En guide til lufthavne i det amerikanske midtvest
En guide til lufthavne i det amerikanske midtvest

Video: En guide til lufthavne i det amerikanske midtvest

Video: En guide til lufthavne i det amerikanske midtvest
Video: Geography Now! Argentina 2024, April
Anonim
Chicago O'Hare Internationale Lufthavn
Chicago O'Hare Internationale Lufthavn

Der er 13 mellemstore til store internationale og indenlandske lufthavne placeret i Midtvest-delen af USA, der betjener destinationer over hele landet og forbindelser over hele verden.

Cleveland-Hopkins International Airport (CLE)

Cleveland lufthavn
Cleveland lufthavn
  • Location: Cleveland, OH
  • Fordele: Den travleste lufthavn i Ohio, hvilket betyder, at den har mange ruter på flere flyselskaber
  • Ulemper: Ikke mange internationale flyvninger
  • Afstand til Downtown Cleveland: En 15-minutters taxa vil koste omkring $40. Du kan også tage Red Line-toget for 2,50 USD - det er en 30-minutters tur.

Da den åbnede i 1925, var Cleveland-Hopkins International Airport den første kommunale lufthavn i landet, der oprindeligt tjente som stop for U. S. Air Mail-fly, der flyver kyst-til-kyst. I dag fungerer den som en kommerciel lufthavn - Ohios travleste, med et gennemsnit på 10 millioner passagerer om året. Selvom det ikke er et knudepunkt for nogen flyselskaber, er det en fokusby for Frontier. Dens internationale nonstop-ruter omfatter byer i Canada, Mexico, Jamaica og Den Dominikanske Republik. Hopkins er kendt for sine gigantiske papirflyskulpturer i den underjordiske gangbro mellem Concourses C og D.

Akron-Canton Airport (CAK)

  • Location: North Canton, OH
  • Fordele: Ikke overfyldt
  • Ulemper: Begrænsede ruter
  • Afstand til Downtown Cleveland: En timelang taxa vil koste omkring $90. Der er ingen praktiske offentlige transportmuligheder. De fleste kører i deres egen bil eller lejer dem i lufthavnen.

Akron-Canton Lufthavn ligger omkring 50 miles syd for Cleveland, men har positioneret sig som en billigere og mere bekvem mulighed for Cleveland-Hopkins International Airport. Rejsende kan flyve til hubs for American Airlines, Delta Air Lines og United Airlines, hvor de kan oprette forbindelse til flyvninger rundt om i verden. Spirit flyver også her og kører ruter til Florida. Lufthavnen betjente lige under 900.000 passagerer i 2019, hvilket betyder, at den er langt mindre overfyldt end den travle Hopkins-lufthavn.

Chicago O'Hare International Airport (ORD)

Den underjordiske passage, der forbinder indgangene ved O'Hare's Airport Terminal One
Den underjordiske passage, der forbinder indgangene ved O'Hare's Airport Terminal One
  • Location: Northwest Chicago, IL
  • Fordele: Har over 200 direkte ruter til destinationer i hele verden
  • Ulemper: Utroligt overfyldt; forsinkelser er almindelige; trafikken til lufthavnen kan være forfærdelig
  • Afstand til løkken: Uden trafik vil en taxatur koste omkring $40 og tage lige under 30 minutter. Men der er ofte tæt trafik, som kan fordoble billetprisen, da den er målt. Du kan også tage Blue Line-toget, som tager 50 minutter og kun koster $2,50.

Hvis du flyver internation alt fra Midtvesten, vil du sandsynligvis flyve ud af Chicago O'Hare International Airport, en af de travleste lufthavne i verden med hensyn til antallet af flyvninger (over 900 000 flyvninger i 2018, der flyver over 83 millioner passagerer). Lufthavnen er et knudepunkt for USA og United og en fokusby for Frontier og Spirit, men næsten 50 flyselskaber tilbyder flyvninger til næsten 200 direkte destinationer i ind- og udland.

Chicago Midway International Airport (MDW)

Midway Lufthavn
Midway Lufthavn
  • Location: Southwest Chicago, IL
  • Fordele: Meget mindre overfyldt end O'Hare; kan finde gode indenrigsflyvninger på Southwest; tættere på Chicagos centrum
  • Idele: Færre ruter end O'Hare, især internationale
  • Afstand til løkken: En 20-minutters taxatur vil koste omkring $35. Du kan også tage Orange Line-toget, som tager samme tid, men koster $2,50.

Chicago Midway International Airport er byens andet anlæg - et meget mindre end O'Hare - og er en fokusby for Southwest Airlines, med andre tjenester leveret af Delta, Porter, Allegiant og Volaris. Lufthavnen tilbyder direkte flyvninger til 62 destinationer i hele USA og 8 internationale destinationer, alle i Canada, Caribien og Mexico.

Cincinnati-Northern Kentucky International Airport (CVG)

Uidentificerede passagerer kommer forbi Delta-billetskranken i Cincinnati/Northern Kentucky International Airport
Uidentificerede passagerer kommer forbi Delta-billetskranken i Cincinnati/Northern Kentucky International Airport
  • Location: Hebron, KY
  • Fordele: Ikke for overfyldt; overkommelige flyrejser på Frontier og Allegiant
  • Ulemper: Få internationale ruter
  • Afstand til Downtown Cincinnati: En 15-minutters taxa vil koste omkring $34. Der er også en bus, der koster 2, men det tager omkring 40 minutter.

Cincinnati-Northern Kentucky International Airport Cincinnati lufthavn tilbyder nonstop service til et par dusin byer i hele USA, Canada, Mexico og Caribien. Det er en fokusby for Delta, Allegiant og Frontier - der er ofte gode tilbud på flybilletter på de to sidstnævnte, da de er lavprisflyselskaber. I 2018 fløj 8,9 millioner passagerer gennem denne lufthavn. Interessant nok er CVG et af USA's hurtigst voksende fragthubs, der fungerer som et knudepunkt for Amazon Air og DHL Aviation.

Dayton International Airport (DAY)

Dayton International Airports terminalbygning på toppen af parkeringskælderen
Dayton International Airports terminalbygning på toppen af parkeringskælderen
  • Location: North Dayton, OH
  • Fordele: "Let til og gennem", som lufthavnens motto lyder
  • Ulemper: Begrænsede ruter
  • Afstand til Downtown Dayton: En 15-minutters taxa vil koste omkring $30. En 30-minutters bustur vil koste $2.

Dayton International Airport bruger sloganet "Nem til og gennem" til at positionere sig som et mindre overfyldt alternativ til lufthavne, herunder Cincinnati, Columbus og Indianapolis. Lufthavnen fremhæver sin placering som tæt på "Crossroads of America", med hurtig adgang til Interstates 70 og 75. DAY betjenes af Allegiant Air, American, Delta og United Airlines.

John Glenn Columbus International Airport (CMH)

Afgangshallen i John Glenn Columbus International Airport
Afgangshallen i John Glenn Columbus International Airport
  • Location: Northeast Columbus, OH
  • Fordele: Ikke overfyldt
  • Ulemper: Begrænsede ruter
  • Afstand til Downtown Columbus: En 10-minutters taxatur vil koste omkring $25. Der er også en offentlig bus, der koster $2,75 og tager alt fra 10 til 15 minutter.

John Glenn Columbus International Airport tilbyder fly til mere end 40 lufthavne i hele USA, plus Toronto, Cancun og Punta Cana i Den Dominikanske Republik. Lufthavnen håndterer mere end syv millioner passagerer årligt, hvilket gør den til en af de travleste faciliteter i regionen. Tidligere kendt som Port Columbus, lufthavnen blev omdøbt til John Glenn Columbus International Airport i begyndelsen af 2016 til ære for astronaut og fire-periode amerikansk senator.

Detroit Metropolitan Wayne County Airport (DTW)

Detroit Metropolitan Wayne County Airport (DTW)
Detroit Metropolitan Wayne County Airport (DTW)
  • Location: Romulus, MI
  • Fordele: Fremragende indenlandske og internationale ruter på store selskaber og lavprisselskaber; moderne terminaler med fantastiske faciliteter og underholdning
  • Ulemper: Ingen togforbindelser til centrum - der er kun en bus
  • Afstand til Downtown Detroit: En 25-minutters taxa vil koste omkring $45. Der er en offentlig bus, der kun koster 2 $, men den er langt langsommere og tager omkring en timekom til centrum.

Detroit Metropolitan Wayne County Airport er en af de travleste lufthavne i USA, der betjener over 36 millioner passagerer i 2019. Det er et knudepunkt for Delta, som bruger lufthavnen som en gateway til Asien og Europa. Lufthavnen er også en fokusby for Spirit Airlines, der tilbyder adskillige indenrigsruter til typisk overkommelige priser. Passagerer kan gennemse et væld af fantastiske spise-, shopping- og kunstoplevelser, herunder den berømte Light Tunnel med lysudstillinger koreograferet til musik mellem hallen.

Milwaukee Mitchell International Airport (MKE)

Offentlig kunst i General Mitchell International Airport
Offentlig kunst i General Mitchell International Airport
  • Location: South Milwaukee, WI
  • Fordele: Ikke overfyldt; moderne terminaler
  • Ulemper: De eneste internationale ruter er til Canada, Mexico og Caribien
  • Afstand til Downtown Milwaukee: En 15-minutters taxa vil koste omkring $25. Der er også flere busruter, plus Amtrak-priser og tider varierer, men tager typisk omtrent samme tid som en taxa, men er mindre end halvdelen af taxaprisen.

General Mitchell International Airport betjente mere end syv millioner passagerer i 2018 og tilbyder direkte flyvninger til omkring 30 destinationer på tværs af USA, Canada, Mexico og Caribien via syv store luftfartsselskaber. Opkaldt efter U. S. Army Air Service General William (Billy) Mitchell, en indfødt Milwaukee kendt som faderen til det amerikanske luftvåben, tilbyder lufthavnen adskillige store udstillinger af gamle militærfly i sine hovedsaleog kongresser. Mange indbyggere i Chicago bruger General Mitchell Lufthavn som et alternativ til O'Hare og Midway, da det giver endnu nemmere rejser, hurtigere og generelt mindre besvær.

Indianapolis International Airport (IND)

Civic Plaza i Col. H. Weir Cook Terminal i Indianapolis International Airport
Civic Plaza i Col. H. Weir Cook Terminal i Indianapolis International Airport
  • Location: Southwest Indianapolis, IN
  • Fordele: Ikke overfyldt
  • Ulemper: Begrænsede internationale ruter
  • Afstand til Downtown Indianapolis: En 20-minutters taxatur vil koste omkring $35. Der er også en offentlig bus, der koster $1,75 og tager omkring 45 minutter, eller en ekspresbus, der koster $10 og tager 20 til 30 minutter.

Indianapolis International Airport betjente 9,4 millioner passagerer i 2018 og transporterede dem til 50 direkte destinationer hos 10 store flyselskaber (det er et knudepunkt for Allegiant). I 2008 åbnede oberst Harvey Weir Cook Terminal, en ny passagerterminal, der koster over 1 milliard dollar at bygge, for at imødekomme stigningen i efterspørgslen efter passagertransport. Denne nye terminal hjalp med at lette processen med internationale flyvninger og told.

Kansas City International Airport (MCI)

Kansas City International Airport
Kansas City International Airport
  • Location: Northwest Kansas City, MO
  • Fordele: Ikke overfyldt
  • Ulemper: Relativt begrænsede internationale ruter
  • Afstand til Downtown Kansas City: En 25-minutters taxatur vil koste omkring $50. Der er en offentlig bus, også-ture tager omkring 45minutter og koster $1,50.

I 2019 fløj mere end 11 millioner mennesker gennem Kansas City International lufthavn ombord på fly drevet af 12 flyselskaber til over 50 direkte destinationer. Selvom dets internationale ruter er begrænsede, er der service til Canada og Mexico.

St. Louis Lambert International Airport (STL)

St. Louis Lambert International Airport (STL)
St. Louis Lambert International Airport (STL)
  • Location: Northwest St. Louis, MO
  • Fordele: Talrige flyrejser til overkommelige priser på Southwest
  • Ulemper: Begrænsede internationale ruter; kan blive overfyldt
  • Afstand til Downtown St. Louis: En 25-minutters taxa vil koste omkring $40. Der er også et tog, der tager omkring 30 minutter og koster $2,50.

The Lambert-St. Louis International Airport betjente næsten 15,9 millioner passagerer i 2019, hvilket gør lufthavnen til den travleste i staten Missouri. Dette er den primære lufthavn, der betjener St. Louis-området, og tilbyder direkte flyvninger til byer i hele Amerika, Canada, Mexico og Caribien. Det er også en fokusby for Southwest, så du vil næsten altid være i stand til at finde en overkommelig flyrejse her.

Minneapolis-Saint Paul International Airport (MSP)

Glaskunst i Minneapolis-Saint Paul International Airport
Glaskunst i Minneapolis-Saint Paul International Airport
  • Location: South Minneapolis, MN
  • Fordele: Fantastiske ruter, delvist takket være, at Delta har et knudepunkt her
  • Ulemper: Kan blive overfyldt
  • Afstand til det centrale Minneapolis: En 25-minutters taxa koster omkring $40. Der er også enletbane, der tager omkring 30 minutter og koster mellem $2 og $2,50 afhængigt af tidspunktet på dagen.

Minneapolis-Saint Paul International Airport var hjembyens knudepunkt for Northwest Airlines, før den fusionerede med Delta i 2008 - sidstnævnte flyselskab bruger den nu som et knudepunkt. Lufthavnen betjenes af i alt 18 flyselskaber, der håndterede 38 millioner passagerer i 2018. Ruter fra MSP omfatter langdistanceflyvninger til Asien og Europa samt adskillige indenrigsdestinationer.

Anbefalede: