Juni Vejret i USA

Indholdsfortegnelse:

Juni Vejret i USA
Juni Vejret i USA

Video: Juni Vejret i USA

Video: Juni Vejret i USA
Video: В США сильный торнадо разрушил город 2024, Kan
Anonim
Grand Canyon om sommeren
Grand Canyon om sommeren

Leder du efter en perfekt sommerferie? Uanset om du prøver at slå varmen eller besøge de hotteste amerikanske byer, har vi alle de vejroplysninger, du skal bruge for at planlægge din perfekte rejse. Fra strande til nationalparker til byferier, du kan stort set gøre det hele i juni i USA. Prøv at vandre, tage surflektioner, tage på en vintur eller se en musikfestival. Prøv en udendørs grill eller cykl rundt på nogle naturskønne biveje. Lej en autocamper og tag på roadtrip. Juni er tiden til at nyde naturen og alt, hvad dette smukke land har at byde på.

Temperature

Temperaturerne er varme til varme de fleste steder rundt omkring i USA i juni. Du vil norm alt svede væk i løbet af dagen i juni, og nætterne byder på køligere temperaturer for at hjælpe dig med at slappe af. Men 1. juni signalerer også begyndelsen på orkansæsonen, for både Atlanterhavet og det østlige Stillehav. Begge orkansæsoner varer indtil 30. november. Generelt er der mere potentiale for, at orkaner, der dannes i Atlanterhavet, kan komme i land i kyststaterne, fra Florida til Maine, samt langs Gulf Coast-staterne, såsom Texas og Louisiana. Nederste linje, hvis du planlægger en strandferie, skal du være opmærksom på potentialet for orkaner fra juni til november. Majororkaner vil blive diskuteret i nyhederne, så du burde være i stand til at forberede dig, hvis du planlægger en tur til et af disse områder.

Andre steder ses i juni varme, tørre dagtemperaturer i sydvest- og ørkenregionerne med meget kølige aftentemperaturer. Hvis du rejser rundt et par steder, er juni en fantastisk måned til at se de mange forskellige vejrforhold i populære amerikanske byer.

Overvejelser

Husk på, at juni er begyndelsen på sommeren for de fleste: børn slipper ud af skolen, og mange mennesker planlægger måske familieferier eller holder familiesammenkomster. Juni er også en populær bryllupsmåned i USA, så mange mennesker rejser måske til disse festligheder - især til populære destinationsbryllup. Hvis du leder efter en ferie i varmt vejr, vil du måske komme væk til Las Vegas, Florida, New Orleans eller Hawaii. Men hvis du prøver at holde dig kølig, er der masser af byer at besøge for mere moderate temperaturer, såsom San Francisco eller Chicago. Uanset hvilken slags rejse du vælger, bør du være i stand til at finde et godt sted at besøge et sted i USA.

Averages

At et blik: gennemsnitlige junitemperaturer for vores top 10 turistdestinationer i USA (Høj/Lav):

  • New York City: 80 F/64 F (26 C/18 C)
  • Los Angeles: 73 F/58 F (23 C/14 C)
  • Chicago: 75 F / 60 F (24 C / 16 C)
  • Washington, DC: 83 F / 63 F (28 C / 17 C)
  • Las Vegas: 99 F / 75 F (37 C / 24 C)
  • San Francisco: 60 F/47 F (16 C/8 C)
  • Hawaii: 87 F / 73 F (31 C / 23C)
  • Grand Canyon: 81 F / 42 F (27 C / 6 C)
  • Florida: 91 F / 73 F (32,7 C / 23 C)
  • New Orleans: 89 F / 74 F (32 C / 23 C)

gennemsnitlig temperatur givet for Honolulu, Hawaii

gennemsnitlig temperatur givet for Orlando, Florida

Anbefalede: