Jim Winnerman - TripSavvy

Jim Winnerman - TripSavvy
Jim Winnerman - TripSavvy

Video: Jim Winnerman - TripSavvy

Video: Jim Winnerman - TripSavvy
Video: DEEP TOUCHING VOICE wins The Voice | Winner's Journey #15 2024, April
Anonim
Hovedbillede af Jim Winnerman
Hovedbillede af Jim Winnerman

Bor i

St. Louis, Missouri

Uddannelse

  • University of Missouri
  • Saint Louis University
  • Jim er freelanceskribent med base i St. Louis, Missouri.
  • Han skriver om kunst, arkitektur og rejsedestinationer rundt om i verden.
  • Freelanceskrivning har været en anden karriere i 25 år.

Erfaring

Jim begyndte at skrive som en hobby, da han gik på pension, men det er blevet til en uventet passion. Han har over 1.000 publicerede artikler, der er optrådt i over 80 forskellige aviser og magasiner. Hans primære forretning er som freelance-rejseskribent for St. Louis Post-Dispatch, hvor han har omkring 20 artikler i søndagsrejsesektionen hvert år.

Andre aviser, hvori hans arbejde er optrådt, omfatter Los Angles Times, Chicago Daily Herald, Cincinnati Inquirer, Charleston Gazette-Mail, Dallas Morning News, Lincoln Star Journal, Miami Herald og Philadelphia Inquirer.

Magazine-kreditter inkluderer Wild West, Western Art and Architecture, Show Me Missouri, Missouri Life, Colorado Country Life, Enchantment Magazine, Morning Calm (Korean Air in-flight magazine), PENN Lines, Route 66 og Southern Californien nyhederGruppe (12 separate aviser).

Jim var officer i den amerikanske hær fra 1968 til 1971 og derefter virksomhedsleder i 30 år i et firma, der specialiserede sig i incitamentsmarkedsføringsprogrammer. De belønnede grupperejser rundt om i verden for succesfulde salgsstyrker.

Ud over at skrive begyndte han at tegne på pension og har en række humoristiske dyrenotekort, han sælger til kunstudstillinger.

Han har været bidragyder til TripSavvy siden 2021. TripSavvy er den første onlinepublikation, han har skrevet for. Efter eget valg har han ikke en anden online tilstedeværelse end hans artikler, der først udkom på tryk.

Uddannelse

Jim er uddannet fra University of Missouri, Columbia med en grad i marketing. Han modtog en MBA fra Saint Louis University.

Om TripSavvy og Dotdash

TripSavvy, et Dotdash-mærke, er et rejsewebsted skrevet af rigtige eksperter, ikke anonyme anmeldere. Du vil opdage, at vores 20-årige bibliotek med mere end 30.000 artikler vil gøre dig til en kyndig rejsende, der viser dig, hvordan du booker et hotel, som hele familien vil elske, hvor du kan finde den bedste bagel i New York City, og hvordan man springer køerne over i forlystelsesparker. Vi giver dig selvtilliden til at bruge din ferie på faktisk at holde ferie, ikke at fumle med en guidebog eller at gætte dig selv. Lær mere om os og vores redaktionelle retningslinjer.

Anbefalede: