Milwaukee-restauranter med udendørs spisning

Indholdsfortegnelse:

Milwaukee-restauranter med udendørs spisning
Milwaukee-restauranter med udendørs spisning

Video: Milwaukee-restauranter med udendørs spisning

Video: Milwaukee-restauranter med udendørs spisning
Video: Carnevor Steakhouse - Milwaukee, Wisconsin 2024, Kan
Anonim

Mellem Memorial Day og Labor Day kan nogle restauranter afsløre deres bedste frynsegoder til dato: udendørs siddepladser. For nogle er dette et væld af borde i bistrostil langs fortovet i en bykorridor. Men for andre bliver udsigten dybere, hvis søen eller et sødt stykke fast ejendom ligger lige uden for restauranten. Fra tapas til østers, her er de 10 bedste Milwaukee-restauranter med udendørs terrasser.

Harbor House

Image
Image

The Vibe: Kyst-chic og romantisk, den udendørs terrasse omgiver havnefronten og kan prale af udsigten over Milwaukee Art Museums skyhøje vinger, designet af Santiago Calatrava.

På menuen:. Menuen byder på rå-bar-genstande (blandt byens omgivelser, hvor en blanding af Adirondack-stole og bordsæt udgør den udendørs terrasse). bedste udvalg) og en happy hour (16.00 og 18.00 på hverdage), der sænker drikkevarepriserne til $5-$6 og østers til $1,25 hver, plus kurve med hvidløg-parmesanost. En prisfast frokost på 19,95 USD udvides til flere muligheder ved middagen, såsom helstegt branzino eller kongekrabbe fra Alaska til hovedretter.

vandbøffel

Image
Image

The Vibe: Bag restauranten snoer en gårdhave langs Milwaukee-floden med borde stillet op mod flodbredden.

På menuen: Mens fokus er salater, sandwich ogdelbare forretter, mulighederne er eklektiske, herunder hummer-fennikelfritter og BBQ chicken mac 'n' cheese. På en varm dag er ting som den sorte laks-cæsarsalat eller en kolbe-salat forfriskende. Brunch serveres lørdag og søndag, fra den lok alt berømte "ubegrænsede mimosa brunch" til overbærende retter som Elvis French Toast (brulede bananer, chokoladeganache og jordnøddesmør).

Barnacle Bud's

Image
Image

The Vibe: Flere Florida Keys end Midtvesten, denne strandhytte-lignende plads langs Milwaukee-floden er svær at finde, da den er gemt i en bådværft - og det er del af charmen.

På menuen: Nattetilbud spænder fra BBQ-ribs (tirsdag) til grouper-tacos (mandag). Cocktails hældes i glas, og det er ikke ualmindeligt at se en båd eller yacht flyde op til en slip. Fisk og skaldyr er navnet på spillet her med tropisk-inspirerede kurve (serveret med coleslaw, pommes frites og rugbrød), der inkluderer kokosrejer og stegt grouper. Luk af dit måltid med en skive key-lime tærte.

Cafe Hollander

Image
Image

The Vibe: Ligesom en pub i Holland - som denne café får sin inspiration fra - er der masser af udendørs siddepladser i bistro-lignende stole som dem, du ville find i Frankrig.

På menuen: Åben hele dagen til brunch, frokost og middag, prisen spænder over burgere (syv signaturburgere), salater, æggeretter (som omeletter), muslinger med lok alt berømte frites og komfort-fødevarer som en fire-oste mac 'n' ost og kødbrød. Ølmuligheder dækker Wisconsin og Belgien. Meget afråvarerne er hentet fra lokale gårde, der står på menuen.

La Merenda

Udendørs siddepladser på La Merenda i Milwaukee
Udendørs siddepladser på La Merenda i Milwaukee

The Vibe: Som en hemmelig have ligger terrassen bag spisestuen i dette kvarters industrielle korridor. Afskærmet fra gadens larm er det også en romantisk oase.

På menuen: Med en tapas-menu, der skifter dagligt (baseret på sæsonen), repræsenterer valgmulighederne til frokost og middag global eklekticisme. Ejer Peter Sandroni er en fan af aflivning fra Wisconsins gårde og fødevareproducenter i Milwaukee, og det viser sig i udvalg som colombianske empanadas fyldt med Sauve Terre squash eller en sæsonbestemt tærte, der foldes i Clock Shadow Creamery kvark-ost nede fra gaden.

Belair Cantina

Image
Image

The Vibe: Lige langs den travle Humboldt Avenue-nær grænsen til East Side og Riverwest-dette taco-fokuserede spisested, som er det første Belair Cantina-sted, praler med en terrasse lige så rummelig som spisestuen og omgiver Milwaukee-floden.

På menuen: Fyldt med glutenfri og vegetariske muligheder udvides frokost- og middagsmenuen til brunch-varer som røræg blandet med chorizo i tern og mozzarellaost eller chilaquiles verdes. Tacos og andre mexicanske spisesteder er mere fornemme end dit typiske spisested med latinsk tema, med hummertostada og en koreansk oksekødsburrito kun to muligheder. Elleve signatur-margaritas slutter sig til $2-haner tirsdag og torsdag. Men vær advaret: Taco Tuesday er vildt populær, så det vil du gernekom tidligt (eller sent) til middag på den dato.

Milwaukee Ale House

Image
Image

The Vibe: En dobbeltdækker terrasse bag ved restauranten har udsigt over Milwaukee-floden og en populær vandvej for yachter, både og middagskrydstogter.

På menuen: Gastropub-lignende mad regerer menuen, inklusive salater, sandwich, burgere og comfort-food-retter (som mac 'n' cheese og bacon-indpakket kød brød). Naturligvis, givet sit navn, er øl en populær drinkordre, og det meste af udvalgene stammer fra ølhusets Milwaukee Brewing Co. Perfekt til en gruppe er forretter, der kan deles, såsom ostemasse eller Ale Houses signaturvinger.

Milwaukee Sail Loft

Image
Image

The Vibe: I det fjerne østlige punkt af Third Ward har denne moderne indretningsrestaurant en tosidet terrasse lige over Milwaukee-floden.

På menuen: For det meste fisk og skaldyr, retterne inkluderer ting som røget laksebruschetta som en lille tallerken eller hummerfyldt ravioli som en hovedret. Salater er opfindsomme, såsom den asiatiske sesam tun (sarvet sesam Ahi tun smidt med risnudler, mandarin appelsiner, spidskål, blandet grønt, wonton strimler og teriyaki vinaigrette); og sandwich og burgere er varierede nok til at behage en gruppe (fra po' boys til en burger toppet med røget gouda ost og root-beer demi-glaze). Restauranten er åben til frokost (kun tirsdag til søndag) og middag (aften).

The Yard

Image
Image

The Vibe: Med en af Milwaukees største terrasser sidder gæster påsektionssofaer eller ved borde i barhøjde, skærmet mod solen med sejl.

På menuen: Maden stammer fra hotellets restaurant (Smyth) og er en blanding af mad fra jord til bord (såsom den kokke-inspirerede grøntsagsforret, baseret om hvad der er i sæsonen) og Milwaukee-klassikere (som en fiskeyngel). Menuerne til frokost og middag er organiseret af forretter, have, græs, hav og slik. Drinks er vildt opfindsomme og også klassiske med muligheder som et twist på Old Fashioned, Pisco Sour og The Eastwood Man[hattan].

Cafe Corazon (Bay View)

Image
Image

The Vibe: Gemt bag restaurantens siddepinde langs travle KK Ave. skaber knaldrøde stole, små borde, en pergola og planteudsmykning en hyggelig oase.

På menuen: Dette eksklusive mexicanske sted er et yndet sted blandt veganere og vegetarer; der er en sektion på menuen dedikeret til diætbehovene, samt innovative erstatninger til rådighed for næsten enhver ret, som sojachorizo, sauterede grøntsager eller urtetofu. De fleste af ingredienserne er hentet fra ejerens gård nær Milwaukee, og resultatet er farverig, Insta-værdig plating. Frokost serveres på hverdage fra 11.00 til 15.00. og brunch lørdag og søndag mellem kl. 10.00 og 14.00

Anbefalede: