Se et show på The Muny i Forest Park i St. Louis

Indholdsfortegnelse:

Se et show på The Muny i Forest Park i St. Louis
Se et show på The Muny i Forest Park i St. Louis

Video: Se et show på The Muny i Forest Park i St. Louis

Video: Se et show på The Muny i Forest Park i St. Louis
Video: Police investigate Forest Park gas station fight ending in car crash 2024, Kan
Anonim
MUNY St. Loius
MUNY St. Loius

St. Louis har mange valgmuligheder, når det kommer til teater. Du kan se de seneste forestillinger direkte fra Broadway på Fabulous Fox, eller se regionale premierer på de hotteste stykker på The Rep. Men ingen anden teateroplevelse er helt som Muny in Forest Park.

Muny St. Louis
Muny St. Louis

Hvordan det hele startede

The Muny, eller Municipal Opera, er landets ældste og største udendørs teater. Det har været en sommertradition i St. Louis siden 1918. Besætninger byggede teatret på kun 49 dage på en bakke mellem to gigantiske egetræer i Forest Park. Gennem årene har Muny tiltrukket nogle af landets største stjerner. Lauren Bacall, Debbie Reynolds, Pearl Bailey og hundredvis af andre har optrådt på Muny-scenen.

2018-sæsonen

Hvert år opfører The Muny syv shows, der starter i midten af juni og slutter i midten af august. Hver sæson er typisk en kombination af tilbagevendende favoritter og nye musicals. Der er også ofte verdenspremiere på helt nye shows. Og hver sæson er der et show, der er mere rettet mod familier og børn.

Jerome Robbin's Broadway11-17 juni

The Wiz19-25 juni

Singin' in the Rain27. juni-3. juli

JerseyDrenge9.-16. juli

Annie18.-25. juli

Gypsy27. juli-2. august

Meet Me In St. Louis4-12. august

Shows starter kl. 20.15, så vejret er norm alt køligt nok til at være behageligt. Muny-fans siger, at der ikke er noget som at sidde under stjernerne på en varm sommernat og se et fantastisk show. De siger også, at du ikke er en Muny-veteran, medmindre du har svulmet gennem en forestilling, når temperaturen rammer 100 grader. Is og frossen limonade er en nødvendighed på disse nætter.

En stor produktion

The Muny er stolt af at præsentere populære shows på måder, du aldrig har set før. Produktionerne er store, men vi taler ikke kun om kunstfærdige kulisser og kostumer. For eksempel kan du se en autentisk sporvogn køre forbi i Meet Me i St. Louis. Munys store scene og udendørs omgivelser er perfekte til at bringe sådanne realistiske elementer til shows.

Se det gratis

Billetpriserne til Muny er overkommelige, men du behøver slet ikke betale. Du kan se en, eller alle syv, af shows gratis. Muny har 11.000 pladser, men for hver forestilling gives omkring 1.500 gratis væk. De gratis pladser er på de sidste ni rækker i teatret og er tilgængelige efter først til mølle-princippet. Dørene til de ledige pladser åbner klokken 19, og der er altid kø. Mange mennesker tager en picnic med og spiser, mens de venter. Hvis du ser et show fra de ledige pladser, er det også en god idé at medbringe en kikkert for at få et godt overblik over handlingen på scenen.

Billetter og parkering

For dem, der foretrækker at købe en billet, starter priserne ved $14 for bagterrassen og går op til $85 for boxsæder. Sæsonkortpakker er også tilgængelige. Muny er beliggende i hjertet af Forest Park langs Grand Drive. Der er gratis parkering, men pladserne fyldes hurtigt op. Hvis du foretrækker det, kan du springe parkeringen over og tage Munylink Shuttle. Bussen går fra teatret til Forest Park-Debaliviere Metrolink Station. Uanset hvordan du kommer til Muny, er det en fantastisk måde at tilbringe en sommeraften i St. Louis.

Kontakt Muny

Du kan nå Muny's billetkontor ved at ringe (314) 361-1900, eller få mere at vide om kommende shows, se sædeoversigter og planlægge dit besøg på Munys hjemmeside.

Anbefalede: