Guide til Manhattans SoHo-kvarter med SoHo-landemærker

Indholdsfortegnelse:

Guide til Manhattans SoHo-kvarter med SoHo-landemærker
Guide til Manhattans SoHo-kvarter med SoHo-landemærker

Video: Guide til Manhattans SoHo-kvarter med SoHo-landemærker

Video: Guide til Manhattans SoHo-kvarter med SoHo-landemærker
Video: NYC LIVE Greenwich Village, Washington Square Park, Madison Square Park & Soho (April 13, 2022) 2024, Kan
Anonim
SoHo Manhattan
SoHo Manhattan

SoHos maleriske brostensbelagte gader, støbejernsbygninger og designerbutikker tiltrækker en del publikum. Bogstaveligt t alt. De smalle gader er så tætpakket, at de fleste byfolk (og endda SoHo-beboere selv) har en tendens til at undgå området, især i weekender og omkring helligdage. Men afværg ikke SoHo-kvarteret – besøgende, der besøger Manhattan-distriktets mange kvalitetsbutikker, restauranter og fortovssælgere uden for myldretiden, bliver sjældent skuffede.

SoHo Boundaries

SoHo strækker sig fra Canal Street til Houston Street og ligger mellem Hudson River og Lafayette Street.

SoHo-transport

Subway: A/C/E til Canal St. eller C/E til Spring St.; 1/2/3 til Houston og Canal st.; R til Prins St.; N/R/Q til Canal St.; 6 til Canal og Spring st.; J/Z til Canal Street.

Bygninger på Broadway Street i SoHo, NYC
Bygninger på Broadway Street i SoHo, NYC

SoHo lejligheder og fast ejendom

Mens mange af det centrale SoHos store loftsrum nu er reserveret til millionærerne, der har råd til at bo højt over indkøbsmængderne, har førkrigstidens murstens-walk-ups i det vestlige SoHo oplevet renoveringer og en tilstrømning af øvre- middelklasse beboere. Gå længere mod vest mod Hudson og find nye ejerlejligheder og luksuslejlighedskomplekser med høje prisskilte.

SoHo gennemsnitlige lejemål (Kilde: MNS)

  • Studio/1-soveværelse: $2, 630–$6, 249
  • 2-værelses: $4, 828–$8, 837

SoHo natteliv

Rul med det højpandede, martini-sippende publikum i Grand Bar & Lounge på SoHo Grand Hotel. For en mere afslappet scene er Kenn's Broome Street Bar en favorit i kvarteret sammen med SoHo Park, en udendørs restaurant/have perfekt til at drikke et par øl med gamle venner. Hvis dans er din ting, så tag dine venner med til S. O. B.'s og bryd det ned til levende brasilianske, reggae, R&B og hiphop-melodier.

SoHo-restauranter

SoHo er hjemsted for kendte hotspots som The Mercer Kitchen. De, der leder efter en lige så lækker oplevelse uden paparazzi, bør tage til B althazar for at få ekstraordinært fransk køkken, The Cub Room for overlegen amerikansk mad og Dos Caminos SoHo for et udpluk af moderne mexicanske retter. If all you're looking for er en god kop java og en skive tærte, bør valg fra Once Upon a Tart og Ceci-Cela bremse din søde tand.

Hudson River Park, Pier 45 på Manhattan
Hudson River Park, Pier 45 på Manhattan

SoHo Parker og rekreation

SoHo-landemærker og historie

SoHo er kendt for sin støbejernsarkitektur fra midten af det 19. århundrede, og den dag i dag er det det største overlevende støbejernsdistrikt i verden. Mange kommercielle bygninger langs Broadway og Spring Street har denne type konstruktion, som er et omhyggeligt støbt støbejerns udvendigt boltet til murstensvægge. Haughwout-bygningen på 488 Broadway ogGunther-bygningen på 469 Broome Street viser klassiske eksempler på støbejernsfacader. SoHo er også berømt for sine lejligheder i loftstil. I 1970'erne tilbød mange af SoHos forladte kommercielle og produktionsbygninger de perfekte rum for kunstnere, der søgte store, veloplyste interiører til deres atelierer. Efterhånden som kunstnere flyttede ind, blev distriktet befolket med gallerier, og til sidst blev SoHo centrum for den nedre Manhattan-kunstscene. I 1980'erne steg kvarteret i socioøkonomisk status og blev det nye trendy Manhattan-kvarter.

Uniqlo Store SoHo Manhattan
Uniqlo Store SoHo Manhattan

SoHo Shopping Scene

Shoppere i SoHo finder en bred vifte af butikker, butikker, butikker og fortovsleverandører, der sælger kunst, tøj og smykker. Hold øje med designerbutikker som Dolce & Gabbana, Prada, Marc Jacobs, Coach, Burberry og Kate Spade. Større kæder som H&M, J. Crew, Banana Republic, American Eagle Outfitters og UNIQLO lokker shoppere op og ned ad Broadway. Kom forbi Bloomingdale's for et stort udvalg af kvalitetsvarer, og gå over til Prince Street for at se Apple Stores berømte hippe interiør og slanke layout.

SoHo Neighborhood Statistics

  • Befolkning: 14, 008
  • Medianalder: 39,1 for mænd, 37,5 for kvinder
  • Median husstandsindkomst: $115, 190

Anbefalede: