Spisesteder til overkommelige priser i West Maui, Hawaii

Indholdsfortegnelse:

Spisesteder til overkommelige priser i West Maui, Hawaii
Spisesteder til overkommelige priser i West Maui, Hawaii

Video: Spisesteder til overkommelige priser i West Maui, Hawaii

Video: Spisesteder til overkommelige priser i West Maui, Hawaii
Video: Чем заняться на МАУИ, ГАВАИ, даже когда идет дождь 🤷‍♀️ (видеоблог о путешествиях) 2024, Kan
Anonim

Mad er en af de største enkeltvarer i enhver rejse til Hawaii. Du kan nemt bruge hundredvis af dollars om dagen på at brødføde din familie.

Der er dog nogle gode spisesteder i West Maui, som kan spare dig for nogle af de hårdt tiltrængte dollars. Her er nogle favoritter.

Cheeseburger in Paradise

cheeseburger-i-paradis-2005a
cheeseburger-i-paradis-2005a

De bedste hamburgere på Hawaii findes på en af Cheeseburger-restauranterne på Hawaii. Lad være med at forveksle disse restauranter med det fastlandsselskab, der drives af Outback Steakhouse og Margaritaville Holdings.

I Lahaina beholder de stadig det oprindelige navn Cheeseburger in Paradise. Placeringen er perfekt, lige på Front Street med fantastisk havudsigt. Maden er fantastisk, og indretningen er virkelig noget at se. Det er et must stop for de fleste besøgende på West Maui.

Fish Market Maui

En af de bedste ting ved en ferie på Hawaii er at spise rigtig friskfanget fisk. Maui Fish Market sælger fisk, som du kan tage med tilbage til din lejlighed og lave mad (sammen med marinader, krydderier og madlavningstip), og tilbyder også en komplet menu med kogte måltider.

Chancerne er, at fisken blev fanget samme dag lige ud for Mauis kyst. Du kan ringe ind din ordre, og den er klarnår du vil hente den. Sandwicher og tallerkenfrokoster er alle i intervallet $10-15.

Fish Market Maui er placeret i AAAAA Retail Center på 3600 Lower Honoapiilani Road i Honokowai, lige forbi Star Market til højre.

Honokowai Okazuka og Deli

Mens du kan spise i, er dette primært et take-out sted, og folkemængderne står i kø ud af døren for at gøre netop det.

Den oprindelige kok-ejer var engang kok i Mama's Fish House. Han er væk, men maden forbliver så god, som du kan finde over alt. Forretten omfatter kylling Katzu, Kung Pao kylling, mongolsk oksekød, Teriyaki Steak, Mahi Mahi, Fish 'n Chips, Ono og stegt laks. Du får også friske rørte grøntsager og ris.

For omkring $12-15 får du et rigtig godt måltid. De er placeret i AAAAA Retail Center på 3600 Lower Honoapiilani Road i Honokowai, lige forbi Star Market til højre.

Hula Grill Barefoot Bar

Hvis du er på Ka'anapali Beach og leder efter et afslappet sted til en rimelig pris at spise frokost eller middag, så tjek Hula Grill Barefoot Bar.

Cafémenuen byder på frokost- og middagsservice med en bred vifte af forretter, specialsandwich, fisketaco, grillet frisk fisk og pizzaer fra deres Kiawe-brændeovn.

They bar er åben dagligt fra 10:45 til 22:00. Alpha (Happy) Hour er fra 14:30-17:00. dagligt.

The Barefoot Bar ligger i Whaler's Village lige langs strandpromenaden.

Kimos

Hvis du er i Lahaina og vil have en dejlig frokost eller middag, der ikke sprænger penge, så tag til Kimo's.

De er placeret lige ved vandet på 845 Front Street i hjertet af det historiske Lahaina. Deres Lanai tilbyder fantastisk udsigt over havet, og det er et fantastisk sted til frokost. Det er også et meget populært sted for cocktails efter middagen og underholdning i weekenden.

Deres middagsmenu byder på frisk hawaiiansk fisk, prime rib, prime steaks og, selvfølgelig, deres originale Kimo's Hula Pie. Så hvad er Hula Pie? Det er "macadamianøddeis, der er stablet højt på en chokoladekagebund toppet med chokoladefudge, flødeskum og mere macadamianødder." Det er også til at dø for.

Leilani's On The Beach

Leilani's On The Beach ligger lige overfor Hula Grill Barefoot Bar, hvor Whaler's Village ender ved Ka'anapali Beach Walk, og byder på en spektakulær udsigt over øerne Lanai og Molokai om dagen og smukke solnedgange om aftenen.

Leilani's har en strandgrill med en menu med afslappet mad og levende underholdning.

Det er et fantastisk sted at bare sidde og se folk gå forbi på strandturen. De har også en lidt dyrere udendørs spisestue, hvor husets specialiteter inkluderer førsteklasses steaks, frisk hawaiiansk fisk tilberedt på forskellige måder, krabbeben og lammebær. Kimo's Original Hula Pie serveres også her.

Både Kimo's og Leilani's ejes af T. S. Restaurants.

Pizza Paradiso

Pizza på Hawaii? Absolut. Hvis pizza eller andre italienske favoritter er, hvad du hungrer efter, så er Pizza Paradiso dit sted.

Pizza Paradiso er ofte blevet nævnt for at have den bedste pizza på Mauii sådanne publikationer som Frommers Guide to Maui og Hawaii for Dummies.

De er placeret på 3500 Lower Honoapiilani Road i Honokowai Marketplace kun få skridt ned fra Star Market.

Sansei Seafood Restaurant & Sushi Bar

Sansei Seafood Restaurant & Sushi Bar på Kapalua Resort er forbløffende overkommelig for at være en af Mauis mest respekterede restauranter med en flerprisvindende kok.

Pupu (forretter) og sushi-priser starter ved kun 2,95 USD. Middagsretter starter ved $15,95. Der er rabat, hvis du sidder før kl. 17.30. Der er noget i næsten alles prisklasse. Køkkenet her er dels Hawaii Regional Cuisine og dels Pacific Rim med stærke japanske påvirkninger over alt.

Priserne og anerkendelsen, som de har modtaget, virker næsten uendelige - "Bedste Sushi," "Bedste Maui Restaurant, " "Årets Kok - Ivan Pahk, " "Bedste Fisk og skaldyr"… De har åbent til middag hver aften fra kl. 17:00 - 22:00 med udvidede åbningstider torsdag og fredag.

Sea House Restaurant

Beliggende på et yndet feriested, Napili Kai Beach Resort, er Sea House Restaurant placeret lige ved bugten.

Solnedgange her er spektakulære.

Morgenmad her er et af de gode tilbud på Maui. Hvordan kan du piske to æg, 5 strimler bacon, hash browns, toast, juice og kaffe eller te for $13,00?

Prøv at sidde i baren til middag og chatte med andre gæster. Musik tilbydes hver aften klokken 19.00. De tilbyder en tidlig fugl (før kl. 18.00) speciel tre-rettersmiddagsmenu hver aften.

Anbefalede: