Den komplette guide til Walnut Canyon National Monument

Indholdsfortegnelse:

Den komplette guide til Walnut Canyon National Monument
Den komplette guide til Walnut Canyon National Monument

Video: Den komplette guide til Walnut Canyon National Monument

Video: Den komplette guide til Walnut Canyon National Monument
Video: Yellowstone National Park Vacation Travel Guide | Expedia 2024, April
Anonim
Walnut Canyon
Walnut Canyon

I denne artikel

Beliggende lige uden for Flagstaff, Arizona, indeholder Walnut Canyon National Monument 232 forhistoriske steder, der går tilbage til 1100-tallet. Området var engang hjemsted for Sinagua-folket, som byggede mere end 80 klippeboliger i løbet af hundreder af år. Efter at grydejægere havde dynamiseret mange af disse boliger på jagt efter artefakter i 1800-tallet, etablerede præsident Woodrow Wilson det nationale monument i 1915 for at bevare det tilbageværende. I dag er der kun 25 klippeboliger langs monumentets stier, men de giver et indblik i det gamle liv i kløften.

Ting at gøre

Aktiviteter ved Walnut Canyon National Monument fokuserer på klippeboligerne. Besøgscentermuseet har flere udstillinger om Sinagua-folket og viser de artefakter, de efterlod. Du kan også se en 20-minutters introduktionsfilm om Walnut Canyons historie, mens børn kan hente et Junior Ranger-hæfte og fuldføre aktiviteterne.

Ruiner kan ses på afstand fra besøgscentret, men for at få den bedste udsigt, tag en selvguidet vandretur langs kanten eller ind i canyonen. Parken tilbyder også ranger-ledede opdagelsesvandringer, som kræver forhåndsreservationer, og daglige ranger talks. Derudover hver marts,lokale arkæologer fejrer Arizona Archeology and Heritage Awareness-måned med begivenheder, foredrag, gåture og aktiviteter for børn.

Ø Trail
Ø Trail

Bedste vandreture og stier

Parken har to selvstyrede stier: Rim Trail og Island Trail. Som navnet antyder, omfavner Rim Trail kanten af canyonen, mens Island Trail går ned i canyonen og fører dig forbi klippeboliger.

  • Rim Trail: Denne lette, delvist asf alterede sti dækker 0,75 miles rundtur langs canyonranden. To udsigter giver udsigt over Walnut Canyon og klippeboligerne nedenfor, og du vil se et delvist genopbygget pithouse og pueblo sat tilbage fra canyonens kant. I løbet af sommeren viser demonstrationshaven Sinagua traditionelle afgrøder. Planlæg at bruge 30 minutter på dette spor.
  • Island Trail: Denne anstrengende vandretur, der indeholder 736 trapper, går 185 lodrette fod ned i kløften. Men for dem, der er klar til udfordringen, passerer den næsten kilometer lange sti - som omslutter canyonvæggen og har stejle fald på visse punkter - 25 klippeboliger. Budget en time for denne vandretur. I løbet af vinteren kan Island Trail være lukket på grund af sne eller is. Adgangen til stien lukker kl. 15:30

Hvor skal man campere

Der er ingen camping ved Walnut Canyon National Monument, men du finder flere offentlige campingpladser i Coconino National Forest. De fleste af skovservicecampingpladserne er sæsonbestemte, så tjek før du tager afsted, hvis du planlægger at besøge det om vinteren.

  • Bonito Campground:Ved siden af Sunset Crater Volcano National Monument ligger denne sæsonbestemte skovservicecampingplads 34 miles nord for Walnut Canyon. Med 44 campingpladser tilbyder Bonito picnicborde, grill, bålpladser, skylletoiletter og drikkevand, men ingen tilslutninger. Der er et gebyr på $26 pr. nat; websteder er tilgængelige efter først-til-mølle-princippet.
  • Canyon Vista Campground: Denne sæsonbestemte skovservicecampingplads syd for Flagstaff har 14 enkeltpladser og har ildsteder, griller, drikkevand og picnicborde. Der er ingen tilslutninger, og toiletterne er hvælvinger, ikke flush. Websteder er tilgængelige efter først-til-mølle-princippet mod et gebyr på $22 per nat.
  • Flagstaff KOA: Beliggende i den vestlige udkant af Flagstaff har KOA 200 campingpladser, der kan rumme telte og autocampere. Faciliteterne inkluderer gratis Wi-Fi, 50 ampere tilslutninger, vaskeri, skylletoiletter, brusere, en hundepark, cykeludlejning og vandrestier. Fra Memorial Day til Labor Day tilbyder campingpladsen familievenlige filmaftener og andre aktiviteter. Forvent at betale mindst $45 per nat for en teltplads om sommeren.

For en komplet liste over lokale campingpladser og information om spredt camping i området, besøg Flagstaff CVB's hjemmeside.

Hvor skal man bo

Flagstaff tilbyder de overnatningssteder, der er tættest på parken. Fordi byen er hjemsted for Northern Arizona University, kan hotellerne fyldes op i begyndelsen af skoleåret, i løbet af college-fodboldsæsonen og omkring vinter- og forårseksamen. Om sommeren kan det også være svært at finde et værelsei weekenden, når fønikerne besøger for at undslippe varmen. Hvis du kan, så book din bolig på forhånd.

  • Little America: Det eneste AAA Four Diamond-hotel i Flagstaff, Little America, har 247 nyligt renoverede værelser med udsigt over ejendommens private 500 hektar store skov. Fordi det er placeret lige ved I-40, er det en god base for at udforske hele området. Hotellet har dog en politik uden kæledyr, så hvis du rejser med Fido, bliver du nødt til at søge andre steder.
  • Drury Inn & Suites Flagstaff: Drury Inn & Suites er populært blandt forældre til universitetsstuderende og har mange kædestandarder: gratis Wi-Fi, gratis parkering og gratis morgenmad. Men det har også et par ekstra fordele. Hver gæst får tre gratis drinks og gratis mad i baren fra kl. 17.30. til 19.30. Afhængigt af natten spænder madmulighederne fra hotdogs og kyllingenuggets til tacos og pasta. Det er nok at lave et måltid, men popcorn er altid tilgængeligt i lobbyen, hvis du har brug for en snack.
  • Hotel Monte Vista: Dette historiske hotel er perfekt for dem, der ønsker at parkere deres bil og udforske det historiske centrum til fods. Ligesom mange ældre hoteller er værelserne små efter nutidens standarder, og nogle er efter sigende hjemsøgt. Det har en restaurant på stedet, en cocktail-/kaffebar og en cocktaillounge med levende musik tre dage om ugen.
  • DoubleTree by Hilton Hotel Flagstaff: DoubleTree by Hiltons Flagstaff-placering ligger på den historiske Route 66 på den vestlige side af byen. Det har to restauranter på stedet, en indbydende lounge ud for lobbyen og treEV ladestationer. Hotellet er også kæledyrsvenligt.

Sådan kommer du dertil

Walnut Canyon National Monument ligger kun 12 km øst for centrum af Flagstaff. For at komme dertil fra I-40 skal du tage afkørsel 204 og køre 5 miles sydpå til besøgscenteret.

The National Park Service advarer besøgende om ikke at bruge GPS til at navigere til parken, da det ofte dirigerer chauffører ned ad Forest Road 303, en uvedligeholdt, grusvej, der kræver et køretøj med høj frihøjde. NPS fraråder også at køre køretøjer, der er mere end 40 fod lange ind i parken, da vendeområdet er begrænset.

Pueblo ruiner
Pueblo ruiner

Tilgængelighed

Ved besøgscentret giver to tilgængelige elevatorer adgang til parkens museum, gavebutik og indendørs og udendørs observationsområder. Toiletterne er også tilgængelige.

På stierne er mulighederne begrænsede. Rim Trail er tilgængelig for kørestolsbrugere op til den første udsigt, cirka 150 fod. Ud over det punkt opfylder den ikke fuldt ud ADAs tilgængelighedsstandarder. Men fordi stien er forholdsvis flad, kan nogle muligvis klare den med assistance. Spørg i besøgscentret om muligheden for at fortsætte, inden du begiver dig ud på stien.

Ø-stien er ikke tilgængelig på grund af dens stejlhed og 736 trapper.

Tips til dit besøg

  • Parken er åben fra 9.00 til 16.30. hver dag.
  • Walnut Canyon National Monument opkræver et indgangsgebyr på $15 per person for alle på 16 år og ældre. Det er gratis for dem på 15 år og derunder.
  • Du kan købe en Flagstaff Area NationalMonuments Årskort, der giver adgang til op til fire voksne for $45. Passet inkluderer gratis adgang for alle passagerer i et køretøj ved de nærliggende Sunset Crater Volcano og Wupatki nationale monumenter.
  • Kæledyr med snor er velkomne i Walnut Canyon National Park. De er dog kun tilladt på Rim Trail og besøgscenterets parkeringsplads. Kæledyr er ikke tilladt i besøgscentret eller på Island Trail.
  • Uanset hvilken sti du tager, bliv på den udpegede rute og følg principperne for Efterlad ingen spor. Du må ikke røre, klatre eller læne dig op ad klippeboligerne. Lad sten, planter og alt andet, du finder, som de er. Fodre ikke nogen dyr, du støder på, og saml efter dit eget kæledyr under dit besøg.

Anbefalede: