De bedste billige spisesteder på Hawaii

Indholdsfortegnelse:

De bedste billige spisesteder på Hawaii
De bedste billige spisesteder på Hawaii

Video: De bedste billige spisesteder på Hawaii

Video: De bedste billige spisesteder på Hawaii
Video: Det bedste af det billige - Remoulade test 2024, Kan
Anonim
Scampi-rejetallerken, Hale'iwa, Hawaii
Scampi-rejetallerken, Hale'iwa, Hawaii

Lad os se det i øjnene - en tur til Hawaii kan virkelig tælle mellem rejseudgifter, hoteller, udflugter og mad. Men der er et par måder, hvorpå du kan spare nogle penge, når du spiser ude. Du behøver ikke at gå på en fancy restaurant for at spise godt på Hawaii. Faktisk findes noget af det bedste mad på de mere afslappede, jordnære steder.

Hole-in-the-Wall-glæder

Det er nemt at blive slukket af dateret eller snusket indretning, men lad ikke altid restaurantens udseende tale for kvaliteten af maden. For eksempel, på øen Maui, overfor Paki Mauri Resort (lige nord for Ka'anapali i det vestlige Maui) er et sted kaldet Honokowai Okazuya & Deli. Du kan få en fantastisk middag med en frisklavet hovedret, friske grøntsager og ris- eller makaronisalat. Forretter omfatter sådanne ting som kylling Katzu, Kung Pao kylling, mongolsk oksekød, Teriyaki Steak og Mahi Mahi. Maden er lækker, men ikke fancy på nogen måde, da den er pakket i en styroporbeholder med plastikgaffel og kniv.

Heldigt for os er Honokowai Okazuya & Deli ikke undtagelsen, men reglen. Der er mange af disse små, ofte familiedrevne, spisesteder over alt på øerne. Den ene er Ono Hawaiian Foods på 726 Kipahulu Ave. i Honolulu. Det er beliggende nær Ala Wai GolfKursus, der grænser op til Waikiki. One Hawaiian Foods er et godt sted at tage hen, hvis du vil prøve nogle autentiske hawaiianske fødevarer uden at skulle betale for at deltage i en luau. Du kan bestille varer a la carte eller købe en af "Special Plates", som omfatter et udvalg af kalua gris, kylling lang ris eller laulau, og inkluderer portioner af pipikaula (Hawaiian beef jerky), lomi laks, haupia og ris (én størrelse kun) eller poi (lille).

The Plate Lunch

Når det kommer til lokal mad, vil du se udtrykket "tallerkenfrokost" næsten over alt på øerne. Som defineret af Robert og Cindy Carpenter i deres fremragende Hawaii Restaurant Guide Series, er en tallerkenfrokost "en ø-stil blå tallerken speciel med en hovedret såsom teriyaki oksekød eller kylling, to kugler hvid ris og en kugle makaroni salat. " Det er et tilfredsstillende og mættende måltid.

Food Trucks

Hvis du er på O'ahu og kører rundt på øerne, så sørg for at planlægge at spise frokost på en af de adskillige rejebiler omkring Kahuku på O'ahus nordkyst, inklusive Kahuku Shrimp Trucks. En servering inkluderer omkring et dusin af de friskeste rejer, du nogensinde vil spise, plus to kugler ris.

Men food trucks tilbyder ikke kun hawaiianske rejer - du vil finde et stort udvalg af disse frokostvogne, fra japansk til filippinsk til mexicansk køkken. Og du vil finde dem over alt på Hawaii-øerne.

Hawaii Food Tours

En fantastisk måde at prøve nogle af de mindre, mindre kendte hawaiianske restauranter på er at tage en tur i stedet for at sidde på kun én restaurant forfrokost, stopper du og spiser ved fire eller fem af dem i løbet af flere timer, mens du lærer om det hawaiianske køkken.

Hawaiis 1 madskribent og restaurantanmelder Matthew Gray driver Hawaii Food Tours, som inkluderer en daglig Hole-In-The-Wall-rundvisning (med en vandretur i Honolulus vidunderlige Chinatown) og North Shore Food Tour. Du vil udforske Hawaiis kulturhistorie, besøge eksotiske steder og selvfølgelig spise meget godt. Du får alle fordelene ved en guidet tur i Honolulu plus mad nok til at fylde dig resten af dagen. Vigtigst af alt, vil du lære om alle de fantastiske fødevarer, der tilbydes på Hawaii, og hvordan du finder dem.

Skal du ikke til Oahu? Intet problem - der er madture som Hawaii Food Tours over hele Hawaii-øerne.

Simple As ABC

Et andet navn at huske på på Hawaii er ABC, nærmere bestemt ABC-butikkerne. Folk elsker at gøre grin med dem, mest fordi de er allestedsnærværende i hele O'ahu, på næsten alle hjørner og i alle større feriesteder. Deres priser er dog ikke noget at grine af. De har et stort udvalg af snacks, morgenmadsprodukter og drikkevarer til meget lave omkostninger.

En anden kæde, som tilbyder et tilsvarende fremragende udvalg af snacks, drikkevarer og dagligvarer, er Whalers General Stores. Du finder dem for det meste i resortområderne på de ydre øer.

Anbefalede: