De bedste restauranter i Manhattans East Village

Indholdsfortegnelse:

De bedste restauranter i Manhattans East Village
De bedste restauranter i Manhattans East Village

Video: De bedste restauranter i Manhattans East Village

Video: De bedste restauranter i Manhattans East Village
Video: Top 8 Best Restaurants In New York City | Best Restaurants In NYC 2024, Kan
Anonim
Empellon al Pastor
Empellon al Pastor

The East Village er værdsat for sit natteliv, men det er også kendt for at være et af New York Citys bedste madkvarterer takket være dens utrolige mangfoldighed. Bortset fra flere institutioner, der serverer amerikansk mad, er der også en gade kendt som "Lille Tokyo" med masser af japanske muligheder og varierede køkkener, herunder mexicansk, filippinsk, ukrainsk, koreansk, georgisk og hawaiisk. Det er også her, den berømte David Chang fik sin start, hvor flere af hans originale restauranter stadig gør deres hjem i nabe. Læs videre for de bedste spisesteder i East Village.

Hearth

Oksekød & Ricotta frikadeller
Oksekød & Ricotta frikadeller

Kokken Marco Canora, der vandt James Beard Foundation Award for bedste kok i NYC i 2017, var en af de første kokke i byen, der omfavnede jord-til-bord-kulturen med denne mangeårige italiensk-agtige restaurant, der har plejet om sourcing siden åbningen i 2003. Alt hvad der kan laves i huset, fra smørret til fuldkornsmacheronien med svinekødsragu til mandelgranolaen til brunchen. Kokken Canoras berømte knoglebouillon er selvfølgelig på menuen - den hjalp med at anspore knoglebouillonens bevægelse og skabte sit eget takeaway-vindue kaldet Brodo på den ene side af restauranten (og tre andre stederi byen).

Veselka

Stegt pirogis
Stegt pirogis

Dette kvartersanker har eksisteret siden 1954 og serverer de sultne aftenmasser med smørbløde pirogis, borsjtj og ubegrænset kaffe for at opsuge al sprutten fra en aften i baren. I det væsentlige en 24-timers middag med ukrainske specialiteter, er det nemt at bruge mindre end $10 på et solidt måltid her. Hvis du går efter pierogis (også kendt som varenyky), kan du få fire for 7 $, kogt eller stegt, med dit valg af fyld: kød, kartoffel, ost, trøffelsvampe, rucola & gedeost, surkål & svampe eller sødt. Andre højdepunkter i hjemlandet omfatter oksekødstroganoff, fyldt kål og gullasch. Der er også en solid salat- og sandwichliste at vælge imellem, med mere end et par diner-klassikere.

Jeepney

En af byens få filippinske restauranter, stemningen her er sjov og funky med interiør, der minder om de farvestrålende jeeps i Manila, som restauranten er opkaldt efter. Maden er unapologetisk autentisk med retter som Lumpia Sariwa (crepe fyldt med salat, daikon radise, gulerod, agurk, palmehjerter og græskarfrøpuré med brunt sukker-sojaglasur og knuste jordnødder, Chicharon Bulaklak (sprødt svinefedt), og Pancit Malabon (risnudler med reje-romesco sauce, calamari, rejer, smuldret tinapa, røget tofu, chicharron og et hårdkogt æg), plus der er dagens adobo. Hvis du har en stor gruppe, så overvej at bestille (på forhånd) Kamayan, som inkluderer en helstegt gris fyldt med longanisa-pølser og alt tilbehør (fra 50 USD pr.person).

Momofuku Noodle Bar

Svineboller
Svineboller

Det hele startede lige her, tilbage i 2004, da David Chang åbnede sin første restaurant. Still going strong, Momofuku (som betyder heldig fersken på koreansk) Noodle Bar affødte et imperium og gjorde Chang til et kendt navn. Det uddannede også amerikanerne om det koreanske køkken, med retter som bao-boller med forskellige fyld, koreansk ramen og dens berømte nudler med ingefær-spidskål - for ikke at nævne kimchi. Et stegt kyllingmåltid i stort format er værd at prøve: Tag en gruppe sammen og spis de stegte kyllinger i koreansk stil og sydstater, serveret med mu shu-pandekager, babygulerødder, røde kugleræddiser, bibbsalat, fire saucer og en urtekurv ($150). Til dessert kan du hoppe ved siden af den originale Milk Bar, en anden Momofuku-kreation, der nu drives af Christina Tosi.

Superiority Burger

Gelato
Gelato

Da Brooks Headley forlod sin stilling som konditor hos den anerkendte (og dyre) Del Posto for at åbne en veggie-burger joint i et 300 kvadratmeter stort hul i væggen, var newyorkerne intet mindre end chokeret. Det er indtil de smagte navnebror burger, lavet af quinoa, kikærter, valnødder, grøntsager og krydderier og toppet med muenster ost, iceberg salat, tomat og dild pickle. Dette er ikke en veggie burger, der forsøger at smage som kød; dette er en lækker sandwich, punktum. Og lad være med at sove på siden som den brændte broccolisalat, stegt yuba og hvad Headley ellers skulle lave mad den dag. Og fordi han var konditor, er den hjemmelavede gelato og sorbet med roterende smaget must.

Motorino Pizzeria

Motorino
Motorino

Hvert New York City-kvarter har sin pizzabutik - de fleste har mere end én. Motorino er den bedste mulighed i East Village for tærter i fuld napolitansk stil (selvom en anden New Yorker sandsynligvis vil føle sig anderledes!). Der er en rimelig robust forrettermenu, men det er nok bedst at spare plads til pizzaen, som kan fås i en klassisk Margherita-stil eller med toppings som soppressata, oregano og frisk chili eller muslinger, oreganatasmør, persille og citron. Ost er fior de latte eller bøffelmozzerella, og der er både røde og hvide tærter samt calzones. Weekendbrunch bringer en speciel pizza med æg med røget pancetta.

Beskær

Gabrielle Hamilton og Ashley Merriman
Gabrielle Hamilton og Ashley Merriman

Prune er Gabrielle Hamiltons flagskibsrestaurant sammen med sin partner Ashley Merriman, der er en fast grund i kvarteret. Elsket til brunch (forvent lange ventetider), det er også en pålidelig mulighed til middag. Hendes retter er så lækre og ligetil, at de ofte får dig til at tro, at du kunne have lavet dem derhjemme - men på en eller anden måde ved du, at det ikke ville smage nær så godt. Et eksempel på dette er Triscuits og sardiner, Monte Cristo-sandwich og den hollandske babypandekage.

Jewel Bako

Sashimi
Sashimi

Der er utallige sushi-steder i East Village, men dette tunnellignende rum er et af de bedste - det har haft en Michelin-stjerne i 14 år og tæller. Bare $45 vil købe dig otte stykker sushi eller sashimi, en speciel rulle og misosuppe, eller du kan bestilleA la carte. Der er også forskellige omakase-oplevelser tilgængelige til flere prisklasser, afhængigt af om det er ved et bord eller i baren, og hvor meget mad der er inkluderet (prisen varierer fra $75 til $200).

Ippudo

Der er en udbredelse af japanske restauranter i nabolaget, herunder adskillige ramen-steder. Men Ippudo er en OG fra Japan, der havde en betydelig medvirken til at bringe ramen-dillen til USA. Forskellige bouillon er tilgængelige, fra den klassiske svineagtige tonkotsu til en vegetarisk sojabaseret version. Nudler er den perfekte tekstur, og toppings som svinekød, æg og takana (syltede sennepsblade) er alle perfekt præsenteret. Menuen omfatter også appetitvækkere som shishito-peber og glaserede kyllingevinger.

Sobaya

Soba nudler og rejer tempura
Soba nudler og rejer tempura

Klynger omkring East Ninth og 10th Street er 13 japanske restauranter ejet af én mand: Mr. Bon Yagi, som flyttede til USA fra Japan for mange år siden. Fra 1980'erne har han langsomt forvandlet disse blokke til det, der er kendt som Lille Tokyo, og Sobaya er blot et af hans fantastiske tilbud. Et klassisk japansk nudelhus, Sobaya er ideelt til kølige dage, hvor der er behov for en dampende kop bouillon fyldt med hjemmelavede soba- eller udonnudler - nudelmageren ses ofte på arbejde ude foran.

Noreetuh

Noreetuh
Noreetuh

Hawaiansk mad (ud over poke) er noget svært at finde i New York City, men denne perle byder på Hawaii-asiatiske klassikere uden osteagtig lei-fyldt indretning. Menuen spænder fra de mere eventyrlystne (krydret spam musubi og knoglemarvbrødbudding med uni) til helt imødekommende (ananasbraiseret flæskesvær og svampetempura). Hvis du skal have det, er poken her legit, lavet med storøjet tun, macadamianødder, tang og syltet jalapeño. Vinkortet er prisvindende, og personalet kan hjælpe dig med at vælge den perfekte flaske.

Tsukimi

Sakizuke
Sakizuke

For en speciel aften i byen kan du tage til dette moderne bud på kaiseki, en flerretters japansk middag, der ikke er fokuseret på sushi. Med kun én siddeplads pr. nat til en 12-retters smagsmenu og kun 14 pladser til rådighed, kan reservationer være svære at få fat i, men de er det værd - selv til en pris på 195 $. Retterne skiftes hver aften, men forvent signaturer som Kaluga-kaviar, uni og æggecreme med kartoffelpuré serveret over en lille seng med sushi-ris.

Oda House

Indtil for et par år siden blev georgisk mad i New York City henvist til udkanten af Brooklyn, fundet steder som Brighton Beach og Sheepshead Bay. Men da Oda House åbnede, bragte det khachapuri og khinkali til masserne … i det mindste vel til East Village. Executive Chef Maia Acquaviva flyttede til New York City fra Republikken Georgia i 2007 og lavede mad på den russiske restaurant Mari Vanna, før han åbnede Oda House. At prøve khachapuri (lignende som en brødkano fyldt med klistret ost og æg) er et must, og khinkali er dumplings med forskelligt fyld. Satsivi, en valnøddesauce, er en stor del af mange af kød- og fiskeretterne, og den er lækker.

Empellon Al Pastor

Empellon al Pastor
Empellon al Pastor

Nogle gange dighar brug for en taco eller tre, og denne udløber af de mere eksklusive Empellon og Empellon Taqueria fra Alex Stupak vil udfylde det behov. Der er fire tacos på menuen: en klassisk al pastor, kylling, Arabes (spydstegt flæsk) og den noget uortodokse, men lækre cheeseburger. For at fuldende dine behov for mexicansk komfort mad, runder guacamole, nachos, rød chile svinekød chalupa, morgenmadsburrito og jalapeño poppers (virkelig) snackmenuen ud.

Madame Vo

Banh Xeo
Banh Xeo

Ægtepar Yen Vo og Jimmy Ly åbnede Madame Vo i 2017 og tog deres hjemlige vietnamesiske mad med sig. Ly laver familieopskrifter og regionale specialiteter videregivet af parrets forældre, herunder retter som Banh Xeo (en vietnamesisk crepe fyldt med sauterede rejer og svinekød), Tet Noodles (ægnudler stegt med hvidløgssmør og fiskesauce og toppet med klumpet krabbekød og rejer) og Suon Kho (spareribs glaseret i kokos- og ananasjuice). Dette er vietnamesisk comfort food, når det er bedst.

Anbefalede: