Pennsylvanias bedste vandlande (udendørs og indendørs)
Pennsylvanias bedste vandlande (udendørs og indendørs)

Video: Pennsylvanias bedste vandlande (udendørs og indendørs)

Video: Pennsylvanias bedste vandlande (udendørs og indendørs)
Video: Aabo Camping Vandland 2024, Kan
Anonim
Hersheypark vandland
Hersheypark vandland

Pennsylvania er en stor stat, og den er fyldt med vandlande. (For den sags skyld har den også masser af forlystelsesparker og forlystelsesparker.) Og den våde sjov er ikke begrænset til de varmere måneder. Pennsylvania har en imponerende samling af indendørs vandlande, især i Pocono Mountains-området. Læs videre for de bedste indendørs og udendørs vandlande i staten, ordnet alfabetisk.

Aquatopia ved Camelback Mountain i Tannersville

Image
Image

En af de store indendørs vandlande i Poconos, Aquatopia er placeret på Camelback Mountain Resort (som også tilbyder et udendørs vandland, Camelbeach, samt alpint skiløb). Blandt dets mange funktioner er en FlowRider-surfingattraktion, en eventyrflod, en interaktiv legestruktur med en vippespand, et bølgebassin, tube-rutsjebaner, kropsrutsjebaner og børne-rutsjebaner. Du kan nyde nogle after-surfing-drikke i parkens poolbar. Aquatopia er inkluderet i værelsespriserne til Camelback Lodge og er udelukkende til brug for hotellets gæster.

Camelbeach i Tannersville

Cambeach vandland Pennsylvania
Cambeach vandland Pennsylvania

Ud over sjov året rundt på Aquatopia tilbyder Camelback Mountain Resort også det enorme udendørs vandland, Camelbeach. Aktiviteterne inkluderer Triple Venomspeed-rutschebaner, matracer-rutschebanen, Checkered Flag Challenge, de dobbelte vandpark-skålture, Vortex og Spin Cycle og FlowRider-surfingattraktionen. Blandt andre funktioner er et bølgebassin, lazy river, to vandlegestrukturer og "tørre" aktiviteter såsom en klatrevæg og bungee-jumping.

Carousel Water & Fun Park

Karruselvand & Fun Park Pennsylvania
Karruselvand & Fun Park Pennsylvania

Carousel Water & Fun Park er et lille familieunderholdningscenter med en række aktiviteter. De udendørs vandlandsattraktioner omfatter vandrutsjebaner og et soppebassin med ting at lave for små børn. De "tørre" attraktioner omfatter minigolf, gokarts, bumperbåde, en snackbar og en spillehal.

Conneaut Lake Park's Splash City

Conneaut Lake Park Splash City Water Park
Conneaut Lake Park Splash City Water Park

Splash City, der primært er en traditionel forlystelsespark, er inkluderet i adgangen til Conneaut Lake Park. De udendørs vandlandaktiviteter omfatter en lazy river, vandrutsjebaner og en sandstrand. Connie Otter's Kiddie Cove byder på minirutsjebaner og andet sjov for små børn.

Costa's Family Fun Park i Hawley

Costa's Family Fun Park i Hawley
Costa's Family Fun Park i Hawley

Costa's ligger i Pocono-bjergene og er mere end blot et mini udendørs vandland. Ud over sine vandrutsjebaner tilbyder familiens underholdningscenter også gokarts, minigolf, lasermærke, bumperbåde, battingbure og ædelstensminedrift. Der er kun et par rutsjebaner, så det er lidt af et stræk at ringe til. det er et "vandland". Mens der ikke er vandaktiviteterdesignet til helt små børn, der er et legeområde med legeredskaber og pedalgokarts.

DelGrosso's Park og Laguna Splash i Tipton

DelGrossos forlystelsespark
DelGrossos forlystelsespark

Det udendørs vandland, Laguna Splash, er inkluderet med adgang til DelGrossos forlystelsespark. Den mellemstore park omfatter et aktivitetsbassin, en vippespand, speedrutsjebaner og andre vandrutsjebaner, en lazy river og et bølgebassin. Forlystelsesparken byder på Crazy Mouse coaster, X-Scream drop-tårnet og traditionelle forlystelser såsom Dodgems og en Tilt-A-Whirl.

Dorney Park's Wildwater Kingdom i Allentown

Dorney Parks Wildwater Kingdom vandland i Allentown
Dorney Parks Wildwater Kingdom vandland i Allentown

Dorney Park inkluderer dets Wildwater Kingdom udendørs vandland med adgang til forlystelsesparken. Den mellemstore park omfatter en lazy river, speedrutsjebaner, et bølgebassin, en familieflådetur, en matracerrutchebane, et legeområde for yngre børn, tube- og kropsrutsjebaner og Island Water Works vandlegecenter.

Great Wolf Lodge Pocono Mountains i Scotrun

Great Wolf Lodge Washington
Great Wolf Lodge Washington

Endnu et af de store indendørs vandparkresorts i Poconos, Great Wolf Lodge er en del af en stor kæde af feriesteder. Ligesom de andre steder har den et skovtema og masser af aktiviteter, både i vandlandet og i hele resortet. Vandlandet er inkluderet i hotelpriserne og er kun åbent for registrerede gæster.

Attraktioner i vandlandet omfatter Hydro Plunge op ad bakke vand-og dalbane, The Double BarrelDrop, en to-personers tømmerflåderutschebane med en miniskål og lyseffekter, Coyote Canyon bowl-turen, River Canyon Run familieflådetur, Slap Tail Pond-bølgebassinet og mere. Tørre funktioner omfatter en rebbane, et MagiQuest interaktivt eventyr, Ten Paw Alley bowling, Howl at the Moon minigolf.

Hersheypark's The Boardwalk in Hershey

Hersheypark vandland
Hersheypark vandland

The Boardwalk i Hershey er et andet vandland, der er en del af en forlystelsespark: Én adgang inkluderer adgang til coasterne og andre tørre forlystelser samt det udendørs vandland. Attraktioner omfatter Breakers Edge op ad bakke vand-og dalbane, Whitecap Racer multi-bane rutsjebane, The Shore bølgebassin, Intercoastal Waterway lazy river, Waverider surfing ride, Coastline Plunge tube rutsjebaner og East Coast Waterworks interaktive vandlegestruktur.

Idlewild's SoakZone i Ligonier

Idlewilds SoakZone vandland
Idlewilds SoakZone vandland

Idlewild er en klassisk forlystelsespark, der er designet til små børn og deres familier. Dets udendørs vandland, SoakZone, er inkluderet i entréen. Aktiviteterne omfatter Wowabunga Family Wave Pool, en vippespand, Pipeline Plunge-tube-rutsjebanerne, Float Away Bay-dovnefloden, Hydro Racers-måtte-rutsjebanerne og Little Squirts-legeområdet for tykkere.

Kalahari Pocono-bjergene i Pocono Manor

Vandrutsjebane ved Kalahari Poconos
Vandrutsjebane ved Kalahari Poconos

Kalahari med afrikansk-tema er den største af de mega indendørs vandpark-resorts i Poconos (og på 220.000 kvadratmeter, en af de størsteindendørs vandlande i verden). I modsætning til Aquatopia og Great Wolf Lodge er dens vandland åben for offentligheden, som kan købe dagskort. For resortets gæster er vandlandet inkluderet i værelsespriserne.

Attraktioner i vandlandet omfatter The Smoke that Thunders-tragt-tur, Wild Wildebeest-familieflåde-turen, et bølgebassin, Barreling Baboon-minitragt-turen, Cheetah Race-racerruten med flere baner, en FlowRider-surfetur og mange flere. Tørre funktioner omfatter minigolf, en rebbane og zip-linjer.

I 2021 introducerede Kalahari den første virtual reality-vandrutsjebane i USA. Passagerer, der bærer beskyttelsesbriller kan vælge at opleve en afrikansk safari, et slot med ildpustende drager eller et rumvæsenmøde, mens de navigerer på turen ombord på en indvendigt rør.

Sandcastle in Pittsburgh

Sandcastle vandland i Pittsburgh
Sandcastle vandland i Pittsburgh

Sandcastle er et stort udendørs vandland med en masse attraktioner, herunder en 1/4-mile lazy river, et 20.000 kvadratmeter stort bølgebassin, lynhurtigrutschebanerne, Dragon's Den bowl rutsjebane, og 14 andre vandrutsjebaner. Svampepoolen tilbyder et køligt sted at hænge ud. For yngre besøgende er der Wet Willie's Water Works og Tad Pool, to vandlegeområder.

For 2022 vil Sandcastle debutere med Bombs Away, en ny vandrutsjebane. Passagerer vil gå ind i et affyringskammer og blive frigivet gennem en fældedør ind i et lukket rør for et næsten frit fald. De vil derefter opleve en omvendt løkke med høj hastighed, før de går ud i en splashdown-pool.

Sesame Place inLanghorne

Sesame Place vandland
Sesame Place vandland

Som med resten af Sesame Place er attraktionerne i det udendørs vandland (som er inkluderet i almindelig adgang) alle relativt milde, og mange af dem er rettet mod yngre børn. Aktiviteterne inkluderer Sky Splash-familieflådeturen, Big Bird's Rambling River, Sesame Streak, Bert & Ernies Slip & Slid og Slippery Slopes vandrutsjebaner, The Count's Splash Castle interaktive vandlegestruktur og et bølgebassin. Tørre attraktioner omfatter shows og forlystelser såsom Oscar's Wacky Taxi Roller Coaster og Sunny Day Carousel.

Splash Lagoon in Erie

Splash Lagoon vandland i Erie
Splash Lagoon vandland i Erie

Splash Lagoon, et stort indendørs vandland, byder på et væld af attraktioner, herunder en tur med familieflåde, et bølgebassin, en lazy river, to skålrutsjebaner, en vippespand, Tiki Tree House interaktive vandlegecenter, og aktiviteter for mindre børn. Tørre attraktioner omfatter lazer tag, en arkade og en rebbane med trætoppe. Dagspas er tilgængelige, ligesom pakker med hoteller i nærheden.

Split Rock Resorts H20ooohh! Vandland i Lake Harmony

Split Rock Resort Water Park i Pennsylvania
Split Rock Resort Water Park i Pennsylvania

H20ooohh! er et mellemstort indendørs vandland ved Split Rock Resort i Pocono-bjergene. Selvom det ikke er så stort som andre nærliggende parker, inkluderer det masser af ting at gøre, herunder Komodo Dragon-surfing-turen, et stort bølgebassin, en tur med familieflåde, boblebade, legeområder for børn og masser af vandrutsjebaner. Andre faciliteter på resortet med 500 værelseromfatter golf, en biograf, restauranter, bowlingbaner, spillehal, konferencefaciliteter og minigolf.

Waldameer's Water World in Erie

Waldameer's Water World i Pennsylvania
Waldameer's Water World i Pennsylvania

Den traditionelle forlystelsespark, Waldameer, tilbyder også Water World, et udendørs vandland. Besøgende kan købe billetter til vandlandet alene eller en kombinationsbillet, der inkluderer både vandlandet og forlystelsesparken. Det er en park i god størrelse med en dobbelthastighedsrutschebane, en lazy river, et enormt bølgebassin, CannonBowl bowl-rutsjebanen, tube- og kropsrutsjebaner, to boblebade, Kidz Zone med aktiviteter for yngre børn og Battle of Lake Erie, et stort interaktivt vandlegecenter med en vippespand.

WildRiver Waterpark i Entriken

WildRiver Waterpark i Pennsylvania
WildRiver Waterpark i Pennsylvania

Del af Lake Raystown Resort, WildRiver er et lille udendørs vandland. Aktiviteterne omfatter to vandrutsjebaner, en børnebassin og en legebassin. Parken byder også på en voksenpool og en børnepool.

Anbefalede: