De bedste restauranter i Greenville, South Carolina

Indholdsfortegnelse:

De bedste restauranter i Greenville, South Carolina
De bedste restauranter i Greenville, South Carolina

Video: De bedste restauranter i Greenville, South Carolina

Video: De bedste restauranter i Greenville, South Carolina
Video: Top 5 Best Restaurants in Greenville SC 2024, April
Anonim
Ankerpladsen
Ankerpladsen

Greenville, South Carolina, er en fantastisk destination for sine bryggerier, museer og adgang til det fri, men det er også populært blandt madelskere. Fra kausale steder, der slynger grill i Texas-stil, eklektiske pizzaer og Low Country boil til fine restauranter, der tilbyder bøfmiddage med udsigt, byder byens restauranter på en række muligheder for enhver pengepung og smag. Prøv sæsonbestemte, delbare små tallerkener på det anerkendte The Anchorage, nyd italiensk aperitivi, mens du spiser hjemmelavet pasta på Jianna, eller slå dig ned i en kælderpub for belgiske øl og hyggemad på The Trappe Door. Læs videre for at opdage de bedste restauranter i Greenville.

The Anchorage

Ankerpladsen
Ankerpladsen

En "Bedste nye restaurant"-semifinalist i James Beard Awards 2018, The Anchorage tilbyder en kortfattet menu med små tallerkener, der kan deles, der fremhæver lokale, sæsonbestemte grøntsager og magre proteiner. Forkæl dig selv med $65 fire-retters smagsmenu, som byder på et udpluk af alle restaurantens retter (tænk på grøn hvidløgsfarro med Black Pearl-svampe, langsomt kogt og bronzefennikel og gurkemejevinaigrette). Restaurantens menu omfatter håndværkscocktails, øl og bæredygtige vine, hvoraf mange kan købes i den tilstødende flaskebutik, Taxi House Wines.

Sidewall Pizza Company

Sidewell Pizza Company
Sidewell Pizza Company

Ud over sin oprindelige Traveler's Rest-placering har denne afslappede pizzabutik forposter på Cleveland Street og Pelham Road. Byg din egen tærte med en hjemmelavet tynd eller glutenfri skorpe; en række oste og saucer; og toppings såsom prosciutto og italiensk pølse, rucola, ristede røde peberfrugter og Kalamata-oliven. Eller vælg en af specialpizzaerne, som Greenville Goddess, som kommer med basilikumpesto, hakket bacon, artiskokhjerter, frisk mozzarella og gedeost. Spar plads til dessert: Restauranten laver sin egen is, lavet med enten lokal mejerimælk eller vegansk kokosmælk.

OP på taget

Oppe på taget
Oppe på taget

Placeret på toppen af Embassy Suites downtown, denne passende navngivne restaurant tilbyder byens bedste udsigt - og noget af dets bedste mad og drikke. Nyd Reedy River, downtown skyline og de nærliggende Blue Ridge Mountains, mens du spiser på sydstatsinspirerede retter. Prøv menupunkter som "Humpty Dumpties" (deviled eggs), grouper 'n grits eller en stegt skaldyrskurv med dit valg af rejer eller østers (eller begge dele). Delbare snacks - tænk kanin-tacos, berusede muslinger og stegte kyllingesalat-wraps - er gode til grupper, og drinksmenuen omfatter lokal håndværksøl, vin på fad og cocktails på flaske. Med 25 $ bundløse mimosaer, challah-franske toast og en peberfrugtost og baconomelet er weekendbrunchen (12.00 til 15.00) heller ikke at gå glip af.

GyldentBrun og lækker

GB&D
GB&D

Mens menuen skifter sæsonmæssigt på denne Village of West Greenville-restaurant, er dens meget roste burger lavet med lok alt græsfodret oksekød og serveret på en bolle med benne-frø et must-order, når den kommer på listen. Andre genstande på den roterende menu omfatter bibimbap, ramen, pizza, fancy bagels og toast, sandwich, suppe og donuts. De har åbent alle ugens dage, med morgenmad tilgængelig lørdag og brunch søndag.

Soby's

Soby's
Soby's

Soby's er et af byens originale fine spisesteder, kendt for sit moderne, sydlige køkken. De tilbyder forretter som pimentost med syltet okra, dampede muslinger og hunkrabbesuppe, plus forretter såsom langsomrøget oksekød, stegt kylling og rejer og gryn. Udover at have åbent alle ugens dage til middag, tilbyder restauranten lørdag og søndag brunch. Gå efter en af aftenens hæfteklammer, eller prøv morgenfavoritter som fransk toast i New Orleans-stil, pecannøddeboller og pulled pork-hash. Nyd en særlig begivenhed eller gruppemiddag i den store vinkælder, som har et omfattende udvalg af varianter fra den gamle og den nye verden.

The Seafood Spot

Seafood Spot
Seafood Spot

Få en smagsprøve på South Carolinas lave land i Upstate på dette sted, der er centreret om fisk og skaldyr. Ejer Greg Brantley voksede op i Beaufort, og menuen er tung på kystnære hæfteklammer som lavt landkog, hvidløgsrejer og croaker-fiskesandwich. Du finder en omfattende liste over stegte skaldyrskurve som østersen Po'boy, hver enkeltkommer med dyngede portioner pommes frites og hushpuppies. Og til $10 er "4x4"-fløjen og rejefrokostspecialet et af de bedste tilbud i byen.

The Trappe Door

Placeret direkte under Barleys centrum, har denne mørke kælderbar en roterende liste med mere end et dusin belgiske og belgiske øl på fad. Men barens mad er også enestående med fish and chips i belgisk stil, fem forskellige varianter af moules frites (muslingegryder), hjemmelavede svine- og kirsebærpølser, flamsk løgsuppe og anden mad fra den gamle verden.

Jianna

Jianna
Jianna

Delvis italiensk trattoria, delvis østersbar, Jianna er et godt stop for en weekendsnack efter sightseeing (se den forkortede "piccolo"-menu) eller en afslappet frokost eller middag. Med udsigt over naturskønne Falls Park i downtown Greenville, er det beliggende i et smukt, luftigt rum. Start med afkølede østers på vest- og østkysten eller den honningpiskede ricotta crostini. Vælg mellem et udvalg af hjemmelavet pasta og store tallerkener som bavette-steaken tagliata og flere delelige grøntsager som grillede asparges og ristede gulerødder. Til drinks skal du vælge en Negroni-inspireret cocktail eller et glas italiensk vin.

ASADA

ASADA
ASADA

Inspireret af deres tid i San Francisco startede ægtefællerne Roberto og Gina Cortez deres virksomhed, hvor de serverede Mission Style-mad fra en foodtruck. Nu en murstens-og-mørtel-restaurant på Wade Hampton Boulevard, tilbyder de quesadillas, tacos, burritos og nachos, plus adskillige vegetariske og glutenvenlige retter. Gå ikke glip af lørdagsbrunch, som har et legende bud på det globale køkken som salvadoriske pupusas, okonomiyaki i latinsk stil med ancho-chipotle-mayo og en dekadent tres leches-brødbudding toppet med lokale jordbær.

Køkkensynkronisering

Spis med god samvittighed på Kitchen Sync, kendt for bæredygtig praksis som kompostering og brug af komposterbare sugerør og take-out-beholdere. Deres menu i sig selv er en perfekt blanding af komfortfødevarer med gårdfrisk mad og grøntsagsretter. Prøv salatpizzaen - en hvidløgstærte toppet med italiensk Ranch-dressing, rucola, feta og pinjekerner - eller banh mi-salaten med risnudler, asiatisk slaw, bønnespirer, jordnødder og dit valg af protein. Veganere og vegetarer vil finde masser af muligheder her, og pizzaer er tilgængelige med en glutenfri skorpe. For en aktivitet efter måltidet, tag op til tagterrassen, hvor Kitchen Sync henter mange af grøntsagerne til sine iøjnefaldende retter.

Bobby's BBQ

Bobby's BBQ
Bobby's BBQ

Det er den korte 20-minutters køretur værd til forstaden Fountain Inn, hvor ejeren Tay Nelson holder familiens arv fra grillen i live. Her finder du oksebryst i Texas-stil, pulled pork, kalkun og hjemmelavet pølse - alt sammen træ røget og krydret med Bobbys karakteristiske krydderier. Få comboen, som kommer med dit valg af sandwich, en drink og to traditionelle sider som homestyle coleslaw og baked beans. Snup et af husets tre krydderurter - til alle formål, citrusfrugter og BBQ rub-til smag til kød og grøntsager derhjemme.

Halls Chophouse

HallerChophouse
HallerChophouse

Greenville-forposten for denne Charleston-favorit har betagende to-etagers glasvinduer med udsigt over centrum og Reedy River - den perfekte kulisse for gammeldags middage med hvide duge. Nyd en japansk Wagyu-filet, 28-dages tørlagret bøf, lammekølle og skaldyrscentrerede favoritter som krabbekager og afkølet hummerhale. Restauranten har også en omfattende menu med whisky (inklusive en skotsk smagsflyvning), vin, øl og cocktails.

Anbefalede: