Torontos GO Transit-billetter, -pas og -priser

Indholdsfortegnelse:

Torontos GO Transit-billetter, -pas og -priser
Torontos GO Transit-billetter, -pas og -priser

Video: Torontos GO Transit-billetter, -pas og -priser

Video: Torontos GO Transit-billetter, -pas og -priser
Video: The Runners 2024, Kan
Anonim
GO Train i Toronto
GO Train i Toronto

GO Transit er et region alt transportsystem bestående af busser og tog med flere stationer i Toronto. En GO Transit GO Transit-billet kan få dig på et af GO-togene eller busserne, der forbinder Toronto med Greater Toronto-området og Hamilton. GO er en bekvem måde at komme rundt i GTA for både pendlere og fritidsrejsende.

GO-transitpriser

I modsætning til TTC og de fleste andre offentlige transportsystemer i GTA, er der ingen pris for en GO Transit-billet. I stedet bestemmes prisen på din billet ved hjælp af et "takstzone"-system, hvilket betyder, at hvor meget du betaler er baseret på, hvor du skal rejse. Der er også forskellige priser for voksne, seniorer, børn og studerende.

Hvis du bruger et PRESTO-kort, vil du automatisk modtage en trinvist stigende rabat baseret på, hvor mange rejser du tager på en måned. Dette er en fantastisk mulighed for pendlere, der tager den samme tur hver hverdag.

Selv hvis du ikke rejser så ofte som daglige pendlere, kan brug af PRESTO stadig resultere i en rabat og kan være lettere for nogle mennesker end at håndtere papirbilletter og kort. Gruppepas er også tilgængelige. Besøg GO Transit-webstedet og brug prisberegneren til at få en estimeret pris for netop dintur.

Køb GO-transitbilletter

GO Transit-billetter kan købes hos ledsagere på alle GO-togstationer og GO-busterminaler i billetautomatens åbningstider (som varierer fra station). Mange stationer tilbyder også automatiserede billetsalgskiosker. Hvis du skal køre på en GO-bus i stedet for et tog, kan du vælge at købe enkeltbilletter, dagskort eller gruppekort fra chaufføren.

PRESTO-kortet er et elektronisk kort, som du fylder med penge. Du kan købe et PRESTO-kort fra Union Station, GO-togstationer og nogle andre GO-bureauer. Du kan også købe et PRESTO-kort online og sætte det op, så det automatisk læser genindlæsninger. Der er et udstedelsesgebyr på 6 USD, og du skal indlæse kortet med et minimum på 10 USD.

Using GO Transit Tickets

Hvis du kører på en GO Bus og har købt en billet på forhånd (fra en kabinepasser eller maskine), skal du vise den til chaufføren, når du går ombord på bussen. Hvis du bruger PRESTO-kortet, skal du trykke på ved læseren ved siden af chaufføren OG trykke af, når du forlader dit stop.

Hvis du kører på et GO-tog, vil du ikke vise din billet til nogen, når du går ombord. Men hvis du bruger et PRESTO-kort, skal du "trykke på" på en læser på stationen, før du går ind i billetprisen (og "tappe af" på den station, hvor du forlader).

GO-tog kører på et betalingsbevis-system, hvor du går ombord ved enhver dør og har din billet eller PRESTO-kort ved hånden, som en GO Transit-håndhæver, kundeassistent eller anden GO Transit-medarbejder kan bede om at se det klethvert punkt.

Hvis du har en billet eller et gruppepas, vil de kontrollere, at du er et sted mellem de billetpriser, der er angivet på det, og hvis du bruger et PRESTO-kort, vil håndhævelsesbetjenten bruge en scanner til at lave sikker på at du trykkede på før du går ombord. Besøg GO Transit-webstedet for at få takstberegneren, for at tjekke åbningstiderne for det nærmeste GO Transit-billetbureau, tjekke for serviceopdateringer eller planlægge din rute.

Opdateret af Jessica Padykula

Anbefalede: