De 10 bedste ting at gøre i Zion National Park

Indholdsfortegnelse:

De 10 bedste ting at gøre i Zion National Park
De 10 bedste ting at gøre i Zion National Park

Video: De 10 bedste ting at gøre i Zion National Park

Video: De 10 bedste ting at gøre i Zion National Park
Video: ZION, BRYCE & ESCALANTE: BEST motorcycle roadtrip in UTAH and the USA! 2024, April
Anonim

Beliggende nær Springdale, Utah, er Zion National Park den ældste nationalpark i Utah efter at være blevet udpeget som én i 1919. Den indtager også førstepladsen for at være den mest besøgte nationalpark i staten og tiltrækker mere end 3.000 mennesker hvert år.

Zion National Park er placeret i krydset mellem Colorado Plateau, Great Basin og Mojave-ørkenen. At besøge Zion National Park er som at besøge fire forskellige typer livszoner i én. Parken spænder fra at være en ørken, et vådområde, et skovområde og en nåleskov. Det omfatter også en række geologiske fænomener såsom bjerge, kløfter, buttes, mesas, monolitter, floder, slot-kløfter og naturlige buer.

Gå ikke glip af disse aktiviteter, du skal gøre, når du besøger denne historiske park.

Vandreture

Besøgende vandrer langs en å i Zion National Park
Besøgende vandrer langs en å i Zion National Park

Zion National Park er kendt som et paradis for vandrere. Med syv forskellige vandrestier, som varierer i rundrejsetider på en halv time til op til hele 12 timer for ekspertvandrere, har Zion en sti for alle i alle aldre og helbredstilstande. De mest populære stier omfatter Weeping Rock, Angels Landing, Taylor Creek, Kolob Arch, West Rim og LaVerkin Creek. Nogle af stierne kræver tilladelser og nogle strækninger er endda forbudt pga. evtfarlige spor.

Camping

Zion National Park camping
Zion National Park camping

Selvom hoteller, moteller og hytter er tilgængelige til leje hele året rundt, er camping også ret populær i løbet af foråret og sommeren. South og Watchman på den sydlige side af parken er de mest populære campingpladser. Watchman er dog den eneste, der tager imod reservationer, og pladserne fyldes hurtigt op, så du skal være tidligt for at få fat i din perfekte teltplads. Lava Point, som kun har primitive faciliteter, er også et populært sted, men det er kun åbent fra juni til oktober.

Klatring og Canyoning

Den store bue i Zion National Park, Utah, USA
Den store bue i Zion National Park, Utah, USA

Hjem til Zion Canyon, som er 15 miles lang og op til en halv mil dyb, klatring og canyoneering - som omfatter andre former for bevægelse gennem canyonen, såsom spring, rappelling og scrambling - er populære steder i denne murstensrødt paradis. Men for at deltage i denne specifikke aktivitet skal interesserede kontakte guidetjenester.

Ridning

Ridning i Zion National Park
Ridning i Zion National Park

Fordi en person på hesteryg ikke skræmmer Zions dyreliv så let, som hvis personen var til fods, er ridning perfekt for dem, der ønsker at se på fugle og dyreliv. Ridning er tilgængelig i Zion-parken og i de omkringliggende områder, hvilket gør dette til en aktivitet, der kan nydes året rundt.

Fuglekigning og dyreliv

To store hornvæddere i Zion National Park
To store hornvæddere i Zion National Park

På grund af de fire livszonerder er indkapslet i parken, flora og fauna er rigeligt. Mere end 200 fuglearter, 75 pattedyr, 19 flagermus, 32 krybdyr og mere end 1.000 plantearter kan ses i Zion. Vandrefalken, den skaldede ørn og den californiske kondor er nogle af fuglene, der yngler i deres oprindelige habitat.

ATVing

ATVing nær Zion
ATVing nær Zion

Selvom ATV'er sjældent er tilladt inde i Zion Park, gør de omkringliggende områder det nemt at holde sig tæt på. Sand Hollow og Coral Pink Sand Dunes er to nærliggende statsparker, der gør dette sted særligt berømt omkring Zion.

Naturskøn kørsel

Motorcyklister kører gennem den nu åbnede Zion National Park i Springdale, Utah
Motorcyklister kører gennem den nu åbnede Zion National Park i Springdale, Utah

Det er ikke nødvendigt at have det hårdt for at have det sjovt i Zion National Park. Hvis du bare vil se, hvad parken har at byde på uden at ofre din bils komfort, er der tre veje, du skal besøge: Zion Canyon Scenic Drive, Zion Park Scenic Byway og Kolob Fingers Road Scenic Byway, som også har de mindre frekventeret Kolob Canyon-region.

Junior Ranger Program

Junior Ranger Program
Junior Ranger Program

For at gøre turen sjovere for de mindste tilbyder Zion National Park hæfter, hvor børn kan søge og opdage forskellige ting i hele parken og tjene Junior Rangers-badges. Det er en sjov måde at få dem motiveret til at udforske parkens forskellige ruter. Børn kan tjene deres badges gennem guidede eller selvguidede ture.

Cykling

Cykelmarathon i Zion National Park
Cykelmarathon i Zion National Park

I lighed med naturskønne bilture, ATV'er og endda ridning, skal de, der ønsker at cykle gennem Zions terræn, holde sig til vejene og respektere færdselslovgivningen. Dette er dog en perfekt måde at se Zions plateauer på, mens du dækker jorden hurtigere end med vandreture. Pa'rus Trail er især berømt blandt cyklister, da de tager shuttlen til toppen af Zion Canyon og derefter kører ned igen.

Helikopterture

Bjerg i Zion National Park
Bjerg i Zion National Park

For virkelig at indse, hvad Zion National Park er, tilbydes helikopterture for virkelig at værdsætte canyonen og de mange forskellige livszoner fuldt ud. Forlystelser tilbydes som en kombination med besøg i andre parker og søer i Utah.

Anbefalede: