Bedste North Portland Oregon restauranter og spisesteder

Indholdsfortegnelse:

Bedste North Portland Oregon restauranter og spisesteder
Bedste North Portland Oregon restauranter og spisesteder

Video: Bedste North Portland Oregon restauranter og spisesteder

Video: Bedste North Portland Oregon restauranter og spisesteder
Video: Portland Brewery Tour 2024, Kan
Anonim

For ikke så længe siden var det kun de mennesker, der boede i North Portland, der var bekendt med Mississippi Avenue. Men takket være en hel masse udvikling blomstrer kvarteret og er hurtigt ved at blive en begivenhedsrig destination for både shoppere, spisende gæster og kunstneriske lokale og turister.

Por Que No

Por Que No North Portland
Por Que No North Portland

Tacos er stjernen her, men Por Que No laver også andre lækre mexicanske retter. Prøv tamales og Bryans skål, som er en dejlig blanding af kød, ris, bønner og sauce, serveret med tortillas eller chips. Vær forberedt på at stå i kø og holde markøren over folk, hvis der ikke er ledige borde.

Laughing Planet

Den grinende planet
Den grinende planet

Hvis friske og sunde ingredienser er din ting, vil Laughing Planet gøre dig til en meget glad person. Menuen består af burritos og skåle (samme ingredienser, ingen tortilla), men prisen er ikke ligefrem mexicansk. Når du har accepteret det, vil du sætte pris på de unikke ting, såsom Bubba, som inkluderer kalkun, bønner, majs og BBQ sauce. Laughing Planet tilbyder også masser af vegetariske og veganske muligheder samt smoothies og bagværk.

monsun thai

Selv om Portland er fyldt til randen med thailandske restauranter, er denne bestemt værd at prøve. Det ermeget afslappet -- afhent dit måltid og tag det med hjem eller kom forbi til en middagsfrokost. Det er også rimeligt prissat. Nudelretterne er især lækre. Sørg for at bede om krydret, hvis du vil have en smule kick.

Frøken Delta

Miss Delta serverer traditionelle sydstats- og New Orleans-inspirerede retter, fra Po Boys til creolske rejer og lækre sider som mac'n cheese og røde bønner og ris. De har også en fantastisk cocktailmenu!

Gravy

Gravy North Portland
Gravy North Portland

Store portioner og spot-on-priser gør borde på Gravy værd at vente på i weekenden. Specialiseret i morgenmad med et kreativt twist, Gravys populære valg omfatter kiks og sovs (go figure), havregryn brulee og nogle superlækre hjemmefries. Dette sted er også børnevenligt, så tag dem med, hvis du har dem.

The Fresh Pot

OK, så det er ikke rigtig mad -- men god kaffe er afgørende for kulinarisk lykke, og baristaerne her ved, hvordan man brygger den perfekte kop. For ikke at nævne, at der også er Wi-Fi. Dette er et fantastisk sted at holde et par timer væk, hvor folk ser på eller socialiserer.

Anbefalede: