virke som en skræmmende opgave at planlægge en rejseplan, der giver mest muligt ud af din Big Apple-rejse. Med så meget at lave og så lidt tid, bliver du nødt til at udvikle en solid rejseplan. Heldigvis har vi sammensat en omfattende liste over ting, du kan lave på en kort dag i betonjunglen.

Men at få mest muligt ud af en enkelt dag i New York City vil kræve et par ting: Først skal du være klar til en actionfyldt dag og have gode vandresko på, da du sandsynligvis vil gå over 10 miles.

Du vil vove dig over hele øen Manhattan, og den bedste måde at gøre det på er via NYC's offentlige transportnetværk, som kræver et MetroCard; du kan købe et ubegrænset dagskort på enhver MTA-metrostation. Vi vil også anbefale, at du henter et gadekort i New York City – det gør det bare lidt nemmere at komme rundt.

Fra morgenmad på H&H Bagels til en morgen, hvor du udforsker de mange museer og parker på Manhattan, til en pizzafrokost i NYC og eftermiddag med at gennemse butikkerne og attraktionerne i Greenwich Village, læs den følgende rejseplan og planlæg din tur til byen.

Morgenrejseplan: morgenmad, museer og en bustur

En af New York Citys signaturmorgenmad er bagel ogNew York City er fyldt med fantastiske bagels, selvom du ville være hårdt presset for at finde to newyorkere, der er enige om, hvilken der er den bedste. For at få mest muligt ud af din dag i New York City, anbefaler vi stærkt, at du starter ved H & H Bagels på 80th Street og Broadway - ikke kun har de fantastiske bagels, deres placering på Upper West Side er det perfekte sted at begynde din dag.

Kom derhen: Med dit MetroCard skal du tage toget 1 (rød linje) til 79th Street-stationen. Du går en blok nordpå på Broadway, og H & H Bagels er på hjørnet.

En dag er bestemt ikke lang nok til at udforske alle New York Citys fantastiske museer, men med denne en-dags rejseplan kan du vælge at bruge din morgen enten på American Museum of Natural History eller Metropolitan Museum of Kunst (vær opmærksom på: Metropolitan Museum of Art er lukket de fleste mandage).

Disse to museer kan udforskes i uger eller måneder, men du har bare et par timer på begge. Vi vil foreslå, at du prøver "Museum Highlights Tour", som er gratis med adgang på begge museer. Se tidsplanen for AMNH Highlights Tour og Metropolitan Highlights Tour, hvis du ændrer dine planer, eller hvis du besøger en weekend.

Kom derhen: Fra H & H Bagels vil du gerne gå en blok nordpå og derefter tre blokke mod øst på 81st Street. Dette vil sætte dig ved indgangen til American Museum of Natural History. Hvis du er på vej til Metropolitan, vil du gerne gå ind i Central Park på 81st Street og gå østpå tværs over Central Park tilMetropolitan Museum, som ligger på Fifth Avenue (som løber langs East Side of the Park) og 82nd Street. Hold øje med dit kort, da de snoede stier gør det nemt at gå i den forkerte retning. Denne gåtur bør tage dig til Shakespeare Garden, Delacorte Theatre, Great Lawn, Obelisken, og du kan afslutte ved enten 79th eller 85th Street.

Eftermiddagsrejseplan: NYC Pizza og Greenwich Village

Uanset hvilket museum du har besøgt, bør du tage til Fifth Avenue, hvor du kan tage M1-bussen i centrum med dit ubegrænsede daglige MetroCard. Denne overjordiske form for transit giver dig en temmelig fantastisk udsigt over Manhattans berømte Fifth Avenue shoppingdistrikt. Turen skulle tage omkring 45 minutter at komme til Houston Street, hvor du bør gå fra borde til din næste del af dagen: frokost.

Ingen bør tilbringe en dag i New York City uden at nyde et godt stykke pizza, så vores næste rejse vil bringe os til det ældste pizzeria i America-Lombardi's Coal Oven Pizza. Ligesom bagels er der mange gode steder i NYC til pizza, men Lombardi's er et glimrende valg for førstegangsbesøgende. Ankommer omkring kl. i løbet af ugen er ideel, da du er mindre tilbøjelig til at skulle stå i kø for en plads.

At komme dertil: Fra Houston går du to gader mod syd på Broadway, passerer Prince Street, og tag til venstre ad Spring Street. Gå fire blokke, forbi Crosby først, og du vil finde Lombardi's røde fortelt; alternativt, hvis du vil gøre rejsen hurtigere, kan du tage metroen fra 86th & Lexington(tre blokke øst og fire blokke nord for Metropolitan Museum) og tag toget 6 (Green Line) til Spring Street.

Nu hvor du er mæt, er det tid til at gå af med noget af den pizza, og et af de bedste kvarterer at vandre rundt i er Greenwich Village. Det føles som lidt af Europa med et trendy twist. Uden for mange af hovedgaderne kan du finde dig selv på træbeklædte blokke med smukke huse - og det er svært ikke at bemærke, hvor overraskende fredeligt det er, på trods af spændingen kun et par gader væk. At have dit bykort (eller udskrive et fra Greenwich Village) vil frigøre dig til at nyde din slentretur og til at kigge rundt i interessante hjørner. For nogle andre ideer til bemærkelsesværdige fund i området, se den originale Greenwich Village Food and Culture Walking Tour.

Kom derhen: Fra Lombardi's, gå to gader nordpå ad Mott Street (Prince Street vil være den første gade, du krydser), og tag til venstre ad East Houston. Du vil gå omkring to blokke og se Subway for B, D, F, V (orange linje). Tag det første uptown-tog et stop til West 4th Street.

Natrejseplan: Middag, en udsigt og en nathætte

Mulighederne til middag i New York City er praktisk t alt uendelige. Hjem til nogle af verdens fineste restauranter, såvel som mange flere overkommelige valg, er det svært at foreslå kun ét sted at spise middag, men hvis du er i humør til noget af det bedste kinesiske mad i USA, så tag videre over til Chinatown.

Kinesisk mad i New York City er berømt lækker og overraskende overkommelig. To lokaleforetrukne kinesiske restauranter er Wo Hop (17 Mott Street) og Oriental Garden (14 Elizabeth Street). Wo Hop serverer klassisk kinesisk-amerikansk køkken fra lo mein til chop suey, på en almindelig beliggenhed under gadeplan, mens Oriental Garden fokuserer på frisk kinesisk fisk og skaldyr, der stadig svømmer i tanke, når du ankommer. Du kan også tjekke nogle anbefalede Chinatown-restauranter for at få nogle andre ideer.

Kom derhen: Fra West 4th Street Subway, tag B eller D downtown 2 stop til Grand Street Station. Afslut på Grand Street og gå mod vest, kryds Bowery. Hvis du er på vej til Oriental Garden, skal du tage til venstre ad Elizabeth Street og gå to blokke. Hvis du er på vej til Oriental Garden, skal du tage til venstre ad Mott Street (en gade forbi Elizabeth) og gå to gader.

Nu hvor du har brugt dagen på at løbe rundt i byen, er det tid til at se det hele fra oven, og udsigten fra toppen af Empire State Building om natten er særlig spændende. Du bør overveje at købe dine billetter online for at spare tid på at vente på at gå op i elevatoren - den er sat op, så der er en linje til at købe billetter og derefter en anden linje til at vente på at tage elevatoren op, og du kan springe den første linje over ved at udskrive din billetter selv. Lydrundvisninger er også tilgængelige, men jeg synes, udsigten taler for sig selv.

Kom derhen: Fra de anbefalede restauranter ovenfor kan du tage B-, D-, F- eller V-toget uptown til 34th Street. Gå en blok mod øst til 5th Avenue og tag til venstre. Indgangen til Empire State Building er på 5th Avenue mellem 33rd og 34thGader.

New York har enestående nattelivstilbud, og det ville være umuligt at foreslå noget, der ville tilfredsstille alle fra klubgængeren til cigarrygeren, men vi vil komme med et sidste forslag: Tjek Pete's Tavern (129 East 18th) Street), den længste kontinuerligt fungerende bar og restaurant i New York City (siden 1864), som også har været med i mange film og tv-programmer. Her kan du tage en drink, inden du går ud af byen på vej hjem.

Anbefalede: