Kansas City International Airport Guide
Kansas City International Airport Guide

Video: Kansas City International Airport Guide

Video: Kansas City International Airport Guide
Video: Kansas City International Airport New Terminal Virtual Tour 2024, April
Anonim
Kansas City International Airport Fly
Kansas City International Airport Fly

Når det kommer til lufthavne, er større ikke altid bedre, hvilket fører til længere ventetider og mere overbelastning. Kansas City lufthavn er lille – kun to terminaler – men effektiv. At køre til lufthavnen er typisk fri for trafik, og at komme igennem sikkerhedskontrollen er en leg, hvilket bringer dig på vej til din destination så meget hurtigere. Selvom planerne om at udvide lufthavnen er undervejs, er der årevis fra starten på nyt byggeri. I mellemtiden er her alt, hvad du behøver at vide om Kansas City International Airport.

Væsentlige Kansas City International Airport-ressourcer

Lufthavnskode: MCI

Adresse: 1 International Square Kansas City, MO 64153

Websted: www.flykci.com

Telefonnummer: 816-243-5237

Flyinformation i re altid kan findes her

Vid før du går

Kansas City-lufthavnen består af tre fritstående, C-formede terminaler (A, B og C) i en rundkørsel. Terminal A lukkede i 2013 og har endnu ikke åbnet igen, hvilket betyder, at alle fly ankommer og afgår fra terminal B og C. Der er skilte uden for terminalerne med både flyselskabsoplysninger og gatenumre, så du kan gå til det præcise sted, du har brug for. Hvert flyselskab har sin egen sikkerhed ogporte er bag kontrolposterne. Når du først er kommet ind i din terminal, er du aldrig mere end fem minutters gang fra din gate, så ingen shuttles eller AirTrains er nødvendige. Men hvis du har et tilslutningsfly, der afgår fra en anden terminal, skal du forlade bygningen. Terminal B og C er ikke forbundet, så når du forlader, vent på en udpeget rød shuttlebus. Busserne kører cirka hvert 15. minut og tager dig direkte til den terminal, du har brug for.

Flyselskaber og terminaler

Terminal B – Alaska, Delta, Southwest

Terminal C – Air Canada, Allegiant, American Airlines, Frontier, Icelandair, Spirit, United og Vacation Express/Miami Air, samt alle internationale flyvninger

Lufthavnsparkering

KC-lufthavnen har parkeringsmuligheder, der passer til ethvert behov, inklusive økonomi, udvidet og endda betjent.

Valet: For dem, der har travlt eller leder efter den mest bekvemme mulighed, er parkeringsservice tilgængelig i Terminal B nær Gate 40. Priserne er $12 for op til fire timer. Efter fire timer er hver time $3 med et maksimum på $27 pr. dag. For at hente din bil efter en rejse, ring på 816-243-2019.

Garageparkering: Efter parkeringsservice er garagerne på KCI den næstmest bekvemme mulighed, der giver dig en kort gåtur fra lufthavnen. Både terminal B og C har døgnåbne parkeringshuse kun få skridt fra terminalindgangen med både overdækkede og udækkede pladser. De første 30 minutter koster $1, 30-60 minutter er $3, en til syv timer er $3 i timen og syv-24 timer er $23 med et dagligt maksimum på $23. Hverekstra dag er 3 USD i timen.

Økonomisk parkering: Økonomiparkering er tilgængelig for begge terminaler for 7,50 USD pr. dag. Udpegede blå shuttlebusser kører hvert 15. minut og tager dig direkte mellem lufthavnen og grunde. Begge grunde har elektriske ladestationer.

Circle Parking: Cirkelparkering er opkaldt efter den cirkel, den danner, og er den næstnærmeste mulighed for lufthavnen efter parkeringshusene. Fire grunde, E1, E2, E3 og E4, har røde shuttlebusser direkte til lufthavnen og har et dagligt maksimum på 15,50 USD pr. dag.

Kørselsvejledning

At komme til KCI er let og typisk trafikfrit, kun 30 minutter fra downtown Kansas City via I-29. Få adgang til lufthavnen i en rundkørsel, der adskilles i rækkefølge ved terminal A, B og C og har tydelige skilte, der angiver, hvilke flyselskaber der er på hver. RideKC driver også busser til og fra lufthavnen på ruten 229 Boardwalk-KCI for $1,50 hver vej. Præcis ændring er påkrævet. Der er ingen jernbanelinjer, så lufthavnen er kun tilgængelig med køretøjer, selvom der er masser af offentlige og private muligheder for at komme hurtigt dertil.

Offentlig transport og taxaer

Uber er den eneste mulighed for samkørsel, der er tilgængelig i Kansas City, Missouri, og kan bestilles til og fra lufthavnen til både aflevering og afhentning. Hvis du ønsker at spare penge, er der adskillige shuttletjenester, der kan tage dig direkte til centrum, inklusive SuperShuttle, som ikke kræver reservationer. Der er også den typiske offentlige transport. Hvis din rejse er planlagt på forhånd, kan andre transporttjenester (somkræver reservationer) er også tilgængelige, inklusive David's Transportation og 5 Guys Transportation.

Hvor kan man spise og drikke i terminal B

Sit-down: Uanset om du kommer eller går, ville det ikke være en tur til Kansas City uden noget grill. Pork & Pickle på to niveauer er en af de bedste restauranter i MCI-lufthavnen, placeret efter sikkerhedskontrollen i Terminal B ved gate B41. Med et blikloft og varme træfinisher føles det som at være i et hjemmekøkken. For en ølcentreret restaurant har Boulevard Brewing Company før sikkerhed ved gate B39 nogle af deres største hits på fad såvel som klassisk barmad som bløde kringler og nachos.

Grib & Go: For at få fat og gå, er The Local Rustic Market ved gate B59 efter sikkerhed et hurtigt og billigt sted for snacks og drikkevarer.

Hvor kan man spise og drikke i terminal B

Sit-down: Terminal C har færre restaurantvalg end Terminal B, men stadig en række valgmuligheder. Uden for sikkerheden har Just Off Vine en menu med supper, salater, fladbrød og sandwich. The Great American Bagel Company nær gate C76 har traditionelle morgenmadsmuligheder og KCI Brew Pub til traditionel sportsbar mad.

Grab & Go: Fransk picnic-madkiosk Marche er forbi sikkerheden nær gate C82 og byder på kaffe, sandwich, chips, øl og vin til rejsende, der har travlt eller på et budget.

Hvor kan man handle

  • Kansas City start-up SouveNEAR har salgsautomater i hele lufthavnen, som udleverer souvenirs lavet af lokale leverandører, herunder t-shirts, lykønskningskort,og hundegodbidder. Maskinerne er i terminal B ved gate 32, 35 og 39-45 og 60 og i terminal C nær gate 82-85.
  • Babyer på farten uden for sikkerheden i nærheden af B39 i Terminal B har alt, hvad du kan få brug for, når du rejser med babyer eller småbørn.
  • KC Marketplace News + Gaver efter sikkerhed nær gate B38 er en klassisk souvenirbutik med t-shirts, krus og andre tchotchkes.

Sådan bruger du dit ophold

Hvis du har en pause og har brug for et sted at overnatte, er der masser af muligheder i nærheden, herunder Kansas City Airport Marriott, Four Points by Sheraton Kansas City Airport, Hampton Inn, Fairfield Inn & Suites, Hilton og Embassy Suites by Hilton. Hvis du har et længere ophold, der ikke kræver en overnatning, er Zona Rosa Town Center et udendørs indkøbscenter 11 minutters kørsel fra lufthavnen. Der er kurbade, træningsstudier, mere end et dusin restauranter og butikker med sko, tilbehør og tøj, hvor du kan fordrive tiden.

Lufthavnslounger

Der er ingen private lounger på MCI. Det er dog vigtigt at vide, at der er en lounge for ammende mødre med forhåndssikkerhed i både B- og C-terminaler.

Wi-Fi og ladestationer

Kansas City International Airport tilbyder gratis Wi-Fi uden tidsbegrænsning, så længe du er i lufthavnen. Selvom der ikke er nogen dedikerede ladestationer, er der stikkontakter tilgængelige i hele lufthavnen både før og efter sikkerhedskontrollen. Hold øje!

Anbefalede: