Bedste franske budgetrestauranter i Paris

Indholdsfortegnelse:

Bedste franske budgetrestauranter i Paris
Bedste franske budgetrestauranter i Paris

Video: Bedste franske budgetrestauranter i Paris

Video: Bedste franske budgetrestauranter i Paris
Video: How to eat on a budget in Paris ? - 1 DAY 1 PLACE IN PARIS 2024, April
Anonim

Paris har flere restauranter pr. kvadratfod, end du kan mønstre. Når du er på et budget og ikke har råd til at give en formue ud for et måltid i et højt gastronomisk etablissement, kan det være en udfordring at gennemskue Paris' mange middelmådige køkkener og finde et sted, hvor kvalitet og budget passer sammen. Disse ti franske lavprisrestauranter tilbyder a la carte- og menumuligheder til rimelige priser, mens de formår at bevare den savoir-faire og sans for detaljer, som du forventer af det franske køkken.

Chartier

Kunder inde i Chartier
Kunder inde i Chartier

Denne legendariske Belle Epoque-restaurant tiltrækker konstant menneskemængder for sin elegante spisestue fra århundredeskiftet (med plads til over 300 personer), det selskabelige tjenerpersonale (som skribler ordrer ud på hvide papirduge) og frem for alt, den billige, traditionelle og anstændige billetpris. Menuen er klassisk (bøf bourguignon, surkål, brasen osv.). Sider er så lave som 2 euro/ca. $2,70, hovedretter er omkring $8-$10, og tre retter kan nydes for omkring $20-$30. Ankom tidligt: denne er meget populær blandt turister og lokale.

Adresse: 7 Rue du Faubourg Montmartre

Metro: Grands Boulevards L8 L9

Chez Gladines

Chez Gladines
Chez Gladines

Dette afslappede og altid travlekøkken i Paris' landsbylignende Butte aux Cailles-kvarter byder på kvalitetsmåltider i fransk baskisk stil for omkring $10-$20. Solide retter som kartofler med skinke og kantalost, enorme blandede salater eller cassoulet venter. Reservationer accepteres ikke, så kom tidligt.

Adresse: 30 Rue des cinq Diamants

Nous 4

Dette gastronomiske køkken har specialiseret sig i det sydvestlige franske køkken for at tilbyde autentiske og budgetvenlige frokostmenuer. En fast menu med forret, hovedret og dessert koster 25 euro (omkring 30 $). Middagsmenuerne er lidt stejlere, men også stor værdi.

Adresse: 3 Rue Beccaria, 12. arrondissement

Metro: Reuilly-Diderot

Le Bistrot d'Andre

Kendt som et af byens bedste steder for la bonne vieille cuisine française (godt gammelt fransk køkken) til beskedne beløb, denne restaurant byder på klassisk Paris brasserie-stemning. I nærheden af Parc Andre Citroen er Le Bistrot d'Andres indretning oversvømmet af bilnostalgi.

Specialiteter omfatter solide klassikere som andeconfitering eller cassoulet. Forvent at betale 18-22 euro/ca. $20-$25 for plats du jour. Frokostmenuer vil sætte dig tilbage omkring $25.

Adresse: 232 Rue Saint-Charles, 15. arrondissement

Metro: Balard

Polidor

Folk spiser i restauranten Polidor To kvinder spiser i stuen på den litterære restaurant i Polidor i Paris
Folk spiser i restauranten Polidor To kvinder spiser i stuen på den litterære restaurant i Polidor i Paris

Dette er en legendarisk bistro i Paris, hvor koryfæer som Hemingway og Andre Gide engang indtog bordene. Åbensiden midten af det 19. århundrede er dette et af de sjældne steder i det overprisede Odeon-område, hvor man kan finde solidt traditionelt køkken, der ikke er ublu. Frokostmenuer til rådighed for 12 eller 24 euro (ca. $13-$27). Polidors hjemmelavede græskarsuppe, tærter og kager anbefales især. Kreditkort accepteres ikke.

Adresse: 41 Rue Monsieur le Prince, 6. arrondissement

RER: Luxembourg (Linje B)

Chez Papa

Chez Papa har flere adresser rundt omkring i byen og er næsten altid tætpakket og larmende. Kendt som et af byens bedste steder for rigelige fransk-sydvestlige salater og hovedretter, kan man nyde delikatesser såsom magret de canard (andebryst) med porrer eller stegt foie gras med honningkager for under 25 dollars. Vin i glas er også budgetkompatibel med muligheder under 5 euro.

Chez Germaine

Dette uhøjtidelige familiekøkken i det generelt fornemme 7. distrikt byder på enkle, klassiske retter som oksetartar og escargots i afslappede, intime omgivelser. Ingen dikkedarer her, men franske bistrofavoritter, der ikke går på kompromis med dit budget. Portionerne er generøse, og servicen er kendt for at være venlig.

Adresse: 30 Rue Pierre Leroux, 7. arrondissement

Metro: Vaneau

Anbefalede: