Best of Queens Restaurant Week - Topvalg

Indholdsfortegnelse:

Best of Queens Restaurant Week - Topvalg
Best of Queens Restaurant Week - Topvalg

Video: Best of Queens Restaurant Week - Topvalg

Video: Best of Queens Restaurant Week - Topvalg
Video: TopValu Cooking Demo Seasoning 2024, Kan
Anonim

Dronningebloggere, madelskere og selveste Chowhound-chefen vejer ind i de bedste spisesteder til bydelens Restaurant Week. Find ud af, hvilke steder de synes er værdige til specialmenuen på $25, eller prøv i det mindste for første gang.

Queens Restaurant Week varer kun to uger. Find deltagende restauranter, og sørg for at ringe til restauranterne for reservationer og flere detaljer om deres særlige menuer.

Mere - Queens Restaurant Week

Bedst til fisk og skaldyr

London Lennie's
London Lennie's

Hvis du elsker fisk og skaldyr, er dette det bedste valg i 2011 Queens Restaurant Week. Hvis du elsker fisk og skaldyr, har du sikkert allerede vidst dette. London Lennie's har været en destinationsrestaurant i det centrale Queens i årevis. Måltidet på $25 er din chance for at blive bekendt igen eller nyde Lennies fisk og skaldyr for første gang. Udnyt det!

Best Bang for the Buck, Best Steak og Best Argentinean

Mighty argentinsk grill La Fusta får et par top nik. NYC foodie og skribent Krista Garcia siger: "Restaurant Week handler lidt om penge for pengene, så for mine $20,07 ville jeg håbe på noget grillet og kødfuldt fra La Fusta, den ældste argentinske restaurant i NYC."

Men det er ikke kun den ældste, ifølge Seth Kugel, medforfatter tilNueva York bog og blog: "La Fusta er den største argentinske restaurant i Elmhurst, i Queens, i New York, og jeg ville sige verden, hvis det ikke var for hård konkurrence i Argentina. Fuldstændig ikke-prætentiøse, enorme portioner, pasta til din vegetardate, en dulce-de-leche-fyldt crepe flambé, der tales masser af engelsk."

Bedste Queens-restauranter, vi ville ønske deltog

Hvert år bliver Queens Restaurant Week større og bedre, men du kan ikke spise alt. Du bliver nødt til at bede disse restauranter om at deltage i 2011. Start med Jim Leffs yen til en "frokost på Piccola Venezia (42-01 28th Ave, Astoria), Zum Stammtisch (69-46 Myrtle Ave, Glendale) eller Trattoria L 'Incontro (21-76 31st St, Astoria)."

Så lad os tilføje den norditalienske stjerne Il Toscano (42-05 235th St, Douglaston) og den gladeste restaurant på Northern Boulevard, Pio Pio (8415 Northern Blvd, Jackson Heights). Og afslut med Mets-bloggeren Joes valg af Erin's Isle (15403 Cross Island Pkwy, Whitestone, 718-746-8456). Ah, tid til at begynde at spare de 20,08 $ op til næste år.

Bedst til bøf med et græsk twist

Christo's Steakhouse
Christo's Steakhouse

Nogle gange kigger jeg gennem restauranterne i Restaurant Week og himler med øjnene -- 25 $ er ikke meget af en aftale for nogle af dem. Det er ikke tilfældet på Christo's Steakhouse. Slet ikke. En middag på 25 USD på dette græske steakhouse er perfekt her. Prøv det. Du bliver glad.

Anbefalede: