Ting at lave til nytårsaften på Long Island

Indholdsfortegnelse:

Ting at lave til nytårsaften på Long Island
Ting at lave til nytårsaften på Long Island

Video: Ting at lave til nytårsaften på Long Island

Video: Ting at lave til nytårsaften på Long Island
Video: Праздник. Новогодняя комедия 2024, April
Anonim
Long Island City Gantry Plaza Park om natten
Long Island City Gantry Plaza Park om natten

Det er måske ikke Times Square, men New Yorks Long Island mangler ikke, når det kommer til nytårsaften. Når du fejrer årets afslutning på Long Island, kan du forvente elegante middage, flydende champagne og temafester fra 1920'erne med kostumer og jazz (Long Island er rammen om "The Great Gatsby").

Uanset om du bliver på vestsiden tættere på New York City eller rejser ud til Hamptons, er der en slags nytårsfejring for alle på Long Island.

De fleste nytårsfester er blevet reduceret eller aflyst i 2020-2021. Sørg for at bekræfte de mest ajourførte detaljer med begivenhedsarrangørerne.

The Mansion at Glen Cove

Glen Cove Mansion
Glen Cove Mansion

Nytårsfesten på Mansion at Glen Cove er en af de mest elegante begivenheder på North Shore of Long Island. Typisk er natten fyldt med overdådige drinks og dans i en galla med sort slips, men 2020-2021-fejringen er skruet ned og er i stedet en tidlig middag, der begynder kl. 16.00

Den 31. december 2020 kan gæster deltage i et fire-retters måltid, der starter med et gratis glas champagne. De lækre forretter omfatter krabbekager, fransk løgsuppe og ristede rødbeder med gedeost. For en hovedret,der er ingen bedre måde at starte året på end en filet mignon med en side af hummer.

The Royal Palm

The Royal Palm, en festsal i Nassau County, er måske bare det bedste sted at fejre starten på det nye år. Anlægget har kastet bashes siden 1960'erne, så de har perfektioneret at holde en fabelagtig nytårsfest. For 2020-2021 er den typiske fest en siddemiddag fra kl. 18-21. Nyd et prix fixe-måltid, en sød dessertafslutning og, bedst af alt, en åben bar. Der er også levende musikunderholdning for at holde alle i et festligt humør under hele begivenheden.

Gurney's Montauk Resort & Seawater Spa

Gurneys
Gurneys

Dette feriested ved havet er et historisk mødested og et Long Island-ikon, der åbnede i 1926 og har holdt nytårsaften med tema i over 50 år. Nytårsaften 2020-2021 på Gurney's finder ikke sted, men hotellet er vært for en særlig middagsmenu, som gæsterne kan nyde fra deres værelse. Hold din egen private fest med havudsigt, mens du nyder Maine-hummer, trøffelpasta og filet mignon (selvfølgelig med en flaske champagne til at riste det nye år). NYE bliver ikke mere ekstravagant end dette.

Mirabelle på Three Village Inn

Mirabelle på Three Village Inn
Mirabelle på Three Village Inn

The Three Village Inn med udsigt over Stony Brook Harbor tilbyder to måder at fejre det nye år på. Mirabelle Restaurant & Tavern serverer en udførlig syv-retters smagsmenu til nytårsaften, planlagt fra kl. 17-21. den 31. december 2020. Spis på searedkammuslinger, oksehale-consommé og honningglaseret andebryst, blandt mange andre udsøgte retter, med et valgfrit vinpar som ledsager.

Hvis du savner aftensmaden eller vil have endnu mere, kan du også deltage i en nytårsbrunch den 1. januar 2021. De sædvanlige mistænkte er på menuen, såsom pandekager og æg Benedict, sammen med utraditionel brunch ting som østers og muslinger. For en lille merpris kan du også forkæle dig med ubegrænset mismosas.

Hotel Indigo East End

Hotel Indigo East End
Hotel Indigo East End

Nytårsfestlighederne er aflyst på Hotel Indigo i 2020–2021

Beliggende på Long Islands østlige ende, er The Hotel Indigo hjemsted for det prisvindende spisested Bistro 72. Nytårsaften kan du nyde levende klavermusik over en middag med flere retter med adskillige muligheder at vælge imellem, herunder en urte- og hvidløgspræget lammestativ, muslinger og prosciutto serveret i en champagnecremet hvid sauce og bananbrûlée.

The Piermont

Nytårsfesten på Piermont er aflyst i 2020–2021

The Piermont, tidligere kendt som The Venetian Yacht Club, er et eventområde med en fantastisk udsigt over Great South Bay. Gå tilbage i tiden og nyd en fest med diskotema, hvor festglade kan få deres groove til 70'er-musik, mens de nyder en cocktailtime, tre-retters middag, åben bar på øverste hylde og gratis festgaver. Et boldspil ved midnat stopper ikke festen, som fortsætter til langt ud på natten.

Anbefalede: