De bedste Chicago Steakhouses

Indholdsfortegnelse:

De bedste Chicago Steakhouses
De bedste Chicago Steakhouses

Video: De bedste Chicago Steakhouses

Video: De bedste Chicago Steakhouses
Video: BEST STEAKHOUSE IN CHICAGO?! 2024, Marts
Anonim

Chicago fastholder en besættelse af steakhouses. Fra de historiske lagergårde på South Side til naturskønne Gold Coast-restauranter, denne by elsker en bøfmiddag. Ikoniske etablissementer som Gene & Georgetti, Gibsons og Morton's of Chicago sætter status quo for, hvad man kan forvente i et klassisk steakhouse, men der er en helt ny høst af steder, der også omdefinerer konceptet i moderne termer.

Vores favoritter spænder fra et spisested med fokus fra gård til bord i River North til et tilholdssted for berømtheder til en italiensk restaurant, hvis pastaer og olivenolier også skinner. Med muligheder som disse, med vegetariske retter, der også er lige så gode som bøfferne, hvem ville ikke være besat?

Bavette's Bar & Boeuf

Image
Image

Konceptet: Dette fransk-inspirerede steakhouse baseret i River North er bestemt et særligt sted. Fra sin intriguing kælderlounge til den meget datovenlige stemning i hovedspisestuen, er Bavette's i en klasse for sig selv. Mens omgivelserne ovenpå til tider kan være lidt intense, føles det lavere niveau som en funky hule, hvor musikken varierer fra parisisk-fokuseret house og acid jazz til old-school hip-hop.

Choice Cuts: Menufavoritter inkluderer en 22-ounce, udbenet, tørlagret ribeye og en 16-ounce klassisk ribeye. Diners kan forbedre deres bøffer med tilbehør såsom varm kongekrabbe oscar, stegthvidløg eller ristet knoglemarv.

Non-Steak Standouts: Andre højdepunkter omfatter skaldyrstårne af østers, jumbo-rejer og hummer; kærnemælksstegt kylling; og steakhouse-cheeseburgeren med cheddar, værtshussauce, pickles, løg og steak-cut fries.

Behind the Bar: Menuen består af klassikere (inklusive French 75, gimlet og negroni), en omfattende whiskymenu og et godt udvalg af håndværksøl.

Privat spisning? Nej

Roka Akor

Image
Image

Konceptet: Den japansk-inspirerede restaurant serverer bøf og sushi i ultra-chic omgivelser. Mens River North-forposten er en af fire steder i landet (der er en anden i Chicago-forstaden Old Orchard), formår det Arizona-baserede firma at få hver enkelt til at føle sig helt original. Et af højdepunkterne er robata-grillen, hvor kød, skaldyr og grøntsager grilles for optimal smag.

Choice Cuts: Japansk wagyu, som suppleres af håndværksmæssige saucer og dressinger, inklusive barberede trøfler ved bord, wafudressing (s alte sojavinaigrette), chili ingefær og sort trøffel-infunderet aioli. Selvfølgelig tilberedes den på robatagrillen.

Non-Steak Standouts: Den omfattende sushi-menu kan du ikke gå glip af, plus ristet kongekrabbe og madagaskanske jumbo tigerrejer, som også tilberedes på robata-grillen.

Bag baren: Du finder en af de mest omfattende sakemenuer i byen på Roka Akor, plus japansk øl og whisky. De sæsonbestemte cocktails erJapansk påvirket.

Privat spisning? Ja

Chicago Cut

Chicago-Cut-Steakhouse
Chicago-Cut-Steakhouse

Konceptet: Det smarte steakhouse ved floden er åbent dagligt til morgenmad, og det er ikke engang placeret på et hotel. Det er fordi det er i stueetagen i en moderne kontorbygning fyldt med advokater og CPA'er. Gæster kan smage på bøf og æg hver dag ledsaget af en af de bedste udsigter i byen. Det er også en berømthedsmagnet, der har tiltrukket folk som Beyonce, Jay-Z, Mark Wahlberg og Kate Upton.

Choice Cuts: Den udbenede prime rib, også kaldet "The Holy Grail", er en bestseller såvel som de dobbelte udskæringer til to (Porterhouse, bone-in) ribeye) og marineret Cajun ribeye. Bøfferne lagres i 35 dage og slagtes på stedet. Ukonventionelle tilsætninger omfatter trøffels alt og bleuostfondue.

Non-Steak Standouts: Halvstegt fritgående kylling med champagne-urtejus, grøntsagsrisotto og chilensk havaborre med miso-glasur er nogle af de bedste muligheder.

Behind the Bar: Vinkortet er omfattende, og cocktaillisten består af både klassiske og moderne sippere.

Privat spisning? Ja

Joe's Seafood, Prime Steak & Stone Crab

Konceptet: Vi elsker os noget græs, men ved du, hvad der gør det endnu bedre? Surf. Bøf og krebsdyr er en match made in heaven. Joe's er den slags sted, hvor du kan rive i ribeyes og gigantiske krabbeben med dyrisk inderlighed, mens du også spiserud af skødet af luksus og modtage hvid-handske service. Ægte hedonisme.

Choice Cuts: Den 24-ounce, udbenet ribeye, håndskåret af en slagter på stedet, er navnet på spillet.

Non-Steak Standouts: Fisk og skaldyr, selvfølgelig. Nærmere bestemt, store Florida stenkrabbekløer serveret afkølet med Joe's sennepssauce og jumbo Alaska kongekrabbe serveret afkølet med trukket smør.

Behind the Bar: Bloody Marys med blåskimmelost og cocktailrejer og gin og tonics med grapefrugt og timian er endnu et udtryk for restaurantens mere-er-mer-filosofi.

Privat spisning? Ja

Figen og oliven

fig-and-oliven-2nd-floor-Main-Dining-Room
fig-and-oliven-2nd-floor-Main-Dining-Room

Konceptet: Med rod i det rige og elegante køkken fra Rivieraen og kystområderne i Sydfrankrig, Italien og Spanien, indeholder Fig & Olive de bedste olivenolier også fra de steder. Den kokkedrevne restaurant tilstræber sæsonbestemt hele året og arbejder sammen med en række lokale landmænd og leverandører for førsteklasses ingredienser.

Choice Cuts: Bøffer og koteletter er lige så populære som hjemmelavede pastaer og risottoer, og selvfølgelig forbedret med karakteristiske olivenolier. En af de bedste er den græsfodrede bøjlebøf, som er stegt med skovhønsvampe. Den leveres med en kasserolle af gulerødder, ærter og perleløg og med sprøde knuste kartofler med parmesan og chimichurrisauce.

Non-Steak Standouts: Sæsonbestemte pastaer, risottoer og vildfangethelleflynder.

Behind the Bar: Klassiske og originale cocktails plus mere end 30 vinvarianter fra Sydfrankrig, Italien og Spanien, der tilbydes på glas.

Privat spisning? Ja

Prime & Provisions

Image
Image

Konceptet: Overlad det til fyrene bag den glamourøse, berømthedsmagnet Siena Tavern at åbne dette vidtstrakte, prangende steakhouse i en 100 år gammel bygning. Prime & Provisions føles ekstremt moderne, men samtidig får du indtryk af, at den er blevet modelleret efter en af disse vintage, luksuriøse spisevogne. Det 12.000 kvadratmeter store mødested kan rumme 300 mennesker. Det er direkte overfor Chicago River, hvor du kan opleve Chicago Architecture Foundation River Cruise. Det er også en hurtig gåtur til Chicago Riverwalk.

Choice Cuts: Prime & Provisions er det første Chicago-steakhouse, der kun køber U. S. D. A. helt naturligt sort Angus oksekød fra førsteklasses arv. Det håndværksmæssige Kansas-oksekødsprodukt er kendt for at være humant opdrættet og aldrig udsat for hormoner, antibiotika eller pesticider. Diners kan forkæle sig med en række muligheder, men den håndskårne, fadskårne filetmignon og et imponerende center-cut Porterhouse til fire er nogle af højdepunkterne.

Non-Steak Standouts: Sprødstegt kylling, der er parret med chili bourbon ahorndrys, lammekoteletterne med pastinakpuré og lammejus og afkølede alaskapske kongekrabbeben, der følger med Meyer citronsennepssauce.

Bag baren: Et væld af klassiske drinks plus en eksklusivchampagne og vinkort.

Privat spisning? Ja

RPM Steak

Image
Image

Konceptet: Endnu en berømthedsmagnet, RPM Steak fremviser en blændende, glamourøs spisestue, hvor du kan se, hvad der foregår i alle hjørnet af rummet. Dens krav på berømmelse er de saftige, græsfodrede bøffer og bison-plus bordservice, der går tilbage til guldalderen.

Choice Cuts: Den 8-ounce bisonfilet, plus gammeldags slagterudskæringer af 16-ounce af prime boot steak og short rib steak. Begge skåret som smør. Der er også den 60-dages, prime tørlagrede, 38-ounce ribeye.

Non-Steak Standouts: Stegt sort torsk, kulstegt kylling og krydret miso-ristet Maine-hummer er must.

Bag baren: Vinkortet går dybt og er omfattende, plus der er en cocktailmenu fuld af klassikere.

Privat spisning? Ja

Gene og Georgetti

Konceptet: Gene og Georgetti er Chicagos ældste steakhouse. Grundlagt i 1941 kom det til at indbefatte det klassiske Chicago italienske steakhouse, vi har lært at kende i dag. Berømtheder gamle og unge har spist her, fra Frank Sinatra og Lucille Ball til Keanu Reeves og Will Ferrell.

Choice Cuts: På tilbudslisten skal du kigge efter en bøf, der får den autentiske italienske behandling: Bistecca Fiorentina. Det er en 48-ounce T-Bone steak til to, tørlagret og serveret med ristede asparges.

Non-Steak Standouts: Dette er rigtig godt italiensk, så for guds skyld, bestil nogle skåle medpasta til bordet. Kan vi foreslå linguine alle vongole eller bucatini carbonara?

Bag baren: En rejse bet alt til Gene og Georgetti er en god vinbegivenhed. Bold ud på en flaske Barolo.

Privat spisning? Ja

Swift & Sons

Image
Image

Konceptet: Boka Restaurant Group gik sammen med B. Hospitality Co. for det velberømte Swift & Sons, beliggende i Fulton Market Meatpacking District, som hylder områdets arv, der går tilbage til 1920'erne. Cold Storage, Swift & Sons' "restaurant i en restaurant" er et 60-sæders fiskerestaurant med speciale i østers, muslinger og andre råbarfavoritter. Swift & Sons har også en egen concierge-skranke. I åbningstiden vil conciergen være klar til at give mindeværdige og personlige oplevelser, såsom restaurant- og hotelreservationer, blomsterarrangementer, autodetaljering, premium teater- og koncertbilletter og gavekøb.

Choice Cuts: Gør dig klar til en række udskæringer af høj kvalitet af "boutique oksekød", inklusive en 38-ounce, tørlagret cote de boeuf, 36-ounce Porterhouse, 24-ounce udbenet ribeye, 14-ounce udbenet filet og A5 japansk Wagyu.

Non-Steak Standouts: Højdepunkter inkluderer den ristede Amish-kylling pappardelle lamb ragu.

Behind the Bar: Menuen sætter fokus på håndværksøl, specialcocktails, et vinkort med mere end 600 flasker og 30 vine på glas.

Privat spisning? Ja

Anbefalede: