Vejret og klimaet i West Palm Beach, Florida

Indholdsfortegnelse:

Vejret og klimaet i West Palm Beach, Florida
Vejret og klimaet i West Palm Beach, Florida

Video: Vejret og klimaet i West Palm Beach, Florida

Video: Vejret og klimaet i West Palm Beach, Florida
Video: Henry Flagler's Gilded Age Mansion: The Story of Florida's Transformation 2024, Kan
Anonim
West Palm Beach ved solnedgang
West Palm Beach ved solnedgang

West Palm Beach er stedet at besøge, hvis du leder efter solrige himmelstrøg og lune brise. Den populære destination, der ligger i det sydøstlige Florida og nord for Miami, har en samlet gennemsnitlig høj temperatur på 83 grader Fahrenheit og en gennemsnitlig lav temperatur på 67 grader Fahrenheit.

Hvis du spekulerer på, hvad du skal pakke, vil shorts og sandaler holde dig godt tilpas om sommeren, og intet mere end en sweater vil norm alt holde dig varm nok om vinteren. Glem selvfølgelig ikke din badedragt. Selvom Atlanterhavet kan blive lidt køligt om vinteren, er solbadning ikke udelukket.

Vejret i det sydlige Florida er uforudsigeligt, så du kan opleve højere eller lavere temperaturer eller mere nedbør end gennemsnittet. Den højeste registrerede temperatur i West Palm Beach var svulmende 101 grader Fahrenheit i 1942, og den laveste registrerede temperatur var meget kølige 27 grader Fahrenheit.

hurtige klimafakta

  • Hotteste måned: august, 83 grader Fahrenheit (23 grader Celsius)
  • Koldeste måned: Januar, 67 grader Fahrenheit (19 grader Celsius)
  • vådeste måned: juni, 8,30 tommer.

orkansæson i West Palm Beach

West Palm Beachs orkansæson løber fraJuni til slutningen af november, med topaktivitet i september. Især West Palm Beach har ikke været ramt af en orkan i mere end et årti. De sidste markante storme var orkanen Frances i 2004 og orkanen Jeanne i 2005. Et år senere ramte orkanen Wilma området. Hvis du er bekymret over en orkan, der påvirker din rejse, skal du kontakte din rejseudbyder eller overvåge National Hurricane Center.

Forår i West Palm Beach

Mens "aprilbyger" er det ordsprog, de fleste kender, er foråret faktisk på den tørre side for West Palm Beach. Maj kan være direkte lun med temperaturer i de høje 80'er, men marts og april er stadig fantastiske måneder at besøge. Regnen begynder ikke at stige før midten af maj, og vandtemperaturerne er på vej op gennem sæsonen, i gennemsnit 78 grader Fahrenheit (25 grader Celsius) i midten af april.

Hvad skal du pakke: Forårsvejret kan variere fra køligt og blæsende til varmt og fugtigt, så pak til disse klimaer – og alt derimellem. Shorts og afslappede toppe er altid en god idé sammen med lettere langærmede T-shirts til køligere nætter.

Gennemsnitlige temperaturer og nedbør pr. måned

marts: 79 F / 62 F, 4,59 in.

april: 82 F / 66 F, 3,66 in.

maj: 86 F / 71 F, 4,51 in.

Sommer i West Palm Beach

West Palm Beachs "varme sæson" starter officielt i begyndelsen af juni og varer til slutningen af september. Temperaturerne er konsekvent varme i sommermånederne, isæri løbet af dagen, hvor høj luftfugtighed ofte resulterer i tordenvejr om eftermiddagen. Juni er blandt de vådeste måneder i West Palm Beach.

Hvad skal du pakke: Pak let, åndbart tøj, ideelt lavet af materialer, der leder sved og fugt væk. West Palm Beach er fugtigt og varmt om sommeren, så jo mindre tøj du kan have på, jo køligere bliver du.

Gennemsnitlige temperaturer og nedbør pr. måned

juni: 88 F / 74 F, 8,30 in.

Juli: 90 F / 76 F, 5,76 in.

august: 90 F / 76 F, 7,95 in.

Fald i West Palm Beach

Efteråret omfatter flere af de vådeste måneder i West Palm Beach, såvel som toppen af orkansæsonen. Forvent ikke et pusterum fra varme temperaturer. Begge dage i 90'erne er ikke ualmindeligt før langt ind i oktober. Heldigvis er temperaturerne køligere i november, og truslen om orkaner er aftaget noget.

Hvad skal du pakke: Med højder stadig i midten af 80'erne i det meste af sæsonen, vil du ikke pakke for mange lag. Shorts og T-shirts er stadig passende til det meste af efteråret. Glem ikke solcreme, uanset hvornår du besøger, samt en paraply eller en poncho til de sene eftermiddags tordenvejr.

Gennemsnitlige temperaturer og nedbør pr. måned

september: 88 F / 75 F, 8,35 in.

oktober: 85 F / 72 F, 5,13 in.

november: 80 F / 65 F, 4,75 in.

Vinter i West Palm Beach

Selv vintre i West Palm Beach er temmelig lune, med temperaturer sjældent faldendeunder 50 grader Fahrenheit (10 grader Celsius). Frostvejr kan forekomme, og du skal generelt forvente, at der opstår frost hvert tredje eller fjerde år. Vinteren er den tørreste sæson, men West Palm Beach er typisk vådere end det centrale Florida og andre dele af staten.

Hvad skal du pakke: Vinteren er kølig, men ikke kold, så du vil gerne have en kombination af shorts og lange bukser til køligere nætter. Kortærmede toppe vil være tilstrækkelige i dagtimerne, men medbring mindst en sweater eller sweatshirt til aftenen. Derudover er en tanktop eller to en god idé til varmere dage.

Gennemsnitlige temperaturer og nedbør pr. måned

December: 76 F / 60 F, 3,38 in.

januar: 75 F / 57 F, 3,13 in.

februar: 76 F / 59 F, 2,82 in.

Gennemsnitlig månedlig temperatur, nedbør og dagslys
Måned Gns. Temp. Regnvejr Daylight Hours
januar 75 F 3,8 tommer 11 timer
februar 76 F 2,6 tommer 11 timer
marts 79 F 3,7 tommer 12 timer
april 82 F 3,6 tommer 13 timer
maj 86 F 5,4 tommer 14 timer
juni 89 F 7,6 tommer 14 timer
juli 90 F 6.0tommer 14 timer
august 90 F 6,7 tommer 13 timer
september 89 F 8,1 tommer 12 timer
oktober 85 F 5,5 tommer 12 timer
november 80 F 3,1 tommer 11 timer
december 76 F 2,6 tommer 11 timer

Anbefalede: