Bedste spisesteder i San Franciscos Mission District

Indholdsfortegnelse:

Bedste spisesteder i San Franciscos Mission District
Bedste spisesteder i San Franciscos Mission District

Video: Bedste spisesteder i San Franciscos Mission District

Video: Bedste spisesteder i San Franciscos Mission District
Video: San Francisco History in 5 Minutes - Animated 2024, April
Anonim

San Franciscos Mission District er et af byens kulturelle knudepunkter, en spændende blanding af butikker, barer og restauranter, der er ulig noget andet sted i byen. Du vil ikke finde mangel på opfindsomt køkken her, fra moderne kinesiske retter til italienske retter lavet med friske nordcaliforniske ingredienser. Her er 12 af kvarterets mest dragende spisesteder. Gør dig klar til at forkæle!

ABV

Kaviarplade hos Over Proof hos ABV
Kaviarplade hos Over Proof hos ABV

Snack på kød og oste, kyllingetacos, japanske "tater-tots" og Tartine-toast med burrata-toast på denne altid livlige bar og spisested. Highballs er en specialitet, og maden serveres langt ud på aftenen i dette afslappede rum. Ovenpå finder du Over Proof, en hyggelig cocktaillounge, der er en smule mere luksuriøs, med cocktailsmagninger på flere retter, opfindsomme drikkevarer og mad som fisk på dåse og kaviar.

Lazy Bear

Denne anerkendte SF-superklub serverer to måltider om aftenen (tirsdag til lørdag) til 40 gæster med billetter til et stykke i fælles omgivelser. Kokken David Barzelay uddeler mere end 14 retter med moderne amerikanske tilbud, hvert måltid bruger hyper-sæsonbestemte ingredienser og tager gæster med på en kulinarisk rejse med håndværksfremstillede kreationer. Imbibing-parringer er tilgængelige.

Farmhouse Kitchen

Billede
Billede

Det er altid en fest på Farmhouse Kitchen, hvor et opmærksomt personale serverer både innovative og traditionelle thailandske retter i rummelige rammer med fællesborde. Forvent retter som Hat Yai-stegt kylling, Panang-karry og Pad Char-rejer med blå blomsterris - for ikke at nævne masser af krydderi. Restauranten kan endda prale af sin egen "hemmelige" menu, hvor dens Volcano Noodle er en flerårig (og åh-så brændende!) favorit. Der er yderligere Farmhouse-restauranter i Oakland og Portland, Oregon.

Foreign Cinema

Med udsigt over Foreign Cinemas gårdhave
Med udsigt over Foreign Cinemas gårdhave

I mere end 20 år har Foreign Cinema trukket lokale indbyggere til sit skelsættende spisested for et stadigt skiftende udvalg af Californien/Middelhavsinspirerede spisesteder og et udvalgt udvalg af film vist i en udendørs gårdhave. Spis på entréer såsom svitsede Maine-havsmuslinger med ristede rosenkål eller orecchiette-pasta blandet med engelske ærter og frisk ricottaost, mens du ser film som The French Connection. Restaurantens indretning er rummelig og afslappet med masser af industriel charme. Brunch her er også en vinder, med tilbud, der inkluderer Dungeness-krabbefrittata og tropisk fransk toast.

Mel + Vand

Flour + Water blev åbnet i 2009 og har specialiseret sig i regionale italienske fødevarer lavet med ingredienser fra det nordlige Californien. Denne hyggelige plads med 49 pladser er især kendt for sine håndlavede pastaer og pizzaer i napolitansk stil. Sammen med à la carte-retter som sort hvidløg & svampetortellini med Périgord-trøffel,Restauranten byder på multi-retters pastasmagning til hele festen. De tilbyder også lokaler, der er velegnede til intime middage og gruppesammenkomster samt pastalavningskurser.

Al's Place

AL's plads
AL's plads

Lys, moderne og Michelin-stjerne, Al's Place serverer regionale retter fra det nordlige Californien med fokus på fiske- og kødretter, der serveres som tilbehør. På trods af sin afstamning forbliver spisestedet afslappet og afslappet. Vælg mellem en menu med "snakkels", varme og kolde tallerkener, entréer med begrænset tilgængelighed eller en familiestil. Der er også en opvarmet udendørs terrasse perfekt til større fester.

Loló

Både kitschet og farverigt, det familieejede Loló er et livligt sted med vægt på det jaliscanske-californiske køkken. Spisestedets interiør byder på masser at se på, når du er mellem små tallerkener. Forretter spænder fra svitsede svinekøds-tostados smidt med habanero og toppet med sort puré til rejer og stenfisk-ceviche. Gå ikke glip af barens udvalg af mezcal- og agavebaserede cocktails - det er en af byens bedste.

Mission kinesisk mad

Det, der begyndte som et lok alt pop-up-kvarter, er blevet til en nation alt kendt kulinarisk frontløber med forposter på både Manhattan og Brooklyn. Oprindeligt kendt som Mission Street Food, tilbereder dette vidunderligt innovative spisested kinesisk køkken ved at bruge en unik blanding af østlige og vestlige teknikker. Retterne omfatter lamme- og blæksprutteblæk pappardelle, kung pao pastrami og stegt og sprød General Tsos baby-ryg-svinerib. Tag dine venner eller familie med til fællesspisninger i detteafslappet, tilbagelænet plads.

Media Noche

Medie Noche
Medie Noche

Awash i lyse tropiske farver, der minder om det Caribiske Hav, Media Noche er et af byens mest populære gourmet-fast-casual-rum. Kunder står i kø ved disken på dette cubansk-inspirerede spisested for at bestille sandwich, salater og skåle med ristet mojo-kylling og langsomt braiseret bryst, serveret med sorte bønner, ris og kokosslaw. Restauranten er især kendt for sin Cubano-sandwich: ristet mojo-svinekød toppet med røget skinke, schweizerost og sennep. Øl, vin, sangria og mimosas er også tilgængelige, ligesom en børnemenu med stegt kylling og grillet ost. Maden er tilgængelig både til spisning og take-out.

Pancho Villa

En langvarig taqueria, der serverer nogle af de bedste mexicanske retter i byen, Pancho Villa har altid været en standard blandt de lokale barer, der sent om aftenen; det er det perfekte sted for mad til overkommelige priser i rummelige omgivelser uden dikkedarer. Stil dig i kø for at prøve en af deres fyldte burritos i Mission-stil (fyldninger spænder fra carnitas til fisk og skaldyr), eller vælg en quesadilla, enchiladas eller tamales i stedet. Mariachi-kunstnere går ofte igennem i weekenden. Salsaen her er prisbelønnet - få noget at gå!

Balompié Cafe

Missionen er hjemsted for en stor salvadoransk befolkning - så det giver kun mening, at det også er her, du finder en af de bedste pupuseriaer i byen. Balompié Cafeen med fodboldtema har været et nabolag i mere end tre årtier og et perfekt sted til at fylde op på pupusas når som helst.dag. Disse ostefyldte majs-majspandekager er ren salvadoransk komfortmad og kommer fyldt med alt fra hakket svinekød til spinat, svampe og gulerødder. Dette budgetvenlige spisested serverer også forretter med fisk, kød og kylling med sider af ris, bønner og salat.

Burma Love

Burma kærlighed
Burma kærlighed

Et alternativ til den altid travle Burma Superstar i San Franciscos Richmond-kvarter, dette mere moderne søsterspisested tilbyder familiespisning, når det er bedst. Både lokale beboere og rejsende hælder ind i dette ofte travle rum for burmesiske specialiteter som hvidløgsnudler med rejer, ching mong (rejer med burmesiske sure blade) og wok-smidt chili med sous-vide svinekød. Men det er salaterne - nemlig Rainbow Salat med 22 ingredienser og restaurantens legendariske laphet (te-bladssalat) - der trækker gæster i hobetal.

Anbefalede: