Gratis ting at lave i Matthews, NC
Gratis ting at lave i Matthews, NC

Video: Gratis ting at lave i Matthews, NC

Video: Gratis ting at lave i Matthews, NC
Video: Dave Matthews & Tim Reynolds - 8/20/11 - [Full Show] - Charlottesville, VA - [HQ Vid/Aud] - nTelos 2024, Kan
Anonim

Når du slentrer gennem centrum af Charlotte-forstaden, bliver du transporteret til en svunden tid. Men Matthews er et område i vækst, og der er ingen mangel på gratis ting at lave. Prøv nogle af disse foreslåede billige (eller ingen omkostninger!) ideer.

Matthews Community Farmers Market

Matthews Community Farmers Market
Matthews Community Farmers Market

Nu åbent året rundt (hver lørdag april - november kl. 7.15 og hver anden lørdag december - marts kl. 8.00), er Matthews Community Farmer's Market et fantastisk sted at inspicere de lokale produkter samt besøge med nogle af de lokale. Sælgere har nogle af regionens bedste produkter, syltetøj og gelé, bagværk og kunsthåndværk til salg. Insider-tip – kom tidligt, mens de bedste varer er tilgængelige.

Matthews Community Farmers' Market

188 North Trade StreetMatthews, NC 28105

Four Mile Creek Greenway

Denne greenway forbinder Matthews med Squirrel Lake Park og består for det meste af asf alt med boardwalk blandet ind. Den første greenway i Mattews, Four Mile Creek greenway, har en ensartet overflade til cykler eller klapvogne, masser af dyreliv at få øje på, og endda noget stor offentlig kunst langs stien. Parkering er tilgængelig på 1631 Pleasant Plains Road Matthews, NC 28105.

Gennemse Renfrows hardwarebutik

Renfrow's Hardware Store kyllinger
Renfrow's Hardware Store kyllinger

Næste dør til Farmers Market er den elskede Renfrow's Hardware Store. Det er en gammeldags byggemarked, der sælger alt under solen. Bed om at se de forskellige fiskeagn, de sælger hver dag. Tag et kig bagud, og du kan se kyllingerne, de opdrætter.

Renfrow's Hardware Store

188 North Trade St.

Matthews, NC 28105704-847-4088

Spil i Stumptown Park

I hjertet af Matthews centrum ligger Stumptown Park. Parken er vært for familieaktiviteter hele året rundt, herunder gratis sommerfilm, koncerter og fungerer som centrum for underholdning for alle byens festivaler, inklusive Matthews Alive hver Labor Day-weekend.

Stumptown Park

120 South Trade StreetMatthews, NC 28105

Cykel gennem oberst Beatty Park

Oberst Beatty Park har stort set alt, hvad du kan ønske dig i en park. Tennisbaner, baseballbaner, fodboldbaner, vandrestier, seks og en halv miles af mountainbikestier og endda en sø med kano- og kajaklanceringsområder. Oberst Beatty Park er også rigeligt udstyret med masser af picnicborde og er en hel weekends aktiviteter for enhver familie.

Oberst Beatty Park

4330 Weddington Rd. Matthews, NC 28105

Besøg Matthews Public Library

Den charmerende Matthews-afdeling af Public Library of Charlotte & Mecklenburg County-systemet er i samme bygning som Matthews Rådhus og indeholder mange malerier og skildringer af byens historie. Nyd en eftermiddagslæsning ved bibliotekets pejs eller bare lær om Matthews. Bibliotekettilbyder også mange gratis aktiviteter for børn i alle aldre.

Matthews Public Library

230 Matthews Station St.

Matthews, NC 28105704-847-6691

Catch a Dollar Movie

Selv om det teknisk set ikke er gratis, er Cinemark Movies 10 omtrent så tæt på, som du kan komme på en gratis film året rundt i Charlotte-området. I øjeblikket kører de en special med 75-cent entré for grupper på tre eller flere om mandagen. Filmene er alle anden gang, men til den pris er jeg en køber!

Cinemark Movies 10

9508 Northeast Court

Matthews, NC 28105704-847-5245

Anbefalede: