Humboldt County Beaches: The Complete Guide

Indholdsfortegnelse:

Humboldt County Beaches: The Complete Guide
Humboldt County Beaches: The Complete Guide

Video: Humboldt County Beaches: The Complete Guide

Video: Humboldt County Beaches: The Complete Guide
Video: Hidden Gems of California's North Coast: Eureka & Arcata 2024, Kan
Anonim
Shelter Cove i Humboldt County
Shelter Cove i Humboldt County

Humboldt Countys strande er smukke, men bedre at se på, end de er til svømning og strandleg. Humboldt er ikke Californiens nordligste amt, men det er tæt på. Vandet på den nordlige Californiens kyst er koldt, og surf kan være farligt.

På den positive side er den nordlige Californiens kyst visuelt betagende med dramatiske klipper, brusende bølger og stenede havstakke, der står vagt lige ud for kysten. Det gør disse strande perfekte til fotografer, kunstnere og alle, der bare vil nyde en inspirerende scene.

Bedste Humboldt County-strande

Disse strande er opført i rækkefølge fra syd til nord:

Centerville Beach County Park: Centerville blev kåret til bedste strand af den lokale avis, og det er ikke så mærkeligt. Det er ni miles af afsondret, naturskøn strand med sandstensklipper, masser af dyreliv. I april og maj kan en lejlighedsvis migrerende hvalmor svømme forbi med sin baby.

Clam Beach County Park: Denne amtsstrand er let tilgængelig fra motorvejen lige nord for Arcata. Navnet antyder en af strandens mest populære aktiviteter: at grave efter muslinger. Det er også et af de få steder langs den nordlige Californiens kyst, hvor du kan campere lige ved stranden. Det er et lille sted med kun ni teltepladser og ni autocamperpladser. Campingpladsen har hvælvingtoiletter og koldt rindende vand.

Samoa Dunes Beach: På Samoa-halvøen på havsiden af Humboldt Bay overfor byen Eureka, har Samoa Dunes et 75 hektar stort område, der er afsat til at ride af- motorvejskøretøjer. Det er også et godt sted til vandreture, surfing, fiskeri, sightseeing, strandtur og fuglekigning.

Trinidad State Beach: Trinidad er en sandet, buet strand lige nord for Trinidads havn og mole. Det er beskyttet af en stor, stenet havstabel og ofte oversået med drivtømmer og andre stumper af flotsam og jetsam. For at komme dertil følger du en lang, noget stejl sti. Det bedste tidspunkt at rejse på er ved lavvande.

Moonstone Beach: Lost Coast Outpost siger, at Moonstone er den bedste strand i Humboldt County for "tiltalende klippeformationer, grotter, der spænder børn, surf for begyndere, muligheder for vade i Little River og uden tvivl den største lokale sandflade." Og dens beliggenhed ved bjerget af Little River er ubestrideligt smuk.

Agate Beach: Denne naturskønne strand i Patrick's Point State Park er bred og fri for drivtømmer. Kraftige tidevande gør det farligt at gå i vandet, men det er et fantastisk sted til strandtur eller bare at overveje kraften i Moder Natur. Du bliver nødt til at gå ned ad en lang, noget stejl sti for at komme dertil. Det kan være lille, men det har også en lille parkeringsplads, og mange mennesker kan lide at gå der. Kom tidligt for den bedste chance for at få en parkeringsplads.

Gold Bluffs Beach State Park: Turen ned ad en fire mil lang, snoet jordroad er det værd, hvis du planlægger at blive et stykke tid, men ikke for et afslappet besøg. Gold Bluffs ligger i Prairie Creek Redwoods State Park, men gå ikke til hovedindgangen. Drej i stedet fra U. S. Hwy 101 ved Davison Road. Fra stranden kan du også vandre på nærliggende skovstier eller tage en afslappet gåtur til Fern Canyon. Du kan også campere ved Gold Bluffs. Sæt dit telt op mellem Stillehavet og redwood-skoven ved Gold Bluffs. Og her er en sjov ekstra: Du finder måske den lokale flok Roosevelt Elk hængende på stranden med dig.

Black Sands Beach: Denne strand har usædvanligt sort sand. Det er placeret ved Shelter Cove i den del af Californien, som nogle gange kaldes "Lost Coast". I overensstemmelse med dens titel er dette et fjerntliggende sted, der nås via en times kørsel fra U. S. Hwy 101.

strandcamping i Humboldt County

Der er få steder at campere ved enhver strand i det nordlige Californien, men du kan finde noget i Humboldt County - og andre steder langs kysten i denne guide til strandcamping i det nordlige Californien.

Nøgenstrande i Humboldt County

Det er lidt for koldt i Humboldt County til tøj-valgfri rekreation, men det forhindrer ikke et par diehards i at gøre det alligevel. Hvis du vil slutte dig til dem, så brug denne guide til Humboldt Countys nøgenstrande.

Humboldt County Beach Hotels

  • Turtle Rocks Oceanfront Inn
  • The Lost Whale Inn Oceanfront
  • Trinidad Bay B&B

Anbefalede: