Den bedste Deep-Dish Pizza i Chicago
Den bedste Deep-Dish Pizza i Chicago

Video: Den bedste Deep-Dish Pizza i Chicago

Video: Den bedste Deep-Dish Pizza i Chicago
Video: Chicago Food - The BEST DEEP DISH PIZZA in America! Lou Malnati's Pizzeria 2024, April
Anonim
Osteagtig dyb tallerken Chicago pizza skive
Osteagtig dyb tallerken Chicago pizza skive

Der er få Chicago-retter, der er så dramatiske og ikoniske som deep-dish-pizzaen, og selvom der er pizzarestauranter over hele byen, skiller nogle få sig ud over resten. En ægte pizza i Chicago-stil bringes frem i en støbejernspande, skåret i skiver ved bordet og løftes op på din tallerken med et billedværdigt ostetræk, ofte spist med kniv og gaffel for at fange hver eneste bid.

Det kan være overvældende kun at vælge én at prøve. Fra den originale version til helt dekadente innovationer såsom fyldt skorpe eller spinat eller tre-ost, her er de bedste steder at prøve en deep-dish pizza i Chicago.

Uno Pizzeria & Grill

Deep dish pølse pizza fra Uno Pizzeria og Grill placeret på et bord
Deep dish pølse pizza fra Uno Pizzeria og Grill placeret på et bord

Pizzeria Uno åbnede første gang i 1943 og var Chicagos første deep-dish restaurant. Der er nu masser af Unos restauranter over hele landet, men der er kun to steder at smage den originale deep-dish i Chicago, og begge steder er i River North-kvarteret en blok væk fra hinanden. Uno serverer dyb tallerken i den klassiske stil-tynde, men robuste skorpe, mozzarella, toppings og tomatsauce oven i det hele - men de tilbyder også unikke fortolkninger såsom en pizza toppet med kyllingmørt eller fyldt med italiensk oksekød, en anden specialitet fra Chicago.

Lou Malnati's Pizzeria

Halvdelen af en dyb tallerken pizza i Chicago-stil fra Lou Malnati's Pizzeria
Halvdelen af en dyb tallerken pizza i Chicago-stil fra Lou Malnati's Pizzeria

Lou Malnati arbejdede på Pizzeria Uno, før han åbnede sin eponyme restaurant i 1971. Lincolnwood-stedet voksede hurtigt til en franchise med mere end 50 lokationer, hvoraf de fleste er spredt rundt omkring i Chicagoland-området. Lou Malnati's er stolt af specialfremskaffede californiske vin-modne tomater og Wisconsin mozzarella. For den autentiske deep-dish-oplevelse, bestil Chicago Classic, som kommer med ekstra ost, pølse og restaurantens karakteristiske smørskorpe. Hvis du har travlt, så bed restauranten om at lægge din pizza i ovnen, mens du venter på, at dit bord skærer ned på ventetiden.

Giordano's

Seks skiver deep dish pizza fra Giordano's
Seks skiver deep dish pizza fra Giordano's

Brødrene Boglio bragte en unik tur til deep-dish pizza i 1974, da de åbnede det første Giordano's pizzeria på South Side. Deres krav på berømmelse er den fyldte pizza, som er baseret på deres mors påskepizza-tærte. Den nederste skorpe fyldes med ost og toppings, før endnu et lag dej lægges ovenpå, hvilket skaber en bogstavelig pizzatærte. Tomatsauce og parmesanost tilsættes oven på dette øverste lag for at fuldende den berømte fyldte pizza. Giordanos pizza har en mild, flaget skorpe, der er høj i gluten, californiske tomater og Wisconsin mozzarella. Giordano's har også en forudbestillingsmulighed, så din pizza bliver færdig hurtigere, og din ventetid er mindre kl.restaurant.

Ricobene's

Indgang til Ricobenes restaurant i Chicago
Indgang til Ricobenes restaurant i Chicago

Hvis du er i humør til en deep-dish pizza, men ikke til en lang ventetid, er Ricobene's stedet for dig. Butikken sælger pizza i stykker med over-the-top topping-kombinationer såsom spinatlasagne med ricotta, mozzarella, provolone og spinat, men hele tærter er også tilgængelige. Og selv om pizzaen er god, er dette enkle etablissement endnu mere berømt for sin panerede bøfsandwich, som fås i sauce og ost i både almindelige og kingsize-størrelser.

Gino's East

Halvt kød, halvt vegetarisk deep-dish pizza fra Gino's East
Halvt kød, halvt vegetarisk deep-dish pizza fra Gino's East

Gino's East har lavet deep-dish pizza siden 1966, og Streeterville-butikken blev hurtigt en favorit blandt lokalbefolkningen. Gino's bruger en tophemmelig dejopskrift, der giver en ekstra gylden, ekstra flaget skorpe. Mens der er steder spredt rundt i byen, kan du besøge den originale Superior Street-restaurant, hvor du kan skrive dit navn på væggen. Du kan også tage til LaSalle Street-lokationen for en håndværksøl, der er specielt brygget af Gino's Brewing Company, så den passer perfekt til din pizza. Efter dit måltid kan du se et show i The Comedy Bar på Superior Street-bygningens tredje sal.

Connie's Pizza

Connie's Pizza dyb tallerken med et glas øl
Connie's Pizza dyb tallerken med et glas øl

Connie's åbnede i Bridgeport-kvarteret i 1963 og har serveret pizzaer lige siden. Restauranten sælger fire typer pizza: tynd skorpe, pande, dyb tallerken og fyldt. Ejeren af Connie's føler, atDen vigtigste del af en pizza er dens skorpe, så restauranten sørger for, at dejen er perfekt, inden den samles. Uanset hvilken pizza du bestiller, kommer den med purerede San Marzano-tomater, lagret Wisconsin-mozzarella og toppings efter eget valg. Du kan endda bestille en tærte online - Connie's sender en pizza (lavet frisk og derefter frosset) over alt i USA til levering inden for 48 timer efter bestilling.

Chicago Pizza and Oven Grinder Co

Pizza pot pie fra Chicago Pizza and Oven Grinders
Pizza pot pie fra Chicago Pizza and Oven Grinders

Chicago Pizza and Oven Ginder Co. tager gaffel-og-kniv-pizza til et helt nyt niveau. Restauranten er berømt for sin pizzagrydetærte, en original kreation, der startede i 1972. Din pizza serveres inde i en brødskål lavet af tredobbelt hævet pizzaskorpe i siciliansk stil, næsten som om det var en suppe. Inde i den frisklavede skål kan du nyde en lækker gryderet af hele blommetomater, en smeltet blanding af oste, krydret pølse, knapsvampe og andre standard pizza-topper. Pizzapottærten kan bestilles som en individuel portion på et halvt pund eller et helt pund til deling, og du kan endda købe dem frosne til at varme op og nyde hjemmefra.

Mi Pi Pizza

Mi Pi Pizza
Mi Pi Pizza

Ejerne af Mi Pi Pizza har generationers erfaring med brødbagning, og den baggrund er tydelig i smagen og teksturen af deres pizzaskorpe. Dejen laves frisk hver dag og bages tredobbelt for en mør sprødhed, der modstår al den saftige væde. Mi Pi henter også alle dets ingredienser fra USA,herunder Wisconsin-ost og San Marzano-tomater dyrket i Californien (som er endnu sødere og mere lækre end dem, der dyrkes i Italien, ifølge Mi Pi). Hvis du ikke er i Chicago-området og vil prøve en autentisk Mi Pi pan pizza, sender de også frosne pizzaer over hele USA

Bacino's of Lincoln Park

Bacinos spinatpizza
Bacinos spinatpizza

Selv om det er nemt at gøre enhver pizza vegetarisk, specialiserer de fleste pizzarestauranter i Chicago-stil sig i tærter fyldt med pølse, pepperoni eller en anden type kød, men ikke Bacino's. Deres signaturpizza er Spinat Supreme Fyldte Pizza, en deep-dish tærte, som restauranten annoncerer som "hjertesund", og som er fyldt med spinat, skummet mozzarella og svampe. Andre vegetariske pizzaer er fyldt med grøntsager som peberfrugt og broccoli. Kødmuligheder er også tilgængelige, så kødædende spisende gæster kan også bestille en tærte fyldt med italiensk pølse uden problemer.

The Art of Pizza

Kunsten at pizza
Kunsten at pizza

Hver Chicagoaner har deres personlige yndlingspizzasted, men The Art of Pizza kan prale af, at et flertal af Chicago Tribune-læsere kåret dens deep-dish-pizza som den bedste i byen. Muligheder for tynd skorpe er tilgængelige, men deres dyb-pizzaer - enten pande eller fyldte - er, hvad The Art of Pizza er berømt for. Den fyldte pizza er så solid i sig selv, at det er bedst at bestille den med kun ost eller spinat, da kødet kan tynge den unødigt og gøre den soppen. Du kan også bestille pizza i stykker her, hvis du har lyst til nogetkvalitetspizza, men har ikke maven til at inhalere en hel tærte.

Louisa's Pizza and Pasta

Louisas pizza
Louisas pizza

Louisa's ligger lige syd for byen i forstaden Crestwood og har været et af de bedste traditionelle pizzeriaer i Chicago-stil i området, siden det åbnede i 1981. Skorpen er kendt for at være særlig let, luftig og smøragtig på én gang med en syrlig tomatsauce, der har et subtilt kick. Pølsepizzaen er en af Louisas mest populære, og pølsen er sauteret med fennikel og krydderurter for at give den den traditionelle italienske smag. Frosne pizzaer kan tages med hjem, og lidt tøris er det værd at rejse langt og nyde igen senere.

Pequod's Pizza

Pequod's Pizza
Pequod's Pizza

Hvis du besøger Pequod's på en weekend, bliver du sandsynligvis nødt til at vente på din tur på linje med de mange andre, der også ønsker en Pequod's pizza. Tomatsovsen er særligt syrlig for en skarp smag med hver bid, blødgjort af det klæbrige osteinteriør. Det er dog osten i bunden af tærten, der karmeliserer og bliver sprød, som enhver lokal vil fortælle dig, er det, der adskiller en Pequod's pizza fra resten. Hvis du kan, besøg på en hverdag ved frokosttid. Ikke kun er køerne kortere, men du kan også drage fordel af deres personlige pizzafrokost-special for en ekstra tilfredsstillende afhentning middag.

Anbefalede: