En guide til North Dakotas Theodore Roosevelt National Park

Indholdsfortegnelse:

En guide til North Dakotas Theodore Roosevelt National Park
En guide til North Dakotas Theodore Roosevelt National Park

Video: En guide til North Dakotas Theodore Roosevelt National Park

Video: En guide til North Dakotas Theodore Roosevelt National Park
Video: Things to do in Theodore Roosevelt National Park, North Dakota! 2024, Kan
Anonim
Theodore Roosevelt National Park i North Dakota
Theodore Roosevelt National Park i North Dakota

Ikke kun bevarer et stykke jord, der strækker sig over 70.000 acres, smukt landskab og dyreliv, det ærer også en præsident, der er krediteret for at have gjort mere for nationalparksystemet end nogen anden. Theodore Roosevelt besøgte første gang North Dakota i 1883 og blev forelsket i den naturlige skønhed i de barske badlands. Roosevelt ville fortsætte med at besøge området og senere fortsætte med at etablere 5 nationalparker og hjælpe med grundlæggelsen af U. S. Forest Service. Roosevelts erfaringer i området ledede ham ikke kun til at tjene som præsident, men til at blive en af verdens førende landbevarende forkæmpere.

Historie

I 1883 rejste Theodore Roosevelt til North Dakota og forelskede sig i området. Efter at have t alt med lokale ranchere besluttede han at investere i en lokal kvægoperation kendt som det m altesiske kors. Han ville vende tilbage til ranchen i 1884 for at søge ensomhed efter sin kones og mors død. Med tiden vendte Roosevelt tilbage mod øst og tilbage i politik, men var meget offentlig om, hvordan de dårlige områder påvirkede ham, og hvor vigtig bevarelse burde være i Amerika.

Området blev udpeget til Roosevelt Recreation Demonstration Area i 1935 og blev Theodore Roosevelt National Wildlife Refuge i1946. Den blev etableret som Theodore Roosevelt National Memorial Park den 25. april 1947 og blev endelig en nationalpark den 10. november 1978. Den består af 70.447 acres, hvoraf 29.920 acres er bevaret som Theodore Roosevelt Wilderness.

Parken består af tre geografisk adskilte områder af badlands i det vestlige North Dakota, og besøgende kan besøge tre sektioner: North Unit, South Unit og Elkhorn Ranch.

When to visit

Parken er åben året rundt, men bemærk, at nogle veje kan lukke i vintermånederne. Tjenester er begrænset fra oktober til maj, så det bedste tidspunkt at planlægge et besøg i om sommeren. Hvis du vil undgå folkemængderne, så besøg i det sene forår eller det tidlige efterår, når vilde blomster blomstrer.

Kom derhen

Parken består af tre områder. Retninger for hver er som følger:

South Unit: Denne enhed er placeret i Medora, ND, så tag I-94 afkørsel 24 og 27. Medora ligger 133 miles vest for Bismarck, ND og 27 miles øst for Montana State Line. Bemærk, Painted Canyon Visitor Center ligger 11 km øst for Medora på I-94 ved afkørsel 32.

North Unit: Denne indgang er langs U. S. Highway 85, beliggende 16 miles syd for Watford City, ND og 80 miles nord for Belfield, ND. Tag I-94 til U. S. Highway 85 ved afkørsel 42 i Belfield, ND.

Elkhorn Ranch Unit: Beliggende 55 miles nord for Medora, denne enhed er tilgængelig via grusveje. Rejsende skal vade gennem Little Missouri River, så spørg en ranger på et af besøgscentrene for at få oplysninger om de bedste ruter.

Gebyr/tilladelser

Besøgende, der rejser ind i parken via bil eller motorcykel, vil blive opkrævet $10 for et 7-dages kort. De, der kommer ind i parken til fods, på cykel eller med hest, vil blive opkrævet $5 for et 7-dages kort. Tilbagevendende besøgende vil måske købe Theodore Roosevelt National Park Annual Pass for $20 (gyldigt i et år). Dem, der har et America the Beautiful - National Parks and Federal Recreational Lands Pass, vil ikke blive opkrævet nogen entré.

Kæledyr

Kæledyr er tilladt inde i Theodore Roosevelt National Park, men skal holdes fast på alle tidspunkter. Kæledyr er ikke tilladt i parkbygninger, på stier eller i baglandet.

Ryttere er tilladt, men er forbudt på Cottonwood og Juniper campingpladser, picnicområder og på selvstyrede naturstier. Hvis du medbringer smedje til hesten, skal den være certificeret ukrudtsfri.

Større seværdigheder

Udover besøgscentrene har parken nogle fantastiske steder og stier at besøge og udforske. Afhængigt af hvor længe dit ophold er, vil du måske stoppe ved nogle få eller alle!

Scenic drives: Hvis du kun har én dag, så sørg for at tage enten Scenic Loop Drive i den sydlige enhed eller Scenic Drive i den nordlige enhed. Begge byder på en utrolig udsigt og steder at stoppe for vandreture i naturen og længere vandreture.

M altese Cross Cabin: Besøg det rustikke hovedkvarter på Roosevelts første ranch. Ranchen er fuld af tidstypiske møbler, ranchudstyr og endda nogle få af Roosevelts personlige ejendele.

Peaceful Valley Ranch: Historiske bygningerblev brugt på mange måder fra et parkhovedkvarter til arbejdende kvæg. I dag kan besøgende tage en ridetur fra maj til september.

Ridgeline Nature Trail: Selvom det kun er et 0,6-mile langt spor, kræver det noget anstrengende klatring. Dette er et fantastisk sted at se, hvordan vind, ild, vand og vegetation er kombineret for at skabe et unikt miljø.

Coal Vein Trail: Nyd denne 1-mile vandretur for at se en brunkulsseng, der brændte fra 1951-1977.

Jones Creek Trail: Sporet følger et eroderet bækbed i 5,5 miles, hvilket giver besøgende en fremragende mulighed for at se dyrelivet. Men vær opmærksom på, at der er prærieklapperslanger i området.

Little Mo Nature Trail: En nem sti udstyret med en pjece lader besøgende identificere indfødte planter, som plains-indianerne brugte til medicin.

Wind Canyon Trail: En kort sti, der har udsigt over en smuk udsigt og minder besøgende om, hvor vigtig en rolle vinden spillede i at forme landskabet. Wind Canyon tilbyder også muligheder for længere vandreture.

Accommodations

To campingpladser er placeret i parken, begge med en 15-dages grænse. Cottonwood og Juniper campingpladser er åbne året rundt efter først-til-mølle-princippet. Campister vil blive opkrævet $10 per nat for et telt eller campingvognsplads. Backcountry-camping er også tilladt, men besøgende skal indhente en tilladelse fra et af besøgscentrene.

Andre hoteller, moteller og kroer ligger i nærliggende Medora og Dickinson, ND. Medora Motel tilbyder køjehuse, hytter og huse, der varierer i prisfra $69-$109. Den er åben fra juni til Labor Day og kan kontaktes på 701-623-4444. AmericInn Medora (Get Rates) tilbyder også overkommelige værelser, der varierer i pris fra $100-168. En Days Inn og en Comfort Inn ligger i Dickinson med værelser fra $83 og opefter. (Få priser)

Interesseområder uden for parken

Lake Ilo National Wildlife Refuge: Beliggende omkring 50 miles fra Theodore Roosevelt National Park, kan besøgende finde beskyttede vandfugle og flere rekreative aktiviteter end de fleste tilflugter. Aktiviteter inkluderer fiskeri, sejlsport, naturstier, naturskønne køreture og arkæologiske udstillinger. Tilflugtsstedet er åbent året rundt og kan kontaktes på 701-548-8110.

Maah Daah Hey Trail: Denne 93-mile robuste, nation alt anerkendte sti er åben for ikke-motoriseret rekreativ brug, såsom rygsæk, ridning og mountainbiking. Administreret af U. S. Forest Service, dette er en fantastisk dagstur for alle i området. Kort er tilgængelige online.

Lostwood National Wildlife Refuge: I en strækning af prærien kan besøgende finde ænder, høge, ryper, spurve og andre sumpfugle. Det er en populær destination for fuglekiggere fra hele landet. Andre aktiviteter omfatter vandreture, jagt og naturskønne køreture. Tilflugtsstedet er åbent fra maj til september og kan kontaktes på 701-848-2722.

Kontaktoplysninger

Superintendent, PO Box 7, Medora, ND 58645701-842-2333 (North Unit); 701-623-4730 lok alt. 3417 (Syd enhed)

Anbefalede: