Rainy Day-aktiviteter i Honolulu: 11 foretrukne ting at lave
Rainy Day-aktiviteter i Honolulu: 11 foretrukne ting at lave

Video: Rainy Day-aktiviteter i Honolulu: 11 foretrukne ting at lave

Video: Rainy Day-aktiviteter i Honolulu: 11 foretrukne ting at lave
Video: ТАЙЛЕР ЗАВЕРШИЛСЯ В БОЛЬНИЦЕ! | Мы Дэвис 2024, Kan
Anonim

Selvom Oahu ikke er kendt for at have lige så meget regn som de andre store Hawaii-øer, kan det tropiske klima nogle gange gøre vejret uforudsigeligt. Selvom rejsende kan blive skuffet over at høre om noget indkommende ubehageligt vejr, der afbryder deres veltilrettelagte ferie, er det ikke den eneste mulighed at trække sig tilbage til hotelværelset.

Honolulu tilbyder stadig en række aktiviteter, der kan nydes i næsten alle slags vejr. Bortset fra stranden trækker et stort antal museer, historiske områder og indendørs attraktioner besøgende til statens mest befolkede by, og regnvejr er blot endnu en undskyldning for at nyde det hele.

Besøg Honolulu Museum of Art

Udstilling inde i Honolulu Museum of Art
Udstilling inde i Honolulu Museum of Art

Du finder mere end 50.000 kunstværker, der spænder over 5.000 år inde i Honolulu Museum of Art. Grundlagt i 1927 af Anna Rice Cooke for at huse hendes enorme kunstsamling, har dette museum til formål at fejre den enorme multikulturelle sammensætning af øerne Hawaii fra oldtiden til i dag. Gæster kan frit tage en rundtur, se en film i museumsteatret eller bare vandre rundt på grunden og opdage kunstneriske skatte. Stedets mest bemærkelsesværdige værker omfatter en samling af over 10.000 japanske træbloktryk og et særligt imponerendesamling af værker fra det 19. århundrede af Vincent van Gogh, Paul Cezanne og Claude Monet.

Du kan også tjekke museets månedlige fest med kunsttema, ART after DARK, der afholdes inde på grunden den sidste fredag i hver måned.

Synd Honolulus madscene

Shingen Restaurant i Honolulu
Shingen Restaurant i Honolulu

Foretag en reservation på en af Honolulus mange restauranter med en utrolig udsigt, såsom Hula Grill inde på Outrigger Waikiki Hotel; det er åbent, men beskyttelsesskærmene falder ned i stormvejr. Eller bestil bord på en gourmetrestaurant som den hule Vintage Cave Restaurant. I nærheden af Ala Moana er Shirokiya Japan Village Walk en unik oplevelse med over 50 japansk-inspirerede butikker og restauranter.

Med alle de asiatisk-påvirkede varianter af Honolulu kan du ikke finde et bedre sted at nyde en suppe eller nudelret på en kølig, regnfuld dag. Hvis du er i Waikiki, så tag til hole-in-the-wall Shingen for frisklavede soba-nudler serveret i bouillon eller den populære (og billige) Marukame Udon for nogle af de bedste håndlavede udonnudler i byen. For udon længere inde i landet er Jimbo's i Mo'ili'ili også en god mulighed. I Downtown Honolulu byder Little Village Noodle House på lækker kinesisk mad, og Lucky Belly er et hipt sted for utrolig ramen.

Fang en optræden i Blaisdell Center

Facaden af Blaisdell Exhibition Hall foran Ward Avenue
Facaden af Blaisdell Exhibition Hall foran Ward Avenue

Hvis du befinder dig i Honolulu på samme tid som din yndlingskunstner, er chancerne for, at de spiller i Blaisdell Center. Indenfor hele komplekset finder du en multi-purpose arena, udstillingshal, galleri, koncertsal, mødelokaler og en parkeringsstruktur. Dette åbner spillestedet op til alt fra koncerter og sportsbegivenheder til håndværks- og handelsmesser og landmandsmarkeder. Faciliteterne indeni er måske, hvad du ville forvente i et hawaiiansk teater: vidtstrakte fiskedamme, springvand, grønt græs og kokosnøddetræer, der går forud for selve strukturen.

Enjoy Magic of Polynesia

Flydende bil og dansere, der peger på den på scenen i Magic of Polynesia
Flydende bil og dansere, der peger på den på scenen i Magic of Polynesia

Et trylleshow er ikke ligefrem det første, man tænker på, når man planlægger en ferie på Hawaii, men Polynesiens Magi inde på Beachcomber Hotel i Waikiki afholder et af de bedste shows på øerne. Showets vært og skaber, John Hirokawa, er en ekspert illusionist, der arbejdede med David Copperfield i en alder af 12 og modtog en Merlin Award for originalitet fra International Magicians Society.

Hawaiis egen Bruno Mars fik sin start i åbningsakten af Magic of Polynesia som gymnasieelev og nævnte endda showet ved Grammy Awards i 2018.

Hit the Spa

To behandlingssenge med tomme græskar på Moana Lani Spa
To behandlingssenge med tomme græskar på Moana Lani Spa

En regnvejrsdag er den perfekte undskyldning for at bruge lidt tid på at forkæle dig selv, mens du er på ferie. Med den store turistbefolkning i byen er der hundredvis af hoteller og resorts med spabade på stedet at nyde. Sammen med alle muligheder inden for din bolig, har Honolulu en række uafhængige dagspaer som f.eksHonolulu Spa & Wellness på Kapiolani Blvd. og LAKA Skin Care & Spa på Ward Avenue.

Hvis du allerede bor i Waikiki-området, har du endnu mere held. Nogle af de bedste kurbade på øen er inde i Waikikis resorts, herunder Moana Lani Spa på Moana Surfrider og Spa Halekulani på Halekulani Hotel.

Syng med på Rock-A-Hula

Waikikis nummer et aftenshow, Rock-A-Hula, tager showgængere med på en musikalsk rejse fra 1920'erne til i dag. Oplev Hawaiis danse og musik gennem tiderne fra klassiske hula-forestillinger til ildknivsdans og mere. Rock-A-Hula har et repertoire af coverartister som Michael Jackson, Katy Perry og Elvis.

Dette Vegas-agtige show har flere pakker, så gæster kan vælge mellem en simpel billet, der kun er til show, en luau-middagskombination eller en hel VIP-oplevelse. Siddepladser til showet begynder klokken 19.30. hver nat, så det kan nemt kombineres med en dagaktivitet i vådt vejr i tilfælde af en 24-timers storm.

Gå på indkøb i Ala Moana Center

Ala Moana Center
Ala Moana Center

Selv om Ala Moana Center er berømt udendørs, gør det overdækkede tag det hele til et behageligt sted at shoppe i regnvejr. Parkeringskælderen er også overdækket og forbundet med indkøbscenteret, så ingen grund til at blive våd ved at gå tilbage til din bil efter en shoppingtur. Find alt fra avancerede mærker som Gucci og Chanel til mere budgetvenlige butikker som Forever 21 og Macy's samt lokale butikker, hvor du kan købe souvenirs og fremstillede varer fra Hawaii. Den øverste etage har enmasser af spisesteder at vælge imellem, hvilket gør det nemt at tilbringe hele dagen her.

Udforsk hawaiisk historie på Bishop Museum

Biskopmuseets hovedstruktur
Biskopmuseets hovedstruktur

Oprindeligt åbnet for at huse afdøde prinsesse Bernice Pauahis talrige familiearvestykker, er dette rum siden vokset til et museum med mere end en million forskellige genstande og fotos, der dokumenterer hawaiiansk kultur. Hawaiian Hall er hovedattraktionen med tre niveauer, der repræsenterer forskellige aspekter af Hawaii; gamle guder og legender, betydningen af jord og natur og vigtige øjeblikke i Hawaiis historie. Sørg for at planlægge tid til et show på J. Watumull Planetarium, med shows hele dagen og en særlig aftenvisning den første lørdag i hver måned.

Tour 'Iolani Palace

Iolani Palace i Honolulu
Iolani Palace i Honolulu

Udover at være det eneste officielle kongelige palads i USA, er 'Iolani Palace et utroligt stykke arkitektur fuld af hawaiisk historie og kultur. Bygningen var engang den kongelige residens for Hawaiis herskere, da det var sit eget kongerige fra kong Kamehameha III's tid til kong Kalakaua og dronning Liliʻuokalani. Tag en tur gennem den ikoniske tronsal og spisestue, beundre den klassiske trappe lavet af hawaiisk koa-træ, og se de historiske artefakter og portrætter inde i paladset.

Hvis vejret er klarnet inden da, så tag en kort gåtur til nogle nærliggende attraktioner i Downtown Honolulu såsom Capitol Building og King Kamehameha-statuen.

Besøg WaikikiAkvarium

Waikiki Akvarium
Waikiki Akvarium

For regnfuldt til at snorkle? Tilbring lidt tid med tropiske fisk (og forbliv tør) på Waikiki Aquarium. Først bygget i 1904, akvariet i Waikiki er det næstældste offentlige akvarium, der stadig opererer i USA. Det kan være mindre, end større byboere kan være vant til med hensyn til akvarier, men hvad det mangler i størrelse, opvejer det for dets kvalitet. En stor samling af hawaiianske fisk, levende koraludstillinger og dyr, der kun findes på Hawaii, dette sted er fantastisk til både børn og voksne, der leder efter noget sjovt og lærerigt at lave i regnen.

Oplev Pearl Harbor

fly i en hangar ved Pacific Aviation Museum Pearl Harbor, Ford Island, Honolulu, Oahu, Hawaii
fly i en hangar ved Pacific Aviation Museum Pearl Harbor, Ford Island, Honolulu, Oahu, Hawaii

Mens USS Arizona Memorial og USS Bowfin Submarine ikke er ideelle at besøge i regnvejr, har Besøgscentret en række gratis, indendørs gennemgangsmuseer, der vil appellere til alle typer rejsende. Købte billetter til Pacific Aviation Museum eller USS Missouri Battleship inkluderer en bustur til den nærliggende Ford Island, hvor begge attraktioner er placeret, og begge har indvendige områder, der vil holde dig sikker mod regnen.

Anbefalede: