De bedste restauranter i Brooklyn
De bedste restauranter i Brooklyn

Video: De bedste restauranter i Brooklyn

Video: De bedste restauranter i Brooklyn
Video: Еда Нью-Йорка - Лучший итальянский бутерброд! Сыр моцарелла 2024, April
Anonim
Kokken César Ramirez på Brooklyn Fare
Kokken César Ramirez på Brooklyn Fare

Flyt over, Manhattan. Mens mange besøgende i New York City aldrig forlader øen Broadway, The Empire Building og Central Park, ved New Yorkere, at det nogle gange er værd at krydse en bro for at få et rigtig godt måltid, især hvis det er på et af Brooklyns bedste spisesteder.

Uanset om du begiver dig ud til morgenmad, frokost, middag eller det kulturelle fænomen, der er NYC brunch, er der noget for enhver smag i Brooklyn, med muligheder for næsten enhver smag og pengepung, fra pålidelige pizzasteder til top- hak smagsmenuer på prisvindende Michelin Star spisesteder. Italiensk mad er rigeligt, mens nye smagsproducenter med speciale i uigurisk, fransk, etiopisk og thailandsk køkken bryder ind hvert år og føjer til bydelens spirende madscene. Brooklyn selv har længe været en populær destination for besøgende til New York City, og det med god grund. Med masser at se og lave i denne by, får du brug for et dejligt varmt måltid for at holde dig i gang. Sørg for at reservere reservationer så tidligt som muligt for at undgå skuffelse, da disse populære steder har tendens til at blive fyldt op hurtigt.

al di la Trattoria

Italiensk mad på al di la Trattoria i Brooklyn
Italiensk mad på al di la Trattoria i Brooklyn

For en chance for at spise sammen med lokale Brooklyn-folk og føle, at du er en del af en ægteNYC-kvarteret, tag til Park Slope, hvor al di la Trattoria er kendt for sit lækre norditalienske køkken lavet med friske, lokale råvarer.

Anbefalet af Michelin-guiden hvert år, menuen skifter ofte, men inkluderer typisk basisvarer som cremet svampepolenta, ricotta ravioli, spaghetti neri alla chitarra (hjemmelavet sort spaghetti med blæksprutteconfitering, basilikum og chilipeber) og braiseret kanin. Spar plads til dessert: panna cotta, affogato, pære- og chokoladekage eller hjemmelavet gelato.

Brooklyn Neighborhood: Park Slope

Kærnemælkskanal

Mad på Buttermilk Channel i Brooklyn
Mad på Buttermilk Channel i Brooklyn

Efter at have udforsket Cobble Hill og Carroll Gardens, kan du tanke op med nogle af Buttermilk Channels signaturretter, såsom kærnemælksstegt kylling (serveret med cheddarvafler og kålslaw), andekødbrød (serveret med majsbudding, polebønner, skalotteløg og duck jus), eller hjemmelavede svampe-byg veggie burgere. East Coast østers er også på menuen (iset, ristet eller grillet), ligesom muslinger og babyback rips, så der er virkelig noget for enhver smag her.

Brunch er en stor opgave i weekenden med et udvalg af scrambles, pecan pie French toast, short rib hash og Bloody Mary og s alte hundecocktails på tilbud, blandt andre brunchklassikere som Bellinis og mimosas.

Brooklyn Neighborhood: Carroll Gardens

The Chef's Table at Brooklyn Fare

En skaldyrsret fra The Chef's Table på Brooklyn Fare
En skaldyrsret fra The Chef's Table på Brooklyn Fare

Den eneste restaurant på denne liste tilhar modtaget tre Michelin-stjerner, tilbyder The Chef's Table at Brooklyn Fare gæsterne en spændende og intim high-end madoplevelse, selvom den er til den dyre side.

Med plads nok til kun 18 gæster, er det ikke en nem reservation at få (og vil koste dig et ikke-refunderbart depositum på $200 pr. person), men du vil blive belønnet med en prix-fixe-middag bestående af 18-20 små tallerken kurser fra $430 per person inklusive skat (erkendtlighed er ekstra). Smagsmenuen skifter ofte, men består typisk af fisk, skaldyr, et par kødbaserede retter og flere desserter.

Brooklyn Neighborhood: Downtown Brooklyn

Grimaldi's Pizzeria

Pizza fra Grimaldi's Pizzeria i Brooklyn
Pizza fra Grimaldi's Pizzeria i Brooklyn

Placeret i nærheden af Pier 1 i Brooklyn Bridge Park og 10 minutters gang fra Brooklyn Heights Promenade ligger Grimaldi's Pizzeria, en kulfyret pizza-institution i murstensovn. Den originale Grimaldi's åbnede her i DUMBO i 1990 og serverede de samme 12, 16 og 18 tommer pizzaer, som den gør i dag, med friske ingredienser og dej lavet med den hemmelige familieopskrift.

Bliv ikke skræmt af de store menneskemængder, der venter udenfor - restauranten tager ikke imod reservationer, så det er først til mølle. Linjen bevæger sig hurtigere, end du skulle tro; Det hjælper helt sikkert at ankomme lige før det åbner i weekenden med at gå uden for myldretiden i løbet af ugen.

Brooklyn Neighborhood: DUMBO, som i øvrigt står for Down Under the Manhattan Bridge Overpass

Peter Luger Steak House

Lækker mad hos PeterLuger Steakhouse i Brooklyn
Lækker mad hos PeterLuger Steakhouse i Brooklyn

Peter Luger Steakhouse, virkelig en af Brooklyns bedste old-school spisesteder, har trukket bøfelskere til dette ret øde sted nær Williamsburg Bridge siden 1887 for dets førsteklasses USDA-udskæringer af oksekød, alt sammen tørlagret i- hus. Lammekoteletter, grillet atlanterhavslaks og prime beef rib steaks er også på menuen, mens Lugers stegte kartofler er en rigtig lækkerbisken, lavet med tysk krydderi.

Mens restauranten er mest berømt for sine porterhouse-steaks, hvis du vil opleve restauranten til en brøkdel af prisen, kan du overveje at prøve Luger Burger, som kun er tilgængelig til frokost.

Brooklyn Neighborhood: Williamsburg

The River Café

Udsigt over Manhattan fra The River Café i Brooklyn
Udsigt over Manhattan fra The River Café i Brooklyn

En af NYCs mest romantiske restauranter, den Michelin-stjernede River Café er kendt for sin mad, levende klavermusik (spillet af jazzpianist Dom Salvador i mere end 40 år) og udsigt over Manhattans skyline.

Første gang åbnet i 1977, menuen inkluderer Irish Point Oysters, sauterede and foie gras, Wagyu steak tartare og kaviar fra Tyskland som forretter, og hummer, konge laks, and, lam, oksekød og sort havaborre blandt dens hovedretter. Klæd dig på for at imponere, da der er en dresscode; mænd er forpligtet til at bære skjorter og jakker med krave til middag, mens slips foretrækkes, og sandaler ikke er tilladt.

Brooklyn Neighborhood: DUMBO

Roberta's

Pizza hos Roberta
Pizza hos Roberta

Med lokationer i Bushwick og South Williamsburg, Roberta'ser en af de bedste håndværksmæssige pizzasteder i byen, kendt for sine brændebåltærter og episke brunch; røræg, lavet med grønkål, pecorino og solsikkespelt, er en rigtig lækkerbisken, ligesom bacon-, æg- og ostecroissanterne.

Par apps som ande-prosciutto, ostetallerkener og issandwich med klæbrige boller med din pizza; gå på traditionel vis med margherita eller forgren med andre typer såsom bistikket, lavet med tomat, mozzarella, soppresata, chili, basilikum og honning.

Brooklyn Neighborhood: Bushwick og South Williamsburg

Petite Crevette

En lakseret på Petite Crevette i Brooklyn
En lakseret på Petite Crevette i Brooklyn

Brooklyn bistro Petite Crevette ligger lige uden for Carrol Gardens i Columbia Street Waterfront District og har serveret friske fiske- og skaldyrsretter som rejer Po' Boys, tun niçoise og sennepsbelagt laks, siden den åbnede sit nuværende sted i 2008 (en tidligere iteration, La Bouillabaisse, åbnede i nærheden i 1993).

På menuen er også cioppino-skåle (lavet med hummer, rejer, muslinger og kammuslinger), muslinger fra Provencalsk og Dijon-muslinger. Spar plads til desserten, da du skal vælge mellem dagens tærte, varm chokoladetærte eller prisvindende lime-tærte.

Brooklyn Neighborhood: Columbia Street Waterfront District

Insa

Mælkeagtig oksebensuppe på Insa i Brooklyn
Mælkeagtig oksebensuppe på Insa i Brooklyn

Kom til Insa for en lækker og kreativ koreansk BBQ med en side af karaoke - for en mindeværdig aften i byen, leje et stort værelse tilop til 16 ($180 pr. time) eller lille værelse til op til otte ($80 pr. time) med et minimum på en time og et maksimum på tre timer pr. gruppe.

Forvent ellers at se specialiteter som citronmochi-kage og galbi tang (pocheret korte ribben i oksebouillon) og dumplings, Bulgogi-oksekød, Bibimbap og kimchi-stegte ris. Vask det hele ned med Soju, Sake, vin, øl eller en række forskellige cocktails.

Brooklyn Neighborhood: Gowanus

Hometown Barbecue

BBQ og et udvalg af sider på Hometown Barbecue
BBQ og et udvalg af sider på Hometown Barbecue

Med to steder i Brooklyn (i Red Hook og Industry City) er Hometown Barbecue det perfekte sted at tage hen, når du har lyst til røget kød (tænk på bryst, pulled pork og hjemmelavet pølse), ribben, tacos og brændefyret marineret kylling.

Lamb banh mi er værd at prøve, ligesom den tykke plade pastrami-bacon. Krydr tingene med nogle vietnamesiske hot wings, men spar plads til bananflødebudding til dessert.

Brooklyn Neighborhood: Red Hook and Industry City

Maison Yaki

Dessert på Maison Yaki i Brooklyn
Dessert på Maison Yaki i Brooklyn

Selvbeskrevet som en fransk yakitori-restaurant, finder du interessante kulturelle og kulinariske blandinger som anderillettes med wasabi, shishito-peber i bearnaisesauce og oksekødsribben med Bordelaise-sauce. Franske favoritter som haricot vert (grønne bønner), endiviesalat og pomme frites serveres også, ligesom blomkåls-okonomiyaki og sprød stegt kylling.

Vask det hele ned med fransk vin eller cocktails somsake negroni eller cherry blossom Manhattan. For en rigtig godbid kan du spille en omgang petanque i baghavens gårdhave før eller efter dit måltid.

Brooklyn Neighborhood: Prospect Heights

Di Fara Pizza

Pizza på Di Fara Pizza i Brooklyn
Pizza på Di Fara Pizza i Brooklyn

Di Fara Pizza åbnede i 1965, kort tid efter at ejeren Domenico De Marco forlod det sydlige Italien og slog sig ned i Brooklyn. "Dom" er stadig i gang med at lave mad langt op i 80'erne og deler nu sin kærlighed til pizzafremstilling med sin familie, som stadig ejer og driver begge steder i Williamsburg og Midwood.

Vælg mellem almindelige eller firkantede skiver, oste-calzones (kun på Williamsburg-lokationen) eller en række traditionelle pizzatærter, der helt sikkert vil få dig til at vende tilbage efter mere.

Brooklyn Neighborhood: Williamsburg og Midwood

Bunna Café

Etiopisk mad på Bunna Cafe i Brooklyn
Etiopisk mad på Bunna Cafe i Brooklyn

Hvis du kan lide traditionel etiopisk mad serveret med Injera (et surdejslignende fladbrød), skal du gå til Bunna Café, som lader dig vælge, hvor meget du vil have ved scoop. Frokostmåltider består for eksempel af fire kugler og to ruller Injera-brød og gå op derfra.

Prøv linsesambusaen, trekantede kager fyldt med linser og en pebret blanding, og spar plads til baklava til dessert. Alt på menuen er plantebaseret og lavet med lækre etiopiske krydderier, så du kan virkelig ikke gå g alt. Weekendbrunch byder på søde og s alte retter som vegansk scrambles, favabønner og søde pisang.

BrooklynKvarter: Bushwick

Tong

Lækker thailandsk mad på Tong i Brooklyn
Lækker thailandsk mad på Tong i Brooklyn

Tænk på Tong som en slags thailandsk tapasrestaurant med små tallerkener kaldet Kub Klaem designet til at nydes med din yndlingsøl, whisky eller cocktail.

Sample små bidder som goi neu (krydret oksetatar med ristede ris) eller gai tod Hat Yai (knasende stegt kylling med skalotteløg), en traditionel ret fra Hat Yai, en by beliggende langs Thailands grænse til Malaysia. Tom yum suppe og wok-centrerede favoritter som pad see ew kan også findes på menuen.

Brooklyn Neighborhood: Bushwick

Kashkar Café

Uygur mad på KashKar Café i Brooklyn
Uygur mad på KashKar Café i Brooklyn

Kashkar Café ligger i Brighton Beach og serverer traditionelle halal-kebabs i uigurisk stil, lavet med lam, kylling, hakket oksekød, lever eller kalvekød, samt adskillige fiskebaserede retter lavet med laks, havaborre, eller ørred.

Prøv dopanji (stegt kylling med sød peber, gulerødder og kartofler), somman (små, håndlavede dumplings) og naryun (dej med kogt jerk kød) for virkelig at få en smag af denne velsmagende, under-the -radar køkken.

Brooklyn Neighborhood: Brighton Beach

Peaches HotHouse

Lækker mad på Peaches HotHouse i Brooklyn
Lækker mad på Peaches HotHouse i Brooklyn

Få dit rette til komfortmad i sydstatsstil på Peaches HotHouse, som har to forposter i Bed Stuy og Fort Greene (søsterrestauranterne Peaches Kitchen & Bar og Peaches Shrimp & Crab kan også findes i nærheden i BedStuy og Clinton Hill).

Uanset hvilken placering du vælger, vil du blive behandlet med hjemmelavede favoritter som stegte grønne tomater, stegte havkat, stegt kylling og det Peaches kalder "den bedste kyllingesandwich over alt." Hvis du leder efter pulled pork, røget brystsandwich og St. Louis spareribs, så tag til Fort Greene restaurant.

Brooklyn Neighborhood: Bed Stuy, Fort Greene, og Clinton Hill

Anbefalede: