Hong Kong Cruise Terminal - Ocean Terminal

Indholdsfortegnelse:

Hong Kong Cruise Terminal - Ocean Terminal
Hong Kong Cruise Terminal - Ocean Terminal

Video: Hong Kong Cruise Terminal - Ocean Terminal

Video: Hong Kong Cruise Terminal - Ocean Terminal
Video: How to get to Harbour City (Ocean Terminal Deck) 2024, Kan
Anonim
Ocean Terminal
Ocean Terminal

Krydstogtterminalen i Hong Kong - kendt som Ocean Terminal - er stedet, hvor mange store krydstogtskibe lægger til i Hong Kong. Det er ikke så moderne som den nyligt afslørede Kai Tak-terminal, men hvad dette enorme store lager mangler i arkitektonisk udstråling, opvejer det med en fantastisk beliggenhed. Terminalen lader dig træde fra skibet lige ind i hjertet af Tsim Sha Tsui turistdistrikt.

Ocean Terminal Deck i Hong Kong
Ocean Terminal Deck i Hong Kong

Hvor er krydstogtterminalen i Hongkong?

Krydstogtsterminalen er i Kowloon, beliggende på Tsim Sha Tsui-halvøen. Dette er turistcentret for Hong Kong, og mange af byens hoteller, bedste museer og markeder er i området. Landing her betyder, at du er lige i hjertet af byen. Over for dig på tværs af Hong Kong Harbour er skyskraberne på Central og Hong Kong Island, kun en kort færge- eller metrotur væk.

Faciliteter ved krydstogtterminalen i Hongkong

I en by, der har fået et ry for seriøs shopping, er det på en eller anden måde passende, at krydstogtterminalen ikke kun er forbundet med et indkøbscenter, men at den er Hongkongs største. Harbour City har hundredvis af butikker samt tre hoteller, en biograf og en færgeterminal, der betjener destinationer i Macau og Pearl River.

Ocean Terminalselv har kun grundlæggende faciliteter, men i indkøbscentret finder du pengeautomater, vekselskranker og et postkontor. Særligt nyttig er kundernes concierge-service, som tilbyder gratis lokale telefonopkald og fax, mobiltelefonopladning og andre tjenester.

Spisning i Ocean Terminal

Du er lige i centrum af byen, så der er ingen grund til at spise i Harbour City, selvom der er snesevis af restauranter både inde i terminalen og ved havnefronten. Nogle få har endda en Michelin-stjerne knyttet til deres navn.

Nogle af højdepunkterne omfatter BLT Steak, et bøfhus i amerikansk stil, den anerkendte Super Star Seafood-restaurant og Dan Ryan's Bar and Grill. Der er også kæder, såsom Pizza Express og Ruby Tuesday's.

De fleste af butikkerne i indkøbscentret lukker omkring kl. 21.00, men restauranter åbner senere, norm alt midnat på hverdage og kl. 23.00 om søndagen.

Længere væk finder du fantastisk indisk mad i Chungking Mansions og fantastisk kantonesisk streetfood rundt i Mongkoks gader. Maden på begge disse steder serveres sent.

Tsim sha tsui metrostation i Kowloon
Tsim sha tsui metrostation i Kowloon

Kom rundt fra krydstogtterminalen i Hongkong

Færgeterminalen er meget godt placeret for lokal transport. Star Ferry, der forbinder med Central docks lige øst for Ocean Terminal og foran Star Ferry terminalen, er snesevis af lokale busforbindelser.

Mere nyttig er MTR, Hongkongs metrosystem. Det nærmeste stop - Tsim Sha Tsui - er få minutter væk fra Ocean Terminal.

Hong Kong En lyssymfoni
Hong Kong En lyssymfoni

Hvad skal man se i Hong Kong?

En masse. Det afhænger virkelig af, hvor meget tid du har. Hvis du er i byen for en dag, så prøv vores endagstur i Hong Kong, som vil tage dig gennem de største seværdigheder.

På din tjekliste burde helt sikkert være en tur med Star Ferry, hvor du nyder udsigten fra toppen og ser Lysets Symfoni fra Tsim Sha Tsui-havnen.

Det anbefales også at smage den bedste Dim Sum i verden, synke pints på festgaderne i Lan Kwai Fong og gøre et par gode køb på Temple Street Night Market.

For længere ophold overvej at komme ud af den urbane jungle og se Hongkongs rigtige; fra øens tilbagetog Lamma og Cheung Chau til de dyrelivfyldte damme i Hong Kong Wetland Center.

Anbefalede: