De bedste restauranter i Atlanta
De bedste restauranter i Atlanta

Video: De bedste restauranter i Atlanta

Video: De bedste restauranter i Atlanta
Video: Американская еда - ЛУЧШАЯ ИТАЛЬЯНСКАЯ ЕДА в Чикаго! Стейк, Курица, Креветки 2024, Kan
Anonim
Interiør af General Muir
Interiør af General Muir

Mens den flyver lidt under radaren sammenlignet med andre sydlige maddestinationer som Charleston og New Orleans, er Atlantas kulinariske scene en af de bedste i landet. Blandt de sydlige basisvarer - ingen laver stegt kylling og det klassiske kød og tre som Busy Bee Cafe - finder du også plantebaserede burgere, sushi i verdensklasse, laotisk streetfood og bagels og lox, der konkurrerer med enhver New York City deli.

Og mens Atlanta - især Buckhead - har sin andel af fine restauranter, skinner byens gastronomi virkelig i kokkedrevne, afdæmpede kvarterssteder, det være sig Maricela Vegas små tallerkener med grøntsager på 8ARM eller Bruce Logues hus -lavet pasta på BoccaLupo. Og ingen tur til Atlanta er komplet uden et besøg på Buford Highway, en firesporet motorvej i den nordøstlige del af byen, hvor du finder tacos, dim sum og andre internationale retter.

Her er en liste over 16 af de bedste restauranter i Atlanta.

Miller Union

Miller Union Farm Egg i sellericreme
Miller Union Farm Egg i sellericreme

Miller Union er underspillet sydstatsgod mad, når det er bedst. Til huse i et tidligere lager på Westside, er restaurantens køkken styret af James Beard prisvindende kok og Georgia indfødte Steven Satterfield, hvis enkle, men sammensatte retter lader ingredienserne hentes.primært fra lokale landmænd-shine. Mens menuen skifter sæsonmæssigt, er en ret, der ikke må gå glip af året rundt, gårdægget, som svømmer i rig, silkeblød sellericreme og serveres med tykke skiver af sprødt brød. Andre fremtrædende omfatter grøntsagstallerkenen, det ekspertudvalgte vinkort og de hjemmelavede issandwicher (kun tilgængelig til frokost).

Busy Bee Cafe

Fried Chicken på Busy Bee Cafe
Fried Chicken på Busy Bee Cafe

Denne institution i Atlanta har serveret byens bedste soulfood til indbyggerne, inklusive borgerrettighedsleder Martin Luther King, Jr., siden 1940'erne. Sammen med uden tvivl byens bedste stegte kylling er Westside-restauranten specialiseret i klassiske sydstatsretter som BBQ-ribs, stegte havkat og pulled pork-sandwicher og stegte rejer serveret med alle siderne: tænk på kandiserede yams, broccoliostgryde og friske collardgrøntsager.

Kimball House

Østers på Kimball House
Østers på Kimball House

Beliggende i et tidligere togdepot lige ved Decatur Square, er Kimball House kendt for sit førsteklasses toskallede indkøb og prisvindende cocktailprogram. Ja, hverdagens $1 oyster happy hour er alene turen værd, men sov ikke på resten af menuen, som byder på underspillede, men ekspert sammensatte retter, der får mest muligt ud af restaurantens store have. Lyst til at sprælle? Prøv bøfmiddagen på 110 USD eller kaviaren med Carolina Gold-ris.

Home Grown

Både berømtheder og lokale flokkes til dette enkle Reynoldstown-sted, som serverer solide portioner af sydstatsklassikere som kiks ogsovs, ostegryn og pimento-sandwich syv dage om ugen. Prøv en af byens mest ikoniske retter, den behagelige kyllingekiks - en saftig stegt kylling toppet med tyk pølsesovs og serveret på en perfekt flaget kiks.

Snackboxe Bistro

Snackboxe Bistro
Snackboxe Bistro

Denne Doraville-restaurant er dedikeret til Laos street food, med mange af opskrifterne, der er gået i arv i generationer fra kokken Thip Athakhanhs familie. Menuen omfatter smagfulde, livlige retter lige fra karrypuster og larb (kødsalat), til nudler og pho, til hovedretter som citrongræsvinger og mok pha (dampet urtefisk pakket ind i et bananblad). Spar plads til dessert, som inkluderer mango sticky rice og nam van samt iskokosmælk toppet med frugt og tapioca gelé.

Staplehouse

Kyllingelevertærte på Staplehouse
Kyllingelevertærte på Staplehouse

Selv fem år efter åbningen er reservationer her stadig nogle af de sværeste i byen at sikre. Kokken Ryan Smiths otte- til 10-retters vinsmagningsmenu er både nyskabende og kunstfærdigt belagt, og får mest muligt ud af hyper-lokale råvarer og restaurantens baghave. Uanset årstiden er der nogle hæfteklammer tilbage, som kyllingelevertærten. Vid, at spisning her ikke kun smager godt, men også gør godt: Staplehouse er et for-profit datterselskab af Giving Kitchen, en non-profit organisation, der yder nødhjælp til madservicemedarbejdere i krisetider.

Twisted Soul Cookhouse & Pours

Grit Casserole hos Twisted Soul
Grit Casserole hos Twisted Soul

Komfortmad og klassisk teknik støder sammen hos kokkenDeborah VanTrece's Westside restaurant. Forvent sydlige basisvarer med et glob alt twist, som ærtesalsaen med sorte øjne serveret med hjemmelavede chips eller svinebøf og spidskålsboller. For et mere solidt måltid skal du vælge den stegte kyllingetallerken: Toppet med sød kartoffel æblechutney, det saftige og møre kød passer perfekt sammen med tre-oste macaroni og en braiseret jalapeño collard green roll.

The General Muir

General Muir Avenue A
General Muir Avenue A

En deli i New York-stil i hjertet af Atlanta? Det er præcis, hvad du finder hos The General Muir, hvis hjemmelavede bagels, latkes med æblemos og tårnhøje sandwich (prøv Reuben) er ventetiden værd, især til weekendbrunch. Restaurantens burger med amerikansk ost, barberet løg og pickles er uden tvivl byens bedste, mens cheesecaken laves in-house. Har du travlt? Snup en kop kaffe og et wienerbrød eller bagel med lox to-go fra disken ved siden af baren.

B's Cracklin' BBQ

B's Cracklin' BBQ
B's Cracklin' BBQ

Ikke engang en brand kan bremse pitmaster Bryan Furman fra B's Cracklin'. Mens hans Riverside-restaurant er midlertidigt lukket, serverer Furman stadig sit pecantræ-røgede svinekød, bryst og kylling sammen med alt tilbehøret på Kroger, der støder op til Eastside Beltline. Spring ikke siderne over, f.eks. collard greens, Carolina hash med ris og baked beans samt solide desserter som klassisk bananbudding.

BoccaLupo

Sort spaghetti hos BoccaLupo
Sort spaghetti hos BoccaLupo

Leder efter en lavmælt høj kvalitetkvarteret sted? Se ikke længere end BoccaLupo. Beliggende inde i en bungalow på et ubeskriveligt hjørne af Inman Park, udmærker det intime italiensk-amerikanske sted sig ved kreativ hjemmelavet og ekstruderet pasta. Prøv den sorte spaghetti med røde rejer, varm calabrisk pølse og spidskål, eller vælg den 20-ægge tagliatelle med vilde svampe og toscansk grønkålskimchi. Eller bare bestil fra kokken Bruce Logues smagsmenu. Cocktails og vinkort er også fremragende her.

Sushi Hayakawa

Søger du efter et udbytteværdigt måltid? Tag til Sushi Hayakawa på byens berømte internationale hovedvej, Buford Highway. Det er $185 at få en plads ved kokkens sushidisk, men det er en lille pris at betale for at se mesteren Atsushi "Art" Hayakawa arbejde, mens han nyder en 14-retters, 2,5-timers omakase. For en lignende oplevelse med et mindre gebyr, prøv smagsmenuen på $95 eller $135 ved sushidisken.

Aria

Arias hovedspisestue
Arias hovedspisestue

Denne James Beard Foundation-semifinalist lander konsekvent på byens bedste restaurantlister. Atmosfæren er elegant, men aldrig indelukket, det glob alt fokuserede vinkort stramt, men omfattende, og kokken Gerry Klaskalas nye amerikanske mad (tænk langsomt braiseret Berkshire-svinekød og sprød udbenet andeconfit) er solid uden at være overvældende. En syv-retters smagsmenu er tilgængelig hver aften, men hvis du ikke kan få fat i en reservation, kan du gå op til baren for en à la carte-menu, der fremhæver nogle af restaurantens bedste retter.

8ARM

Brunch Assortedness på 8ARM
Brunch Assortedness på 8ARM

Kokken MaricelaVegas forpligtelse til etisk indkøb og hendes mexicanske arv skinner igennem i 8ARMs omhyggeligt sammensatte menu, som primært består af små tallerkener - mange af dem veganske og vegetariske. Derudover har restauranten ikke én, men to barer: den ene en udendørs, neonfarvet forsendelsescontainer, der ikke ville være malplaceret i South Beach, og den anden en intim vinbar med 20 pladser. Begge tilbyder førsteklasses cocktails og vine på flaske og glas.

Ticonderoga Club

Ticonderoga Club
Ticonderoga Club

Spring resten af kaosset over på Krog Street Market, og sæt dig ind i en stand på denne intime, prisvindende bar. Menuens højdepunkter inkluderer Cobb-salaten, muslingesandwichen og den overbærende Chuck Wagon - en 48-ounce bøf, der er tilberedt sous-vide og stor nok til at brødføde fem sultne spisende gæster. Sov ikke søndagsbrunch, som er en af byens bedste.

Root Baking Co

Engelsk ærtetoast (på rug)
Engelsk ærtetoast (på rug)

Root Baking Co. har malet sydlige arvestykker internt på Ponce City Market, siden han flyttede fra Charleston i 2017. Det lille bageri, der blev grundlagt af ægtefælleduoen Chris Wilkins og Nicole Lewis-Wilkins, serverer nogle af de byens bedste sandwich og kager, mens de også leverer brød til andre lokale restauranter. Gå ikke glip af deres pop-up, Pizza Jeans, som parret planlægger at forvandle til et murstens-og-mørtel-sted i fremtiden.

Slutty Vegan

Slidt veganer
Slidt veganer

Både veganere og ikke-veganere står i kø timer i forvejen for at smage Pinky Coles plantebaserede burgere på både originalenplacering i Westview og Jonesboro-forposten. Coles tilgang til sund kost er legende, provokerende og ligefrem velsmagende. Tag One Night Stand, en plantebaseret patty med vegansk bacon og ost, karameliserede løg, salat, tomat og en speciel sauce holdt sammen med en vegansk hawaiiansk bolle. Alle burgere kommer med pommes frites, men vi anbefaler at bestille en ekstra side af "skinny dippers", stegte pickles i NOLA-stil med syrlig brombærmayosauce. Kom parat til at vente: Køer slanger sig ofte rundt om blokken.

Anbefalede: