Kings Island-billetter: priser, rabatter og hvor man kan købe dem

Indholdsfortegnelse:

Kings Island-billetter: priser, rabatter og hvor man kan købe dem
Kings Island-billetter: priser, rabatter og hvor man kan købe dem

Video: Kings Island-billetter: priser, rabatter og hvor man kan købe dem

Video: Kings Island-billetter: priser, rabatter og hvor man kan købe dem
Video: Super Sommer (feat. Morten Münster) 2024, April
Anonim
The Beast coaster Kings Island
The Beast coaster Kings Island

Det er en af de bedste og mest populære forlystelsesparker i landet med en utrolig samling af rutsjebaner i verdensklasse og andre forlystelser. Ohio's Kings Island er så berømt, den kendte børnebogsforfatter R. L. Stine skrev endda om en af dens legendariske coasters, The Beast – to gange! Med et fantastisk udendørs vandland, der er inkluderet i entré og et indendørs vandland og hotel Great Wolf Lodge på stedet, er der mange grunde til at besøge. Daglige billetter starter så lavt som $45, når de er købt online. Der er tilgængelige rabatter, inklusive en efter kl. entré og sæsonkort at overveje.

Hvor meget koster billetter til Kings Island?

  • Enkeltdags almindelig (over 48 tommer høj, i alderen 3 til 61): $45 (hverdage) og $54,99 (weekender)
  • Single-day Jr. eller Sr. (under 48 tommer høj eller 62 og ældre): $45
  • Todageskort (for 3 år og ældre): $80

For at modtage ovenstående priser skal billetter købes online på forhånd på Kings Islands officielle websted. Billetter købt ved indgangen koster $20 til $35 mere.

Kings Island er en betal-en-pris-park. Billetter inkluderer adgang til forlystelsesparken og Soak City Water Park (når den er åben) og alle forlystelser og attraktioner. Parkens efterårsbegivenhed, HalloweenTilholdssted, er inkluderet i entréen. Dets feriebegivenhed, Winterfest, kræver separat adgang.

Rabatpris

Efter kl. 16.00

Som nævnt ovenfor skal du sørge for at købe billetter på forhånd online for at spare på billetter. En undtagelse fra denne regel er dog parkens efter kl. rabatbillet, som fås ved indgangen. Sørg for at kontakte parken for at sikre, at billetten er tilgængelig den dag, du planlægger at besøge. Tjek også, hvor sent parken vil være åben for at sikre, at du har tid nok til at nyde parken.

Sæsonkort

Hvis du planlægger at besøge Kings Island mindst to gange om året, så overvej at købe et sæsonkort. I 2021 er prisen for et Gold Pass $130. Ud over ubegrænset adgang inkluderer det gratis parkering, rabatter på mad og varer, tidlig køretid, tidlig adgang til Soak City og andre fordele. Det inkluderer også Bring-A-Friend-rabatter, som giver pasholdere mulighed for at købe op til fire ekstra billetter for $39,99 hver. Et Platinum Pass, som koster $225 i 2021, giver ubegrænset adgang til alle parker i Cedar Fair-kæden, inklusive Cedar Point i Sandusky, Ohio.

Other Kings Island-rabatter

  • Medlemmer af militæret kan købe rabatbilletter til $43.
  • Grupper på 15 eller flere kan købe billetter med rabat online for 41 USD stykket.
  • Købmandskæden Kroger tilbyder Kings Island-billetter. Butikkerne kan have tilgængelige rabatter.
  • aRes Travel tilbyder billetter, inklusive billetter til hverdagspriser, der er gode til entré i weekenden.
  • Parken hartilbød en Coaster Combo-billet, der kombinerede billetter til både Kings Island og Cedar Point til en nedsat pris. Det bundtede parkkort, parkering, Fast Lane-kort, spisning og andre funktioner i en All-Inclusive-billet. Spørg Kings Island for at se, om disse eller andre speci altilbud er tilgængelige.
Soak City i Kings Island vandland
Soak City i Kings Island vandland

Planlæg dit besøg

When to go

Kings Island er sæsonåbent, generelt fra maj til december. Den er typisk åben dagligt fra midten af juni til midten af august og i weekenden og udvalgte hverdage på andre tidspunkter af året. Lørdage er traditionelt de travleste dage. Publikum er norm alt lavere tidligt og sent på sæsonen. Overvej at besøge på regnfulde eller overskyede dage (eller dage, hvor der er forudsagt dårligt vejr) for lettere menneskemængder. På meget varme og fugtige dage i hjertet af sommeren kan vandlandet være ret overfyldt, hvilket gør køerne til kysterne og andre forlystelser i forlystelsesparken kortere – især midt på dagen.

Fast Lane

På dage, hvor ventetiden sandsynligvis vil være lang på forlystelserne, kan du overveje at købe Fast Lane, kø-overspringskortet på Kings Island. Den kommer i to smagsvarianter. Fast Lane giver dig mulighed for at omgå de almindelige linjer på 20 attraktioner, inklusive coasterne Banshee, Diamondback og The Racer. Den dyrere Fast Lane Plus inkluderer yderligere forlystelser såsom Orion, Mystic Timbers og The Beast. Priserne for passet varierer afhængigt af dagen og det forventede publikumsniveau.

Spisning

Du kan købe mad a la carte påparkens spisesteder. Eller du kan overveje at købe et Heldagspas. For 31,99 $ inkluderer det en hovedret og en sideret på de fleste restauranter. Pasholdere kan bestille mad en gang hvert 90. minut i løbet af dagen. Parken tilbyder også en souvenirflaske til $13,99, der inkluderer gratis genopfyldning hvert 15. minut.

Parkering

Det koster $20 at parkere på den almindelige grund og $27 at parkere på den "Foretrukne" plads tættere på porten. Hvis du køber parkering online på forhånd sammen med adgangsbilletter, kan du spare $3 på parkering.

Cabanas

Hvis du planlægger at tilbringe en god del af din dag i Soak City, kan du overveje at leje en cabana. De kan rumme op til seks gæster og inkluderer to loungestole og en aflåselig opbevaringsboks; Premium-hytter med souvenirhåndklæder, et minikøleskab fyldt med vand og et tv.

Indkvartering på stedet

I 2021 åbnede Kings Island Camp Cedar, et 53 hektar stort luksushotel og autocamperresort. Det har både RV-pladser og fuldt udstyrede hytter, der kan rumme op til otte gæster. Resortet tilbyder pakker, der inkluderer adgang til forlystelsesparken og tidlig køretid på udvalgte forlystelser.

The Great Wolf Lodge på Kings Island er åben året rundt. Når Kings Island er åben, er det en fantastisk måde at bo lige ved siden af parken. Det pænt indrettede hotel tilbyder forskellige suiter og værelser, et stort indendørs vandland og andre attraktioner. Vandlandskort er inkluderet i værelsespriserne. Vandlandet stiller også dagspas til rådighed for offentligheden.

Anbefalede: