Idéer til gratis turistattraktion i Bergen, Norge

Indholdsfortegnelse:

Idéer til gratis turistattraktion i Bergen, Norge
Idéer til gratis turistattraktion i Bergen, Norge

Video: Idéer til gratis turistattraktion i Bergen, Norge

Video: Idéer til gratis turistattraktion i Bergen, Norge
Video: Worlds Most Beautiful Train Journeys - Flamsbana - Flam Railway - Norway 2024, Kan
Anonim

Bergen, en smuk by på Norges sydvestlige kyst, har en imponerende udsigt og masser at lave, men det kan være dyrt. Hvis du er på et budget og planlægger at besøge byen, er gratis ting at lave et malerisk fiskemarked og en gammel kaj, kulturelle attraktioner og endda en uafhængighedsfest.

Fisketorget-The Fish Market

Fischmarkt (fiskemarked) i Bergen
Fischmarkt (fiskemarked) i Bergen

Bergens gratis fiskemarked tilbyder besøgende lokale seværdigheder og lyde uden omkostninger. Nyd en gåtur rundt på markedet, mens du ser på kunsthåndværk, blomster, friske landbrugsvarer og fisk og skaldyr. Fiskemarkedet har en charmerende beliggenhed i hjertet af byen mellem Norges fjorde og Bergens syv fjelde. Ifølge visitBergen.com, byens officielle hjemmeside, har Fiskemarkedet været et mødested for købmænd og fiskere siden 1200-tallet.

Besøg Bryggen Wharf (UNESCO)

Bergen, Norge
Bergen, Norge

Et meget elsket gratis syn i Bergen er Bryggen, den gamle kaj beliggende i byen. "Bryggen", som betyder kaj på norsk, består af smukke hanseatiske bygninger fra det 14. århundrede, er gratis at besøge og giver en fantastisk fotomulighed. Mere end 60 bygninger fra den oprindelige kaj står stadig og huser nu cafeer og butikker. Kajen er også enUNESCOs verdensarvssted.

Gratis attraktioner med Bergen-kortet

Luftfoto af Bergan, Norge
Luftfoto af Bergan, Norge

Bergenkortet giver dig gratis adgang til attraktioner og seværdigheder i byen sammen med gratis offentlig transport og parkering. Bergens bykort giver dig også adgang til kulturelle begivenheder, sightseeingture og yderligere besparelser i lokale restauranter og butikker. Kortet er ikke gratis, men det er en billig investering, der giver dig fri adgang til masser af fantastiske ting at lave.

grundlovsdag

norsk grundlovsdag
norsk grundlovsdag

Grundlovsdag - også kendt som nationaldagen eller "Syttende Mai" på norsk - fejres den 17. maj i hele Norge, inklusive i Bergen. Under denne gratis begivenhed ser både besøgende og lokalbefolkningen farverige processioner af børn med bannere, flag og bands, ligesom du ville se ved uafhængighedsfester i mange andre lande. Det er farverigt, det er spændende - og det er gratis.

Anbefalede: