Cherry Blossoms i Tyskland

Indholdsfortegnelse:

Cherry Blossoms i Tyskland
Cherry Blossoms i Tyskland

Video: Cherry Blossoms i Tyskland

Video: Cherry Blossoms i Tyskland
Video: Bonn, Germany | 4K | Spring | City Tour | Cherry Blossom | Altstadt, Deutschland | Street Walk 2022 2024, Kan
Anonim
Kirsebærblomster i Berlin, Tyskland
Kirsebærblomster i Berlin, Tyskland

Selvom Tysklands historiske byer typisk fanger de fleste turisters opmærksomhed, kan landets naturlige attraktioner være lige så smukke. I Frühling (forår) bryder japanske kirsebærtræer i farve over hele Tyskland, som for at fejre afslutningen på endnu en kedelig grå vinter.

En legemliggørelse af foråret, disse sarte blomster er spændt ventet. I en til tre uger i april og maj (afhængigt af vejret) bliver herlige kirsebærblomster en attraktion for vandrere, fotografer og picnic-planlæggere. En nøjagtig forudsigelse af præcis, hvornår blomstringen vil nå deres zenit er umulig, men bluetenbarometeret kan hjælpe dig med at gætte.

En eksporteret japansk tradition, Sakura-kampagnen bragte de blomstrende træer til Tyskland efter genforeningen. Den japanske kanal TV Asahi indsamlede over 140 millioner yen (ca. 1 million euro) for at forære træerne til Tyskland og andre lande rundt om i verden. Der er mange byer rundt omkring i Tyskland, hvor du kan se de mange kirsebærtræer på ét sted.

Bonn

Kirsebærblomster i Bonn
Kirsebærblomster i Bonn

På andre tidspunkter af året er byen Bonn, som ligger 30 minutters kørsel fra Köln, ikke rigtig kendt for at være særlig smuk. Men i løbet af foråret,drømmende lyserøde blomster sætter det på kortet. Bonns Heerstrasse i Nordstadt-kvarteret er kendt som "Cherry Blossom Avenue." Træernes lange lemmer er tynget af blomster, hvilket skaber en drømmende baldakin.

Gadens popularitet kan gøre den ret overfyldt med flere mennesker end blomster, så prøv at besøge den tidlige aften for at undgå folkemængderne og nyd det lyserøde lampelys.

Berlin

Berlin Kirsebærblomst
Berlin Kirsebærblomst

Der er over 50 steder at nyde Berlins kirsebærblomster fra parker til kirkegårde. Over 9.000 træer blev plantet omkring Berlin og Brandenburg fra november 1990 til kort efter genforeningen og Berlinmurens fald.

Du kan finde kirsebærblomster på Bornholmer Straße, der ligger i den nordlige del af byen under broen af samme navn. Sammen med 215 japanske kirsebærtræer er der et mindesmærke for Sakura-kampagnen. Inden du beundrer træerne langs Mauerweg (Wall Way), skal du tjekke Fall of the Wall-mindesmærket på toppen af broen. Et andet sted at tage hen er Glienicke-broen eller spionernes bro eller i verdens haver, en smukt anlagt park, hvor plænen er prydet med firs træer.

Under Japanisches Kirschblütenfest Hanami-festivalen får Mauerweg-blomsterne selskab af markedsboder med mad, kunsthåndværk og frugtvin, der er påvirket af japansk kultur.

Hamburg

Hamborg kirsebærblomster
Hamborg kirsebærblomster

Hamburgs træer bliver også lyserøde til foråret. Træerne blev tilbudt som en gave fra det japanske samfund og den årligecherry blossom fejringen ærer det særlige forhold mellem de to samfund. Alsterpark er det bedste sted at finde lange rækker af blomstrende træer. Se efter blomsterne ved Alsterkrugchaussee, Kennedy Bridge og ved Altonaer Balkon.

Hamburgs Japanisches Kirschblütenfest har fundet sted siden 1968 og ærer det japanske samfund. Søsterby med Osaka, der er japanske forestillinger, en kirsebærdronning og et spektakulært fyrværkeri over Alster om natten.

München

Münchens kirsebærblomst i den engelske have
Münchens kirsebærblomst i den engelske have

Omstrejfende træer kan ses i hele München og endda gemt tilbage i gårdhaverne. Det bedste sted er i Münchens førende park, den engelske have. Eller prøv bakken i Olympiapark, hjemsted for OL i 1972. Men hvis du går rundt i byens kvarterer, kan du muligvis se et par stykker, der lyser op i dette urbane bayerske landskab.

Dortmund

Dortmunds kirsebærblomst
Dortmunds kirsebærblomst

Dortmunds Kirschblütenfest er en ny årlig festival for blomsterne med japanske kunstnere i Romberg Park. Dortmund er lige begyndt at fejre Kirschblütenfest, men dens mange muntre træer på tværs af Botanisk Have Rombergpark udgør den perfekte baggrund for festivalen.

Anbefalede: