Top 8 Honolulu-restauranter

Indholdsfortegnelse:

Top 8 Honolulu-restauranter
Top 8 Honolulu-restauranter

Video: Top 8 Honolulu-restauranter

Video: Top 8 Honolulu-restauranter
Video: Everything You MUST Do / Eat in Oahu, Hawaii | My Top 8 Food Spots on the Island 2024, Kan
Anonim

Det er en stor opgave at beslutte, hvor man skal spise i Honolulu (som inkluderer Waikiki). Der er hundredvis af restauranter inden for blot et par kvadratkilometer.

For vores udvalg af bedste Honolulu-restauranter har vi inkluderet en bred vifte af køkkener og prisklasser. Vi har udvalgt steder, hvor du kan få en fantastisk morgenmad, frokost og middag. Her er vores valg i alfabetisk rækkefølge.

Alan Wong's Honolulu

Alan Wongs Honolulu
Alan Wongs Honolulu

Alan Wongs flagskib, Honolulu-restaurant, der konsekvent hædres af Honolulu Magazine som en toprestaurant på Oahu, ligger på tredje sal i 1857 S. King Street-kontorbygningen i Honolulus centrum.

Alan Wong's tilbyder en menu med Hawaii Regional Cuisine (HRC), når det er bedst. "Retter bliver testet og født; brainstorming-sessioner giver anledning til innovative metoder og partnerskaber; næste generation coaches og udvikles til at være det bedste, de kan blive…"

Restauranten er højt anset for sin upåklagelige service.

Bali Steak & Seafood

Bali bøf og skaldyr
Bali bøf og skaldyr

Hvis opmærksom, professionel og venlig service står højt på din liste, når du spiser, og du leder efter nogle af de bedste bøffer og friske ø-fisk og skaldyr i Waikiki, Bali Steak & Seafood i Rainbow Tower på Hilton Hawaiian Village Waikiki Beach Resorter bestemt værd at overveje.

Priserne er i den høje ende, såsom deres fremragende 16-ounce udbenet prime Delmonico krydret med deres særlige in-house blanding af Kona havs alt, lokale urter og krydderier til $70, men prisen er værd at splurge.

Bali Steak & Seafoods kokkedrevne udtryk for Island Harvest Cuisine fokuserer på partnerskaber med lokale bønder, fiskere og ranchere, mens de bringer dig smagen af øerne fra Hawaii, Bali og Filippinerne. Bali tilbyder et lækkert 4-retters kokkeudvalg, indenlandsk Wagyu, som er i top på Hawaii.

Chef Mavro

Chef Mavro - Brændt keahole hummer med lokale haden mango coulis
Chef Mavro - Brændt keahole hummer med lokale haden mango coulis

Den mest hæderkronede restaurant på Hawaii, indehaver af den eftertragtede AAA Five Star og Gayot Three Toques 18/20-klassificering, Chef Mavro er placeret på 1969 S. King Street, kun en kort køretur fra de fleste Waikiki-hoteller.

Kokken George Mavrothalassitis, indehaveren af den prestigefyldte James Beard-pris og et stiftende medlem af Hawaii Regional Cuisine, har specialiseret sig i de unikke smagsvarianter fra Hawaii, der er påvirket af kokkens oprindelige Provence i Frankrig.

Hummer, wagyu-oksekød, lam, svinekød og ø-fisk og grøntsager i oplandet er alle populære retter. Priserne er ikke billige, med fast pris for en 4-retters menu til $95. Den 5-retters kokkemenu koster 155 USD.

Reservationer anbefales og kan foretages online, men walk-in er også velkommen.

Duke's

Solnedgang hos Duke's
Solnedgang hos Duke's

Beliggende ved havet i den nedre lobby af Outrigger Waikiki, Duke's ærer navnetog minde om Hawaiis mest berømte surfer, Duke Kahanamoku og alle de andre Waikiki Beach Boys.

Kendt for sin solnedgang og levende hawaiiansk musik, tilbyder Duke's walk-in strandservice på den berømte barfodsbar, men tilbyder også frokost- og middagsservice samt en fremragende morgenbuffet.

Deres middagsmenu byder på et fremragende udvalg af frisk fisk samt steaks og ribben. Uanset hvad du vælger som din hovedret, skal du ikke tage afsted, før du smager deres verdensberømte "Kimos originale hula-tærte" med en chokoladekageskorpe, macadamianøddeis, varm fudge, ristede mac-nødder og flødeskum.

Hau Tree Lanai

Hau Tree Lanai
Hau Tree Lanai

Hvis du leder efter den bedste morgenmad i Honolulu, er Open Table og Honolulu Magazine prisvindende Hau Tree Lanai på New Otani Kamaaina Beach Hotel bestemt stedet at være.

Atmosfæren kan ikke slås, mens du spiser al fresco under restaurantens berømte Hau Tree med fantastisk havudsigt og en omfattende menu. Reservationer anbefales kraftigt.

Aftensmad er lige så fremragende med speciale i frisk fisk og skaldyr med et par ekstra valg fra grillen. Hver måned tilbereder deres Executive Chef, Rene Caba, en signatur prix fixe middagsmenu. For eksempel, i april 2019, var den faste pris pr. person for denne menu $69, med yderligere $25 for vinparring. Solnedgangene er nogle af de bedste i Waikiki.

Helenas hawaiianske mad

Helenas hawaiiansk mad
Helenas hawaiiansk mad

Helena's Hawaiian Food er en verdens-berømt hawaiisk madrestaurant beliggende på 1240 North School Street i hjertet af Honolulu centrum.

Det åbnede i 1946, modtog en James Beard Award for "America's Classics" i 2000 og er kendt for sine klassiske hawaiianske retter, herunder kalua-gris, laulau, luau-blæksprutte og korte ribben.

Helena's har været med i adskillige tv-shows, herunder Chowdown Countdown, Good Morning America og Man Versus Food. Helena døde i 2007, men restauranten drives nu af hendes barnebarn.

Helena's er en forretning med kun kontanter og er åben bare tirsdag til fredag fra 10:00 til 19:30. Det er det perfekte sted at spise frokost, når du rejser rundt i Honolulus historiske distrikt.

Nico's Pier 38

Nico's Pier 38
Nico's Pier 38

Hvor skal du tage hen for at få den friskeste fisk på Hawaii? Svaret er en restaurant, der ligger kun få meter fra molen, hvor fiskene ankommer og auktioneres hver morgen.

Denne restaurant er Nico's Pier 38, der ligger ved 1129 N. Nimitz Highway i Honolulu. Nico's Pier 38 er Honolulus førende fiskerestaurant med frisk fiskelinje fanget af Hawaiis lokale flåde, håndplukket dagligt af kokken Nico Chaize og deres erfarne fiskekøbere.

Al den mad, der serveres, er lok alt dyrket og fremskaffet, når det er muligt. Restauranten er åben til morgenmad, frokost, middag og tilbyder levende underholdning. De har en komplet bar, udendørs Lanai og deres eget fiskemarked.

Sørg for at bestille Poke Sampler med 3 stilarter af Nicos auktion friske poke.

Shokudo japansk restaurant og bar

Shokudo japansk restaurant og bar
Shokudo japansk restaurant og bar

Ingen liste over Honolulu-restauranter ville være komplet uden mindst én restaurant, der byder på japansk køkken.

Min favorit japanske restaurant i Honolulu er Honolulu Magazine prisvindende Shokudo Japanese Restaurant and Bar beliggende i stueetagen af Ala Moana Pacific Center på 1585 Kapiolani Boulevard nær Ala Moana Center.

Det er kun et kort hop fra Waikiki, og valideret parkering er tilgængelig. Shokudo tilbyder japansk afslappet spisning i moderne omgivelser. De har en omfattende menu med over 70+ retter (komplet med billeder) alle til overkommelige priser.

Anbefalede: