Måltider med Michelin-stjerne til overkommelige priser i London

Indholdsfortegnelse:

Måltider med Michelin-stjerne til overkommelige priser i London
Måltider med Michelin-stjerne til overkommelige priser i London

Video: Måltider med Michelin-stjerne til overkommelige priser i London

Video: Måltider med Michelin-stjerne til overkommelige priser i London
Video: The 3 Michelin Star Restaurant In A Grocery Store 2024, Kan
Anonim

Det er måske en af verdens dyreste byer, men mange af Londons Michelin-restauranter er overraskende overkommelige, især hvis du benytter dig af frokosttilbud med fast menu og tilbud om tidlige middage. Hvis du er fleksibel med din tid og kan spise midt på ugen, kan du spare betydeligt på byens fineste restauranter. Læs videre for vores tips til, hvor du kan bestille bord, hvis din appetit er sundere end din banksaldo. Alle syv restauranter nedenfor tilbyder multi-retters måltider for mindre end 30 GBP pr. person.

Lima, Fitzrovia

Lima Fitzrovia
Lima Fitzrovia

I hjertet af Fitzrovia serverer Lima moderne peruviansk køkken som pattegris med hyldebær og sort torsk med Cusco-gul majs. Den afslappede restaurant er uformel og sjov, og gæsterne sidder på hyggelige banketter arrangeret under et glastag. Heritage-frokostaftalen inkluderer én ret, en sideret og et glas husets vin og er en absolut tyveri til £19. Den er tilgængelig fra tirsdag til fredag mellem 12.00 og 14.30 og til middag mellem 17.30 og 18.00 mandag til fredag.

Galvin hos Windows, Mayfair

Galvin ved Windows
Galvin ved Windows

På 28. etage af Hilton Park Lane har Galvin at Windows været en skyhøj trofast i Londons spisescene siden åbningen i 2003. Det ligger overfor Hyde Park og 360-gradersudsigten strækker sig fra skyskraberne i City til Wembley Stadium i det nordvestlige London. Menuen fokuserer på fransk haute cuisine, så du kan forvente retter som foie gras, tarte tatin og fantastiske osteborde. Frokostens to-retters menu (Menu du Jour) er fremragende værdi for pengene til £30 og er tilgængelig mellem kl. 12.00 og 14.30 mandag til fredag.

The Harwood Arms, Fulham

Londons eneste Michelin-stjerne-pub, Harwood Arms i Fulham, er et hyggeligt sted, der serverer fornemme pubgrub lavet med britiske ingredienser. Den daglige skiftende menu byder på solide retter som Berkshire-vildt og havaborre fra Cornwall, og madelskere strømmer til fra fjern og nær for at nyde søndagens stegemiddage. Det er et populært sted i weekenden og om aftenen, så overvej at besøge til frokost tirsdag til fredag, hvor et to-retters måltid vil sætte dig tilbage kun 22,50 £.

Tamarind, Mayfair

Tamarind Restaurant
Tamarind Restaurant

Tamarind har piftet Londons spisescene op siden åbningen i 1995 og blev verdens første indiske restaurant til at vinde en Michelin-stjerne i 2001. Menuen er inspireret af det nordvestlige indiske køkken, hvor retter tilberedes i en Tandoor-ovn. Mens den elegante restaurant er udstyret med spejlede vægpaneler og guldsøjler, er den to-retters sæsonbestemte frokostaftale overraskende overkommelig til £21,50 (mandag til fredag kl. 12-14.45). Menuens højdepunkter inkluderer Tandoor grillet kylling, smør naan brød og tigerrejer med ingefær og paprika. Du kan tilføje vinparringer for 10 GBP ekstra pr. person.

Texture, Marylebone

Tekstur restaurant
Tekstur restaurant

Dette sofistikerede sted serverer moderne europæiske retter med skandinaviske smag. Den georgiske spisestue har højt til loftet, siddepladser i læderkabiner og moderne kunst, og den tilhørende champagnebar er et stilfuldt sted for drinks før middagen. Mens hovedretter fra a la carte-menuen kan sætte dig tilbage mellem £30 og £40, er to-retters frokosttilbud stor værdi til £29. Køkkenchefen kommer fra Island og kæmper for indfødte ingredienser som Skyr (en cremet yoghurt) og islandsk torsk.

The Glasshouse, Kew

Drivhuset
Drivhuset

På Station Parade, et landsbylignende knudepunkt nær Kew Gardens i det sydvestlige London, er Glasshouse en smart nabolagsrestaurant, der serverer fancy moderne europæisk køkken som vild hvidløgsrisotto og rød multesuppe. Mens smagsmenuen koster omkring £70, kan du drage fordel af en fantastisk tre-retters early bird-middag for kun £27,50. Tilgængelig mandag til onsdag mellem 18.30 og 19.00, det er bestemt værd at justere dine aftenplaner for.

Social Eating House, Soho

Social Eating House er en del af den britiske topkok Jason Athertons restaurantimperium og er et travlt sted i hjertet af Soho. Hovedrestauranten ligger mellem en cool cocktailbar ovenpå og et kokkebord i kælderen. Menuen byder på moderne bistroretter som posh mac n' cheese og confiteret and. Det er ikke ofte, at overkommelige menuer er tilgængelige i weekenden, men Social Eating Houses faste pris (22,50 GBP for to retter og 26,50 GBP for tre) er tilgængelig til frokostmellem 12.00 og 14.30 mandag til lørdag og tidlige middagsmøder mellem 18.00 og 19.00 mandag til torsdag.

Anbefalede: