Katherine Alex Beaven - TripSavvy

Katherine Alex Beaven - TripSavvy
Katherine Alex Beaven - TripSavvy

Video: Katherine Alex Beaven - TripSavvy

Video: Katherine Alex Beaven - TripSavvy
Video: The ‘bag lady’ who bagged a Bafta 2024, Kan
Anonim
Katherine Alex Beaven
Katherine Alex Beaven
  • Katherine Alex Beaven er fuldtids freelanceskribent og fotograf med fokus på rejser, mad og drikke og kultur.
  • Hun har skrevet til Lonely Planet, Atlas Obscura, Travel + Leisure, Time Out og andre.
  • Hun tog sin Bachelor of Science in Psychology fra Florida State University.

Erfaring

Alex er en amerikansk-baseret freelanceskribent og fotograf. Tidligere arbejdede hun i seks år i musikindustrien, hvor hun turnerede med bands, skrev for et SoCal-musikzine, spillede shows og arbejdede på pladeselskaber. I 2012, efter et eventyrligt treårigt ophold på at rejse solo rundt om i verden, tog hun lykkeligt overgangen til rejse-, mad- og kulturskrivning. Hun har boet i udlandet i Italien, Japan, Sydafrika og Australien.

Hendes arbejde har dukket op i VICE, Travel + Leisure, Lonely Planet, USA Today, Fodor's Travel, Atlas Obscura, Wine Enthusiast, Islands, Cruise Critic, The Points Guy, Thrillist, Time Out, Edible Manhattan og mere. Hun producerer også mærkevare- og marketingindhold til virksomheders livsstils- og sundhedskunder.

Alex sluttede sig til TripSavvy-nyhedsteamet i juli 2020.

Uddannelse

Alex studerede ved Florida State University og dimitterede med en Bachelor of Science in Psychology, med envægt på neurovidenskab/psykobiologi.

Om TripSavvy og Dotdash

TripSavvy, et Dotdash-mærke, er et rejsewebsted skrevet af rigtige eksperter, ikke anonyme anmeldere. Du vil opdage, at vores 20-årige bibliotek med mere end 30.000 artikler vil gøre dig til en erfaren rejsende, der viser dig, hvordan du booker et hotel, som hele familien vil elske, hvor du kan finde den bedste bagel i New York City, og hvordan man springer køerne over i forlystelsesparker. Vi giver dig selvtilliden til at bruge din ferie på faktisk at holde ferie, ikke at fumle med en guidebog eller at gætte dig selv. Lær mere om os og vores redaktionelle retningslinjer.