Marah Eakin - TripSavvy

Marah Eakin - TripSavvy
Marah Eakin - TripSavvy

Video: Marah Eakin - TripSavvy

Video: Marah Eakin - TripSavvy
Video: Tom Hardy is in a live Critic session with Marah Eakin about the movie Venom 2024, April
Anonim
Marah Eakin Hovedbillede
Marah Eakin Hovedbillede

Uddannelse

Ohio University

  • Marah Eakin har arbejdet i underholdningsmedier i over 12 år. Hun bor i Pasadena, Californien med sin mand og larmende tvillingebørn.
  • Marah brugte over et årti på personalet på The A. V. Klub før du forgrener dig til freelanceverdenen, skriver for publikationer som Vulture, The Ringer, Input, Uproxx, Kindling, USA Today og Parents.
  • Marah er velbevandret i alt fra børnelitteratur til The Price Is Right. Hun er også en ivrig rejsende, både med og uden børn.

Erfaring

Marah er mangeårig journalist og medieborger og har været aktiv inden for journalistik i omkring et årti. Hun tilbragte over et årti med The A. V. Club og har skrevet for publikationer som Vulture, The Strategist, The Ringer, Input, Uproxx, LitHub, Kindling, USA Today, The Playlist, Parents og VinePair. Hun elsker mad, drikke og rejser og har været over hele verden med sin mand. Hun er en fuldendt tilbudsrejsende, hvilket betyder, at hun altid vil håbe på en flybillet på $200 til Østeuropa, bare fordi hun aldrig har været der før.

Før sit journalistiske liv var Marah publicist for pladeselskaber og kunstnere.

Marah er en engangsrisiko! mester og er stolt medlem af bådeCritics Choice Association og L. A. Press Club.

Uddannelse

Marah har en Bachelor of Science i magasinjournalistik fra Ohio University, samt en mastergrad i kulturstudier i uddannelse, med fokus på børns medier.

Om TripSavvy og Dotdash

TripSavvy, et Dotdash-mærke, er et rejsewebsted skrevet af rigtige eksperter, ikke anonyme anmeldere. Du vil opdage, at vores 20-årige bibliotek med mere end 30.000 artikler vil gøre dig til en erfaren rejsende, der viser dig, hvordan du booker et hotel, som hele familien vil elske, hvor du kan finde den bedste bagel i New York City, og hvordan man springer køerne over i forlystelsesparker. Vi giver dig selvtilliden til at bruge din ferie på faktisk at holde ferie, ikke at fumle med en guidebog eller at gætte dig selv. Lær mere om os og vores redaktionelle retningslinjer.