International Drive Parks - sjove ting at lave i Orlando

Indholdsfortegnelse:

International Drive Parks - sjove ting at lave i Orlando
International Drive Parks - sjove ting at lave i Orlando

Video: International Drive Parks - sjove ting at lave i Orlando

Video: International Drive Parks - sjove ting at lave i Orlando
Video: What to do in ORLANDO, FLORIDA | International Drive - SO FUN! 2024, Kan
Anonim

Selvfølgelig kender du til Disney World og Universal Orlando. Megaparkerne kan måske inspirere dig til at tage turen til Orlando. Men når du først er der, hvilke andre sjove ting kunne du overveje at tjekke ud?

Det er sandsynligt, at du er bekendt med SeaWorld Orlando, Busch Gardens Tampa og Wet 'n' Wild. Men der er en masse andre forlystelsesparker og attraktioner i området, hvoraf mange er placeret langs Orlandos populære turistkorridor, International Drive. Hjem til en gazillion hoteller, restauranter, butikscentre og det enorme Orange County Convention Center, er der også parker og attraktioner på eller lige ved den travle boulevard.

SeaWorld Orlando, såvel som dets søsterparker, Discovery Cove og Aquatica Water Park) er tæt på I-Drive. Men denne guide er fokuseret på stribens mindre parker og attraktioner. Og med "mindre" mener jeg ikke nødvendigvis fysisk størrelse. I-Drive er hjemsted for nogle af Floridas – og verdens – højeste forlystelser. Følgende liste er ikke udtømmende. Der er en masse minigolfbaner samt andre aktiviteter og udstillinger op og ned ad gaden. Vores liste fokuserer på I-Drives mere under-radaren, forlystelsesparklignende attraktioner.

CoCo Key Orlando

Screen-Shot-2015-01-13-at-1.06.05-PM
Screen-Shot-2015-01-13-at-1.06.05-PM

I modsætning til andreCoCo Key vandland resorts, som alle har indendørs parker (og er placeret på steder, hvor det kan blive mægtigt koldt om vinteren), Orlando lokationen tilbyder et udendørs vandland. En del af det er dog dækket af en baldakin, som giver en vis beskyttelse mod grimt vejr. Den relativt lille CoCo Key tilbyder måske ikke det antal eller de mange forskellige rutschebaner og attraktioner, der findes i områdets større vandlande, men den bliver generelt heller ikke overfyldt som de større parker.

Dezerland Park

Dennerland Orlando park
Dennerland Orlando park

Det massive familieunderholdningscenter er faktureret som "Floridas største indendørs attraktion", og omfatter gokarts, minigolf, et flugtrum, en stor spillehal, øksekast, bowling, en VR-coaster-oplevelse, en multiplex-biograf, og mere.

Fun Spot America

orlando-header-rev-12-14
orlando-header-rev-12-14

Fun Spot er mere en gammeldags forlystelsespark end en forlystelsespark, og byder på et par rutsjebaner, inklusive den velansete White Lightning woodie, spinnende spændingsture, børneforlystelser og en af verdens højeste (ved 250 fod) SkyCoasters, en bungee jump-lignende attraktion.

Icon Park- Med hjulet i Icon Park

I-Drive-360-Overhead
I-Drive-360-Overhead

Synlig fra stort set ethvert udsigtspunkt langs International Drive (og næsten alle andre steder i Orlando), kan du ikke gå glip af The Wheel at Icon Park, det 400 fod lange observationshjul. Det er midtpunktet i Icon Parks underholdnings-, shopping- og spisekompleks. Andre store attraktioner omfatter den 450 fod højeOrlando Starflyer svingtur, Madame Tussauds Orlando og Sea Life Orlando Aquarium.

I-Drive NASCAR Kart Racing

Screen-Shot-2015-01-13-at-1.28.01-PM
Screen-Shot-2015-01-13-at-1.28.01-PM

Hvis gokarts er noget for dig, bør attraktionen med NASCAR-tema sætte gang i dig. Den indendørs facilitet tilbyder en halv kilometer lang bane, og karterne accelererer op til 45 mph. Der er også en stor spillehal og en restaurant ved attraktionen.

Magical Midway

starflyer
starflyer

Den lille "spændingspark" byder på tre fremhævede forlystelser: Slingshot, en omvendt bungee-attraktion, som Magical Midway praler med er verdens største, den 230 fod høje gyngetur, Starflyer, og drop-tårnet, Space Blast. Andre funktioner omfatter gokart, kofangerbiler, en karrusel og en spillehal.

WonderWorks

orlando-facade
orlando-facade

Den indendørs "edu-tainment"-attraktion har til huse i en usædvanlig bygning, der ser ud til at være blevet revet fra sit fundament og smidt på hovedet, og har mange udstillinger, herunder en 4D-simulatortur, lazer-mærke og en reb-udfordringsbane.

Anbefalede: