PortAventura - Spanien forlystelsespark med Ferrari Land

Indholdsfortegnelse:

PortAventura - Spanien forlystelsespark med Ferrari Land
PortAventura - Spanien forlystelsespark med Ferrari Land

Video: PortAventura - Spanien forlystelsespark med Ferrari Land

Video: PortAventura - Spanien forlystelsespark med Ferrari Land
Video: Red Fource Ferrari Land spain 2024, April
Anonim
PortAventura Spanien forlystelsespark
PortAventura Spanien forlystelsespark

Spaniens største forlystelsespark (og en af Europas største), PortAventura er et forførende sted med frodig landskab, charmerende arkitektur og medrivende temaer. Selvom det ikke er på niveau med en Disney- eller Universal-park (hvilket er spændende, da Universal drev parken og feriestedet på én gang), er det et skridt over en typisk park. Faktisk er nogle af dens coastere og forlystelser blandt verdens mest spændende.

For at lave en vestlig-påvirket sammenligning ligner PortAventura Busch Gardens-parkerne, som også præsenterer en vindende kombination af fantastiske forlystelser, vidunderlig atmosfære, overlegen parkmad og inspirerede shows. Det er ikke overraskende, da Busch Entertainment også var blandt ejendommens oprindelige ejere og designere. (PortAventura ejes og drives nu af et uafhængigt spansk selskab.)

Parkens forudsætning er at tage besøgende med på et eventyr rundt om i verden i løbet af en dag. I stedet for Epcots verdensmesse/edutainment-tilgang præsenterer den spanske park mere finurlige og idealiserede fortolkninger af lokaliteter, herunder Polynesien, Mexico, Kina, Fjernvesten, Italien og dens altomfattende ode til Sydeuropa, som den kalder Mediterrania. For en amerikansk expat kan det være fascinerende at se, hvordan den spanske parkpræsenterer sit bud på Amerikas cowboy-prægede gamle vesten.

Red Force coaster ved Ferrarri Land
Red Force coaster ved Ferrarri Land

Wild Rides

I 2017 åbnede PortAventura Ferrari Land, en 15 hektar stor ode til den ansete italienske bilproducent. Den har Red Force, som med 112 mph og 367 fod er Europas hurtigste og højeste rutsjebane (og blandt verdens hurtigste og højeste coaster). Den bruger en magnetisk induktionslancering til at katapultere sine tog op og over et tophattetårn.

Blandt parkens andre vilde forlystelser er Furius Baco, en virkelig rystende, ultrahøj hastighed (en af de hurtigste i verden) og helt unik lanceret coaster, Shambhala, en usædvanlig høj, hurtig og glat hypercoaster, den meget roste Dragon Khan multi-inversion stål coaster, Stampedia, en dual-track racer træ coaster, der virkelig sætter farten på, og Hurakan Condor, en drop tårn tur, der stiger til vanvittige næseblod niveauer. For yngre børn byder SésamoAventura (baseret på Sesame Street) på masser af søde forlystelser og legeområder.

Besøgende, der viger tilbage fra ekstrem spænding og er ude af Barrio Sesamo-demografien, vil finde masser at lave i parken. Sea Odyessy 4-D bevægelsessimulatorteatret tilbyder et par forskellige filmture og er godt klaret. Live-shows, som inkluderer rullende præsentationer med temaer til Polynesien, Mexico og det gamle vesten, er et tumult. Og der er flere nedtonede attraktioner, herunder en trio af vandforlystelser: Tutuki Splash (splashdown-tur), Silver River Flume (bjælkeløb) og Grand Canyon Rapids (flodfald).

Parken er det ikkestor på karakterer. Woody Woodpecker, en tilbageholdelse fra Universal-æraen, er stjernen. Mærkeligt nok har Betty Boop, som går tilbage til de tidlige sort-hvide dage med tegnefilm, også et hjem i PortAventura. Barrio Sesamo/Sesame Street-banden runder rollebesætningen.

Resortets hoteller, beliggenhed ved havet og fuldt udstyret vandland gør det til en tiltalende feriedestination for flere dage. Faktisk rejser mange besøgende til PortAventura fra hele Europa, herunder Frankrig, Storbritannien og i stigende grad Rusland. Som med andre store europæiske attraktioner giver mangfoldigheden af dets publikum en nysgerrig blanding af kulturer og dialekter (og kræver, at parken holder dialogen i sine shows på et minimum).

Sesame Street-tur ved PortAventura
Sesame Street-tur ved PortAventura

Hvad er nyt hos PortAventura?

I 2019 introducerede parken en mørk tur med Sesame Street-tema, "Street Mossion." Blandt dens karakterer er en Big Bird-animatroniker i naturlig størrelse. Den elskelige Muppet, Grover, guider gæster gennem et interaktivt eventyr, der inkluderer besøg på grevens slot og ind i Oscar the Grouchs skraldespand. Passagererne er bevæbnet med zappere og samler point op under turen. tur.

I 2018 bød Ferrari Land velkommen til et område for yngre børn, der inkluderede en junior-rutschebane.

Placering og billetterinfo

Salou, Tarragona, Spanien, cirka en time syd for Barcelona. Adressen er 43480 Vila-seca.

  • Med tog- Resortet har sin egen station. Højhastighedstog fra Madrid, Guadalajara, Calatayud, Saragossa og Lleida går til Camp deTarragona. Overfør til Ràpid-toget til PortAventura.
  • Med fly- Reus Lufthavn (Tarragona) er omkring 15 minutter væk. El Prat Lufthavn Barcelona er omkring en time væk.
  • Med bil- AP-7 til afkørsel 35, Salou/Tarragona. Følg skiltene til feriestedet.

Adgang til parken inkluderer alle attraktioner og shows. Der er rabat for juniorpas (alder 4 til 10) og seniorer (60+) samt handicappede. 3 og derunder er gratis. Parken tilbyder rabat på pas til gæster, der ankommer efter kl. 2-dages kort samt sæsonkort er tilgængelige. Parkering er ekstra. Rabatterede billetter er ofte tilgængelige ved at købe dem på forhånd på PortAventuras officielle websted.

Bemærk, at der kræves en separat billet for at komme ind i Ferrari Land. Der kræves også en separat billet for adgang til PortAventura Caribe Aquatic Park. Kombinationskort til to eller alle tre parker er tilgængelige.

Hvad skal man spise?

Som i hele Spanien tages spisning meget seriøst på PortAventura. Ud over de sædvanlige fastfood- og hurtige bid-stande byder parken på et overraskende antal siddende restauranter, der tilbyder mad såsom tapas, italiensk, fisk og skaldyr, kinesisk og mexicansk. Foretag reservationer så tidligt som muligt, fordi efterspørgslen efter de populære restauranter er stor.

Vandland

PortAventura Caribe er et storstilet vandland med masser af vandrige omlægninger. Ikke ulig resortets nærliggende Hotel Caribe har parken et caribisk tema. (Hmm. Antager nogen attraktioner i Caribien en middelhavskysttema?) Blandt parkens højdepunkter er det store Bermuda Triangle-bølgebassin, det stænkfyldte El Rio Loco og det enorme Laguna de Woody interaktive legecenter. Interessant nok inkluderer parken en indendørs zone med rutsjebaner og aktiviteter for yngre børn, der er indlejret i et køligere, solfrit (og regnfrit) område.

Hoteller og feriesteder

Det fuldgyldige destinationsresort tilbyder fem onsite-temahoteller. I 2019 åbner det sit sjette hotel, Colorado Creek. PortAventura Hotel er åbent året rundt og tilbyder konference- og forretningsmødelokaler. Værelsespakker inkluderer billetter til parkerne, morgenmad og transport til parkerne. Faciliteterne inkluderer adgang til strandklubben ved havet, tre golfbaner, konference- og mødefaciliteter og restauranter.

Halloween- og julebegivenheder

Parken fejrer begge helligdage med temabegivenheder. Til Halloween er der monstre på midtvejene, hjemsøgte stier, særlige shows og en parade. Til jul klæder PortAventura sig ud med blinkende lys, byder på særlige shows og byder på besøg fra julemanden.

Anbefalede: