Bedste overkommelige restauranter i Las Vegas
Bedste overkommelige restauranter i Las Vegas

Video: Bedste overkommelige restauranter i Las Vegas

Video: Bedste overkommelige restauranter i Las Vegas
Video: BEST and WORST HOTELS in LAS VEGAS 2024, Kan
Anonim

Selvom det er rigtigt, at du kan bruge en hel lønseddel på en middag i Las Vegas, vil besøgende det meste af tiden bare gerne finde et overkommeligt måltid til en anstændig pris. Måske er det bare en hurtig bid mad. Måske betyder det en lækker middag, der ikke sprænger dit budget. Uanset hvad der er tilfældet, vil denne liste over billige restauranter i Las Vegas holde både din mave og din pengepung glad.

Tacos El Gordo

Tacos
Tacos

Denne mexicanske restaurant med Tijuana-rødder har været i tacobranchen siden 1972 og åbnede sin første lokation i Las Vegas i 2010. Restauranten byder på håndlavede majstortillas, et udvalg af kød og guacamole og salsaer lavet fra bunden dagligt. Gå efter adobo-krydret svinetaco på en majstortilla, toppet med dit valg af friske ingredienser.

Hussongs Cantina

Hussongs Cantina
Hussongs Cantina

Hussong's Cantina hævder at have skabt margaritaen i Ensenada, Baja California i 1941 - så det siger sig selv, at den mexicanske restaurant har specialiseret sig i margaritas. På deres forpost i Shoppes på Mandalay Place kan du prøve at parre din cocktail med Baja-ølsmækkede fisk, Baja-rejer, sveden flæskesvær eller carne asada.

Nacho Daddy

Nachos
Nachos

Denne nacho-kæde, der er født i Las Vegas, tilbyder en menu med 14 forskellige nacho-sammensætninger. Gå traditionelt og bestil kyllingenTinga eller svinekød carnitas nachos, eller få lyst og toppe dine chips med hummer eller filet mignon. Restaurantens motto, "Never a Dry Chip", sikrer en lige så snert af hjemmelavet queso på hver bid. Sørg for at bestille et skorpionskud, hvis du føler dig vovet.

Hemmelig pizza

Pizzeriaet
Pizzeriaet

Denne restaurant, gemt væk på tredje niveau i Cosmopolitan of Las Vegas, kaldes teknisk set The Pizzeria - men alle kender det som Secret Pizza. Det er dog ikke rigtig en hemmelighed: Det er ikke uhørt at se en kø ud af døren. Pizzarestauranten serverer New York-skiver, hele tærter og Pabst Blue Ribbon på fad. Det forbliver åbent til kl. 04.00, perfekt til når du har brug for en sen aftensnack.

Pizza Rock

Pizzaer
Pizzaer

Fra den 13-dobbelte verdens pizzamester Tony Gemignani tilbyder Downtown Grand's Pizza Rock både italienske og amerikanske tærter. Vælg mellem napolitansk, siciliansk, romersk, glutenfri og mere. Hold øjnene åbne for kopien af den store rig inde i restauranten.

Grimaldi's Pizzeria

Pizza
Pizza

Dette Brooklyn-baserede pizzeria har nu to hjem på The Strip: Fashion Show-indkøbscentret og Grand Canal Shoppes ved Palazzo. Dejen er dannet efter en hemmelig opskrift og toppet med hjemmelavet sauce og mozzarella; den bages derefter i en kulfyret ovn for at opnå den optimale balance mellem sprød og sej. Sørg for at komme sulten: Grimaldi's sælger kun hele pizzaer. Palazzo-lokationen forbliver åben indtil midnat på hverdage og kl. 02.00 i weekenden.

Rí Rá Irish Pub

Burger
Burger

Bestil en Guinness og tag plads på Rí Rá Irish Pub ved Shoppes på Mandalay Place. Vær meget opmærksom på interiøret: det kom fra en egentlig pub i Irland. Forvent et livligt udvalg af levende musik og mad serveret fra morgenmad til sent om aftenen. Bestil en irsk morgenmad hele dagen, corned beef og kål, fish and chips, eller endda bangers og mos.

Robert Irvines offentlige hus

Wagyu skydere
Wagyu skydere

Værten for "Restaurant Impossible" serverer pubretter på Tropicana. Mens britiske hæftevarer såsom fish and chips og Shepherd's pie dukker op på menuen, lader byg-selv-burgere, st. Louis ribben og steak frites alle tilfredse. Bestil den engelske Banoffee pie (en blanding af banan og toffee) for en dekadent finish til ethvert måltid.

Noodle Asia

En kinesisk restaurant i Las Vegas
En kinesisk restaurant i Las Vegas

Gå ved siden af Race & Sports Book på Venetian for dim sum eller nudelretter. Åbent til kl. 03.00, Noodle Asia serverer alt fra ris- og congee-retter til grillflæsk og stegte andnudler i bouillon. Tjenesten er hurtig og nem, hvilket gør dette til et perfekt sted for en hurtig bid.

Hong Kong Café

En asiatisk suppe
En asiatisk suppe

Find Hong Kong-retter på denne afslappede restaurant på Palazzo. En risrulle med X. O. sauce, stegt flæskesvær i Macau-stil, stegt fiskekugle med karry og peberstrøet oksemørbrad med gyldne hvidløgsflager er blot nogle af specialiteterne, der serveres til frokost og middag her.

DenPeppermill Restaurant & Lounge

Peberkværn
Peberkværn

Ingen tur til Las Vegas er komplet uden et stop ved den 24-timers Peppermill, en Las Vegas-restaurant lige nord for Wynn Las Vegas. Den 10-siders menu spænder over morgenmad døgnet rundt, sandwich og burgere, steaks og entréer som sydvestlige oksekødkabobs. Stop inde i Fireside Lounge for en retrococktail ved bålpladsen.

Café Hollywood

Cafe Hollywood
Cafe Hollywood

Planet Hollywood Resorts ode til Hollywood sørger for, at amerikanske klassikere kommer ud 24 timer i døgnet. Store portioner til morgenmad, makaroni og ost med seks oste, grillribbe, en sprødstegt kyllingesandwich og shakes i monsterstørrelse giver næring til ethvert eventyr i Las Vegas. Cafe Hollywood har endda en sen aftenmenu med stegte ris eller ramen, omeletter, pandekager og burgere.

The Henry

fransk toast
fransk toast

Denne 24-timers spisestue på Cosmopolitan of Las Vegas har specialiseret sig i morgenmadsretter såsom den korte ribben Benedict og brioche fransk toast. Glutenfrie spisende gæster kan også finde muligheder på menuen, der passer til deres diætbehov.

Shake Shack

Burgere, hotdogs, pommes frites og en vanillecreme
Burgere, hotdogs, pommes frites og en vanillecreme

Shake Shack i New York-New York bringer let-at-spise burgere, hotdogs, kyllingesandwich og pommes frites til sin restaurant på The Strip. Spisegæster kan vaske det hele ned med øl, vin eller vanillecreme.

In-N-Out Burger

Burger og pommes frites
Burger og pommes frites

Mange en Vegas-gæst svinger gennem den californiske burgergigant for en DoubleDobbelt. På Linq Promenade er det svært at gå glip af neonskiltene, pommes frites lavet af friske kartofler og shakes spundet med ægte is. Denne lokation har endda en firmabutik til ethvert In-N-Out Burger-gavebehov. Mens In-N-Out Burger har en række lokationer i Las Vegas, er denne på The Linq Promenade den nemmeste at få adgang til uden bil.

Rainforest Cafe

Regnskovscafé
Regnskovscafé

En junglescene og animatroniske dyr venter på børnene i Harmon Corner. Hotdogs, burgere, pizza, grillet kylling, dinosaurformede kyllingenuggets og pasta kommer i portioner på størrelse med en halv liter her. Siderne omfatter majs, dampede grøntsager, frisk frugt og æblemos.

Anbefalede: