The Iconic Orient Express debuterer nye ruter på tværs af Europa

The Iconic Orient Express debuterer nye ruter på tværs af Europa
The Iconic Orient Express debuterer nye ruter på tværs af Europa

Video: The Iconic Orient Express debuterer nye ruter på tværs af Europa

Video: The Iconic Orient Express debuterer nye ruter på tværs af Europa
Video: Riding in Opulence: The World's Top Luxury Trains 2024, April
Anonim
orientere udtrykke
orientere udtrykke

Hvis du ikke havde den strålende Orient Express på din rejseliste, er der nu et par flere grunde til, at du kan tilføje den.

Officielt kaldet Venice Simplon-Orient-Express, det historiske tog, populariseret af Agatha Christie-romanen "Murder on the Orient Express" fra 1934, der oprindeligt kørte mellem Paris og Istanbul. Men i løbet af årtierne har det ændret ruter (og operatører). Togets nuværende iteration drives af Belmond, som tilbyder snesevis af ruter på kryds og tværs af Europa, lige fra én til fem nætter. Og Belmond har lige tilføjet fem stop mere på nogle af deres ikoniske ruter.

Disse ruter dækker Rom til Paris via Firenze, Amsterdam til Venedig via Paris og Genève til Venedig via det naturskønne Brennerpas i Alperne. I sidste ende tilføjer disse rejser fem nye byer til togets boardingsteder: Rom, Firenze, Genève, Bruxelles og Amsterdam.

Hvis det ikke var nok, lancerer Belmond også tre nye Grand Suites ved navn Wien, Prag og Budapest - ombord på toget, som i øjeblikket byder på 17 overdådige art deco-vogne restaureret til deres 1920'er-herlighed af designfirmaet Wimberley Interiør. Toget har nu seks Grand Suites, som hver kommer med 24/7 butlerservice og bundløs champagne.

Som en af de mestluksuriøse tog i verden, en tur med Orientekspressen er ikke billig: Priserne starter ved omkring $3.600 pr. person for en en-natstur, og det er kun for en standard (omend smuk) kabine. Men efter at have tilbragt et år indespærret i dit hus, hej, det er nok pengene værd.

Der er bare en lille sag om pandemien at håndtere - det meste af Europa er stadig ikke åbent for amerikanske turister, så du skal måske sidde godt fast, før du bestiller din drømmerejse med Orientekspressen. Men det betyder ikke, at du ikke kan drømme om det!

Anbefalede: