De 10 bedste restauranter i Montauk

Indholdsfortegnelse:

De 10 bedste restauranter i Montauk
De 10 bedste restauranter i Montauk

Video: De 10 bedste restauranter i Montauk

Video: De 10 bedste restauranter i Montauk
Video: Top 10 DISNEY+ TV Shows | The Best Series On Disney Plus | Disney+ Most Popular Shows 2024, Marts
Anonim
Duryea's Lobster Deck
Duryea's Lobster Deck

For bevis på Montauks forvandling fra søvnig fiskerlandsby til fuld-på Hamptons, tag bare et kig på dens spisescene. Lokale favoritter har gennemgået smarte renoveringer, trendy gård-til-bord-menuer er normen, og velkendt Manhattan-eksport har fundet vej østpå. Her er nogle af de bedste.

Scarpetta Beach

Terrasseborde med udsigt over vandet på Scarpetta Beach restaurant i Montauk
Terrasseborde med udsigt over vandet på Scarpetta Beach restaurant i Montauk

Hvis du kun laver én eksklusiv middagsreservation i Montauk, så gør det på Scarpetta Beach. Den østlige forpost af denne Manhattan-favorit fokuserer sin menu på fisk og skaldyr uden at opgive den perfekte pasta, der gjorde den berømt i første omgang. Men du er her virkelig for udsigterne. Udendørs borde på det vidtstrakte dæk har udsigt over Gurneys private strand ved havet, mens det glasindkapslede indendørs rum tilbyder havudsigt selv på regnfulde dage.

Hvad skal man bestille: Fremragende omfatter de friske crudos, grillet branzino og tagliatelle fra krabbekød.

Duryea's Lobster Deck

Duryea's Lobster Deck patio i Montauk
Duryea's Lobster Deck patio i Montauk

Dengang et enkelt sted uden dikkedarer, BYOB, fik denne mere end 80 år gamle Montauk-institution en større makeover under nyt ejerskab i 2016 - tænk på terrassemøbler i teaktræ, tjenerservice og en frisk spiritusbevilling. De fleste forretter er til deling (en 2-pund dampet hummer, 3-pund grillet blæksprutte, en rotisserie-kylling), men du vil gerne beholde hummerrullen helt for dig selv. En ting, der ikke har ændret sig? De postkort-perfekte solnedgange over Fort Pond Bay.

Hvad skal man bestille: Duryas bløde og smøragtige hummerrulle bliver ofte kåret som en af Montauks bedste.

Showfish

Tre tallerkener med skaldyr og grøntsager fra Showfish på Gurney's Star Island
Tre tallerkener med skaldyr og grøntsager fra Showfish på Gurney's Star Island

Hos Showfish udnytter den Montauk-indfødte Jeremy Blutstein-kokken bag Hamptons favoritter Almond and Crow's Nest fuldt ud den østlige endes naturlige gavmildhed. Montauk-fiskere leverer skaldyr, nærliggende gårde leverer produkter, og selv hummer-kimchi-stegte ris bruger varer fra Blutseins egne Bridgehampton-baserede Kimchi-jøder. Køkkenet vil forberede din egen fangst, men du kan virkelig ikke gå g alt med standardmenutilbuddene. Udvalget af crudos er let, men smagfuldt, og selv den enlige pastaret indeholder smøragtig uni og fjeragtige bidder af Jonah-krabbe.

Hvad skal man bestille: En tørlagret tunbøf serveret udbenet som en ribeye vil glæde de mest dedikerede kødædere.

Gosman's Dock

Gosman's Dock
Gosman's Dock

Gosman's er omtrent lige så OG Montauk, som det bliver - seafood-hytten har serveret hummerruller og saftige siden 1943. I dag er kajen en gåbar shoppinglandsby med butikker, en isbod, et ordentligt fiskemarked, og fire forskellige spisesteder. Inlet Cafe, i stueetagen, har udsigt over Montauk Havn og deler menuen opmellem frisk sushi og klassisk New England skaldyr; Gosman's Topside blander frosne drinks og cocktails på en terrasse på andet niveau med panoramaudsigt; Gosman's Seafood Restaurant serverer grillet fisk, stegt skaldyr og rå-bar-specialiteter med udsigt over havnen; og Gosman's Clam Bar serverer take-out versioner af dens muslingestrimler, hummerruller og saftige.

Hvad skal man bestille: Chowderen her er uovertruffen.

The Surf Lodge

Surf Lodge
Surf Lodge

Ingen guide til Montauks madscene ville være komplet uden at nævne The Surf Lodge, hotellet, restauranten og koncertstedet, der er vært for folk som John Legend og Patti Smith. Selvom den er berømt for sit berømthedsklientel og larmende fester, er den stort set bæredygtige restaurant et værdifuldt stop til frokost eller brunch - især hvis du kan tage en plads på den udendørs terrasse med udsigt over Fort Pond.

Hvad skal man bestille: Til restaurantens populære weekendbrunch, gå ikke glip af favoritter som bacon-æg-sandwich med creme fraiche eller vafler med rom-marscapone og ahorn sirup.

Hideaway

The Hideaway
The Hideaway

Denne afslappede mexicanske joint gemt i Diamond Cove Marina serverer klassikere som elote, guacamole og fremragende tacos. Fiske- og skaldyrsretter kommer fra den nærliggende Gosman's Dock, og friske tortillas er håndlavede dagligt.

Hvad skal man bestille: Gå ikke derfra uden at prøve en ceviche, der virkelig sætter en punch.

Navy Beach

Udendørs sofaer og borde ved Navy Beach i Montauk
Udendørs sofaer og borde ved Navy Beach i Montauk

Perfekte solnedgange med postkort gør denne restaurant med nautisk tema, som også har forposter på de caribiske øer St. Thomas og St. Maarten, til et must til varme sommeraftener. Gør krav på en udendørs plads på den 200 fod lange private strand, der engang var besat af den amerikanske flåde, for at se solen synke bag Fort Pond Bay, mens du nipper til et glas rosé - restauranten har en af de længste lister over de lyserøde ting i Hamptons. Fisk og skaldyr er naturligvis menuens stjerne, med lokale ceviches og crudos, muslingemajs saftige og stegt fisk alt sammen på tilbud.

Hvad skal man bestille: Den sojaglaserede hellefisk med sushiris, goma wakame, sort sesam og rød karrykokosnød er et unikt bud på en klassisk fangst.

La Fin

La Fin Montauk
La Fin Montauk

Dette nyligt åbnede franske sted er et sted at se og blive set, der leverer smart æstetik og en menu fra gård til bord fra lokale gårde og vinmarker. Læn dig tilbage i den smaragdsprøjtede spisestue, og nyd en cocktail, mens du nyder udsigten over Montauk-havnen foran dig.

Hvad skal man bestille: Muslingerne badet i krydret provençalsk bouillon vil få dig til at føle, at du spiser på den franske riviera.

The Backyard at Solé East

Baggård ved Sole Øst
Baggård ved Sole Øst

Spisning i The Backyard giver dig den perfekte undskyldning for at slentre i den frodige have på Montauk's Solé East Resort, alt imens du forkæler dig med afkølet rosé og middelhavspålæg som krydret aubergine og favabønnehummus. Med spisning ved poolen og levende musik, er det det perfekte sted at komme medvenner.

Hvad skal man bestille: Fladbrødet med sommersquash, gedeost, rucola og barberet parmesan er en favorit.

South Edison

South Edison
South Edison

Dette familieejede sted i hjertet af Montauk er konsekvent rangeret som en lokalbefolknings favorit. Det eklektiske udvalg af små tallerkener som østers, burrata og sashimi ligger sammen med kreative hovedretter som sprøde kanin-tacos og svitset gulfinnet tun. Du kan også finde en unik liste over cocktails her, inklusive "Pickle My Pepper Martini", lavet med s altlage og fresno chili.

Hvad skal man bestille: De sorte og blå havmuslinger med græskar-gulerodspuré, barberede rosenkål, kongeøsterssvamp, porre og fennikelconfitering er en showstopper.

Anbefalede: