De bedste restauranter i Hell's Kitchen

Indholdsfortegnelse:

De bedste restauranter i Hell's Kitchen
De bedste restauranter i Hell's Kitchen

Video: De bedste restauranter i Hell's Kitchen

Video: De bedste restauranter i Hell's Kitchen
Video: Gordon Ramsay Served A Sandwich With Powdered Sugar On Top | Kitchen Nightmares FULL EPISODE 2024, Kan
Anonim

Hell's Kitchen er et kvarter på det vestlige Manhattan meget tæt på Theatre District og Times Square. Det er et livligt sted, hvor mennesker af alle identiteter bor. Det afspejler restauranterne, og du kan finde mad for enhver smag. Der er intime vinbarer, sportsbarer, fine spisesteder og masser af internationale retter. Du kan tilbringe uger her og aldrig løbe tør for muligheder. For at gøre det nemt har vi listet de bedste restauranter, som du kan tjekke ud.

Kashkaval Garden

Kashkaval Have
Kashkaval Have

Denne New York City-perle ligger i hjertet af Hell's Kitchen. Det er lille og intimt, hvilket gør det til det perfekte sted for en date eller et hjerte-til-hjerte med en gammel ven. Det serverer også nogle af de bedste middelhavsretter i byen. Gå ikke glip af de berømte smeltede osteretter som Kashkaval-fonduen, der er lavet med både bulgarsk ost og fåremælksost. Restauranten har også et fantastisk vinkort til at kombinere med fladbrød, spyd og tapas.

Pure Thai Cookhouse

REN Thai Cookhouse
REN Thai Cookhouse

New York City har ingen mangel på lækre thailandske retter. Men dette Hell's Kitchen-etablissement er et af de mest autentiske og mest populære. Kokkene laver hjemmelavede nudler efter en værdsat familieopskrift. De laver forretter, du ville finde iThailand (og nogle siger, at de er endnu bedre her end i hjemlandet!) De dampede oksekødsboller og Ratchaburi-krabbe- og svinekødstørre nudler må ikke gå glip af. Der kan nogle gange være en kø for at komme ind, men lad det ikke afskrække dig. Det er ventetiden værd.

Hell's Kitchen

Tacos på Hell's Kitchen restaurant
Tacos på Hell's Kitchen restaurant

Når en restaurant får navnet på sit nabolag, ved vi, at det må være legendarisk. Dette eksklusive mexicanske spisested har eksisteret i næsten to årtier, og det er stadig fyldt og livligt syv dage om ugen. Efter arbejde vil du finde lokalbefolkningen, der nipper til krydret margaritas og æder tacos i de farverige omgivelser. I weekenden er det stedet at være til en sprudlende brunch. Guacamolebaren kommer med sprøde majstortillas og er en favorit blandt publikum.

Ardesia Wine Bar

Ardesia vinbar
Ardesia vinbar

I et kvarter fyldt med hyggelige vinbarer skiller Ardesia sig ud med sin afslappede, men elegante atmosfære. Det har et omfattende vinkort - der er 20 vine på glas og over 100 på flaske - så der er noget for enhver pengepung og smag. De, der ikke er i humør til vin, kan få en lokal håndværksøl eller cider på fad eller prøve en af de kreative cocktails. De hjemmelavede kringler i N. Y.-stil og deviled eggs er perfekte snacks at nyde, mens du nyder din drik. En bonus er, at Ardesia kan prale af en udendørs terrasse, så du kan nyde det hele udenfor i de varmere årstider.

Ølkultur

Ølkultur
Ølkultur

Ølkultur er et af de steder, der gør mange ting godt på samme tid. Det er en ølshop, hvor du kan købe svære at finde internationale mærker eller begrænsede udgivelser. Det er en bar (med smukke synlige murstensvægge), hvor du kan hygge dig med en du holder af eller trække en stol op til baren og sludre med bartenderen. Og det er også en cafe, der serverer varme sandwich, bratwursts, sliders, tater tots og anden hyggemad. Vær forsigtig - det er et af de steder, hvor du går ind for en drink og ender med at tilbringe hele natten der.

Danji

Denne moderne koreanske restaurant kan være lille og afslappet, men lad dig ikke narre af det. Det serverer en række koreanske specialiteter. Til en hurtig frokost kan du bestille almindelige bibimbap eller moderne varianter. En særlig godbid til middag er smagsmenuen på $55 pr. person. Du får prøve alt fra sashimi til krydrede kyllingevinger til sojapocheret sort torsk. Hvis du føler dig eventyrlysten, bestil den omfattende soju og sake-menu. Selv de mest erfarne drikkende kan finde sammenkogter, de aldrig har prøvet i New York City.

Totto Ramen

Spicy Totto Ramen hos Totto Ramen Hells køkken
Spicy Totto Ramen hos Totto Ramen Hells køkken

Totto Ramen er en af de bedst kendte ramen-kæder med førsteklasses spisesteder placeret over hele verden fra Taipei til Flushing, Queens. Placeringen i Hell's Kitchen er en af de bedste. På denne ingen dikkedarer, kun kontanter restaurant sidder du omkring træbord og nipper til din suppe. En af de lokale favoritter er kyllingpaitan, en suppe toppet med spidskål, løg, nori, char siu og kikurage. På en kold vinterdag, eller endda en regnfuld sommerdag, er stedet proppet. Men bliv ikke skræmt af linjen. Omsætningen erhurtig, og suppen vil løse eventuelle problemer, du har den dag.

Poulette Rotisserie Chicken

Poulette Rotisserie Kylling
Poulette Rotisserie Kylling

I Frankrig er rotisserier almindelige; lokalbefolkningen tænker ikke to gange om at gå ind i butikken for at købe en hel kylling, stegt til perfektion, på stedet. Ejerne af Poulette ønskede at bringe dette koncept til NYC, og det er lykkedes. På dette spisested kan gæsterne vælge mellem en 1/4 kylling, 1/2 kylling eller en hel kylling. Der er også sider i massevis fra ristede røde kartofler til quinoa-grønkål. Alle muligheder er sunde, lækre og perfekte til spisning eller take away. Rummet er afslappet, sjovt og føles meget som Paris.

Marshal

Marskalken
Marskalken

The Marshal er en af de restauranter, som alle i New York City mener er deres hemmelighed, en yndlingsrestaurant, ingen andre kender til. Det har specialiseret sig i amerikansk mad, og alt - fra hjemmebagt brød til mac 'n' ost til muslingerne - tilberedes i en brændeovn i mursten. Restauranten bruger også lokale råvarer fra staten New York som Hudson Valley burrata og Greenane Family Farm svinekød fra Catskills.

Method Japanese Kitchen & Sake Bar

Metode japansk køkken & Sake Bar
Metode japansk køkken & Sake Bar

Denne moderne japanske restaurant er fuld af overraskelser. Restauranten projicerer videoer på væggen, som spisende gæster kan se, mens de spiser. Den har en sakebar, der inkluderer sorter ikke kun fra Japan, men også fra Brooklyn. Dens menu inkluderer eklektiske retter med wasabi-smag kartoffelfrites og oliesyltede østers. Selvom det bestemt er skævt, har det også en fredfyldt, hyggelig stemning. Det er et perfekt sted til en date (med nogen, der selvfølgelig er villige til at prøve nye ting!)

44 & X

44 & X
44 & X

Hell's Kitchen kan blive larmende og larmende (på en sjov måde!), og 44 & X er et pusterum fra det hele. Stemningen er enkel og fredelig med hvide toner og perfekt placerede blomster. Menuen skifter efter sæsonen, men forvent at finde valg som gedeost og pistacie-soufflé og Maine-hummer og krabbekødravioli fra Maryland. Restauranten er meget tæt på teaterdistriktet og tilbyder lejlighedsvis tematilbud. For eksempel lige før Tony Awards tematiserede den sine cocktails efter de nominerede.

Anbefalede: