Virginia Blair West - TripSavvy

Virginia Blair West - TripSavvy
Virginia Blair West - TripSavvy

Video: Virginia Blair West - TripSavvy

Video: Virginia Blair West - TripSavvy
Video: DOCUMENTARY 1 - Atomic Bombings of Hiroshima and Nagasaki (voiceover - English) | SCIENTIFIC BOIS || 2024, Kan
Anonim
Blair West
Blair West

Uddannelse

Connecticut College

Ekspertise

Rejs

  • Artikler er dukket op i Newsweek og Indagare
  • Degree in Sociology fra Connecticut College, med merit fra Paris-Sorbonne University og University College London
  • Opvokset i Boston og boede i Paris, London og nu New York

Erfaring

Blairs rejsekarriere har ført hende rundt i verden som forfatter, redaktør, rådgiver og PR-professionel. Hun brænder for rejsers evne til at opbygge empati og åbenhed i en verden i konstant udvikling.

Blair bor i New York City, hvor hun arbejder som freelanceskribent og kommunikationsspecialist. I sin fritid skriver hun musik og eksperimenterer med nye opskrifter.

Uddannelse

Hun har en grad i sociologi fra Connecticut College, med merit fra Paris-Sorbonne University og University College London.

Om TripSavvy og Dotdash

TripSavvy, et Dotdash-mærke, er et rejsewebsted skrevet af rigtige eksperter, ikke anonyme anmeldere. Du vil opdage, at vores 20-årige bibliotek med mere end 30.000 artikler vil gøre dig til en kyndig rejsende, der viser dig, hvordan du booker et hotel, som hele familien vil elske, hvor du kan finde den bedste bagel i New York City, og hvordan man springer køerne over i forlystelsesparker. Vi giver dig selvtilliden til at bruge din ferie på faktisk at holde ferie, ikke at fumle med en guidebog eller andet gættedig selv. Lær mere om os og vores redaktionelle retningslinjer.

Anbefalede: